jj Ryzom som hral s Elim Barriom a este niekym. To este ked sa dalo behat len po newbie uzemi a bolo to free pretoze to prechadzalo pod noveho majitela ...
Ryzom je dost jedinecny, pretoze tam si robis vlastne makro ako kuzlis .. na jednej strane davas do plusu silu kuzla a na druhu to vyrovnavas bud manou, staminou, zivotom, casom medzi jednotlivymi kuzleniami a dialkou na ktore to kuzlo funguje...
Napriklad som mal 3 druhy liecenia jeden ktory zral strasne manu ale liecil vela a na velke vzdialenosti ... potom taky stredny ... ale ide mi o to, ze potom najslabsi a to taky, ze mi to nic nebralo ani manu ani zivot ani staminu .. namiesto toho som na druhu stranu ulozil cas medzi kuzlom a musel som sa uplne dotykat hraca (byt tak blizko) aby som to kuzlo mohol vykuzlit...
Dost sa mi pacilo, ze si mohol niekoho ozivit len tym ze si ho zacal liecit (neozivil si ho hned prvym liecenim ... bol tam nejaky hp bar ktory od smrti isiel do minusu (po urcitu hranicu) a musel si ho liecenim prekonat aby si ho ozivil. To znamena, ze tesne po smrti si ho lahsie ozivil ako ked tam lezal nejaky cas...
ale ozivit mohol ktokolvek, ono to tam nebolo presne rozdelene ze bojovnik, mag atd ... kazdy bol tak trochu vsetko ale ty si sa mohol viac venovat proste bud fyzicke alebo magii atd .. neviem uz presne ako to bolo, eli to hral aj na platenom mohol by to skor vysvetlit ... Rozhodne Ryzom je originalna hra s originalnymi prvkami ...