• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: cece ti nejak nevim :(

Nezkousel nekdo ? http://everquest2.com/free_to_play/index?cid=1062800
    Sem cumel zetam de i lezt po skalach...
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    mno kluci nevíte kdy výjde ten Lotr online zdarma? jsem hrál free trial a nebylo to vůbec zlé, tak bych tomu dal šanci
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Kaslu na nakej vztah to nema cenu.. :)

WOLFE: Tady sou mody i cesky.. http://forum.madbrahmin.cz/viewtopic.php?f=19&t=1142
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno pani taky neni nadsena z meho poklikavani :D
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    TAJEN: tak ona i puvodni uo mela klonovanou mapu - Trammel a Feluccu .).
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Toto bude asi to so stromami http://www.youtube.com/watch?v=tVt0YxBX8Es
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Aaa Vault silene brahminy poznam, velmi pekne spravena stranka...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo cece ja to videl i se stromama a slistim a jine graficke uzasnosti.. :) ale myslim zesetoda secko dohledat ve vaultu sileny brahminy :)
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    TAJEN: Heh akurat som rozmyslal, ze ci by si ten obrazok nedal prec, lebo stale musim scrollovat ked sem pridem... :D
    TAJEN: Tie mody a vychtavky by ma docela zaujimali...
    Niekde som videl ze prerobili F3 na nejaku ovela lepsiu hru. Ze vymenili V.A.T.S za nejaky iny system ci co... Pridane lepsie grafiky atd ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo kdybyste meli nakej hetkej obrazek co byse hodil tady do hlavicky tak ukazat :) marne sem hledal na netu nakeho fantasy turistu :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Popravde u F3 posrali konec tak sem to nikdy nedohral.. Ale cosem uz koukal co nato udelali vychytavek a modu tak mit poradnou masinu a secky ty zajimavi mody dotoho narvat byla by to moc dobra hra.. a obdivuju lidi co umi s geckem pze kdyz to clovek opravdu ovlada postavi si sam uplne novou hru.. jen nevim jestli stim jde zvetsit i ta zakladni mapa.. nekteri znas hrali urcite UO a popravde zakladni mapa UO je desne mrnava.. ale kysi sem videl UO mapu tak 6x veci nez zaklad.. to uz byl hukot:) Ale zase dobre toje resene treba v JD kde maj 15 realmu coz je 15 identickejch map a preskocit z jedne nadruhou je chvilinka takze kdyz je naka mapa preplnena skocis na jinou a tam je treba lidi jen malo jeste rozdeleno na pve a pvp realmy.. :)
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Fallout ako som uz (niekde?) pisal som hral len tactics a 3. No a 3 sa mi hooodne pacila.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Njn neska uz o normalne uvazujici holku nezakopnes tahle cela doba stoji za hovno uz at je 3 svetova a Fallout real ! Tim chci navazat ikdyz celou serku Falloutu miluju tak onlaj bych sel jen kdybyto vypadalo jak trojka bo sem uz strasne zmlsanej a po trech letecvh ragnaroku sem se zarekl uz zadnou placku hrat nechci coz sem porusil pri hrani BOI ale tome dostalo jak hezky to bylo kreslene.. a hlavne sem mel jako peta uplne uzasneho obrovskeho modreho beholdera :)) Teda snad tu vite jak to vypada ne ? :) Prave proto se mi libi Fallen earth ikdyz sem ho testoval taksem ani nedoiohral ten 14ti denni trial DESIVI a kdyz pisu desivi tak desivi lagy.. mam adsl 8mb takbyto melo slapat v pohode .. teda ikdyz me obcas v meste laguje i JD ale to asi jen diky tomu ze do 90 ti funguje herni bot takze kazdej jeden ma peti pocitacich trial a botuje ostoset :))

NEVILL: No vecinou si vystacim vtom zaadnem jazyku s SEE IOU IN HELL DIE a KILL EM ALL :) ale zkusim to prelousknout :)
    Tak zdarne prelozim jen to posledni :))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: no jo, s ženskejma je to těžký...mi to trochu připomnělo tenhle fór (teda s tím že já jsem lvl 81 Assassin :O))

PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: ta tě teda brutálně nakrkla ;), holky rozhodně myslej jinak (dovolím si tvrdit po dvou letech ve vztahu :) ) a tahle vypadá jako pořádná pipinka ale stejně si mě pobavil... :)

a abych nebyl úplně OT - jak jsem tu psal o neofic Falloutu online - který je imho docela povedený ale protože to dělaj rusáci tak je pořád plný bugů, tak jsem dokázal najít i stařické ufo online - http://ufo-game.ru/ - vypadá to docela dobře, je tam i boj proti mobům ale obrovskou nevýhodou je ruština :)

Ale zpět k Falloutu online - Interplay po vyhraných soudních přích s bethesdou se vrací k vývoji oficiálního falloutu online, vypadá to že kluci úplně nezahálejí a na ofic stránkách se začínají objevovat nějaké nové informace - až toho bude víc tak o tom napíšu víc.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nic kaslat nato du se zase radeji schovat do nakeho mmo sveta.. zensky se hodej leda za cvicne terce na headshot, tahle posledni mi napsala at si pekne stoupnu do fronty e nejsem jedinej kdoji odepsal.. vzhledem ktomu ze v inzeratu ma napsano PRIJEDU KAMKOLI tak lituju toho kdo bude stat na konci fronty az ho tim svim zmackanym masem prijde testovat. na 99% bude zapar let v jinem inzeratu az bude vazit metrak a usebe dva fakany skemrat v jinem inzeratu o lasku a hledat hloupeho sponzora..

Nismene to vypada ze by meli uz spustit Dinasty Wariors ikdyz to vypada zetam pude spis primarne o pvp http://dynastywarriors.aeriagames.com/ ale metam prekvapilo ten pocet tech classu..
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    nj ked som sa ozenil, tiez som prestal hrat mmo hry :D
    Aj ked este hravam nejake singlovky (Mafia 2 a teraz Assassin's Creed 2) tak manzelka niekedy nadava (ze robim blbosti) :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mimoto se to hodi i ke hre Dragon Oath kde je myslim taky ip blok na evropu ikdyz machrujou ze maj euro servry i ale nikdy mi to neslo..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SHORTY23: Vzhledem ktomu ze mam asi odvcera znamost uz asi MMO hrat nebudu :) Ale jo kouknu naten web :)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    TAJEN:

Desperate need of VPN! - Sleepywood.net MapleStory Forum
    http://www.sleepywood.net/forum/showthread.php?t=1527907

treti post... jeden z nejvic easy zpusobu na bypass ipblocku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam