• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: sem na nakym brazilskym servru tak for fun :)
    TAJEN: baiuma uz necekas proste tech hadru udelas 10. a co se nobless tyce udelas pomoci TW
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: mese ty new sety nelibi ale chtel bych na BD ty novi dualy byme zajimalo jakto snima jde :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: proto hraju na serverech kde je sub upe zadarmo a dělá se jen nobles quest :) na tyhle sub questy už taky nemam náladu ani čas a už jsem z nich asi i vyrostla :D ale už se těšim až budu mít pořádný lvl oběhnu nové lokačky a postavím si ten nový set ani nevim jak se menuje :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: To uz bych si raci kurvil nervy u Aionu :))

RAEVA: Ty bestie aaaa trpinky :)) To mi nedelej :)) Stejska se mi po spoilince na vlkovi v apelle :((( ale tak nejak este furt botim JD tak esli me to prestane bavit.. ale vzdy , kdyz si predstavim moje 50 hodinovi cekani vkuse na bajuma tak me na L2 prejde chut :((
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak s mou časovou tísní hraji teď na www.kamael.cz tak kdo chcete zkusit freyu tak poďte :D rate 20 :) vip buffer i s covkem nebo powkem a taaak :) jentak na zaplácnutí času :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tohl :D
    YouTube - Lineage 2 Freya Dance.avi
    http://www.youtube.com/watch?v=maUGEZo40zo
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: už si viděl novou freyu? :D je to mazec :) můžeš tančit s kámošem :D já sem včera byla v kata a přiběhl ke mě trpaslík a najela tabulka jako když chce trade nebo pt a já dala ok a začali sme spolu tančit :D husté
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jedna z nejúspěšnějších her? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    L2 je urcite jedna z nejlepsich her .. co je WOW ?
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Wow je urcite lepsie ako L2 ;)
    SHORTY23
    SHORTY23 --- ---
    MALY_BOBIK: wow urcite ne...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak to bylo jen info jako ze se keme neco takoveho dostalo :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: WOW bych nehral ani kdyby zato platili oni me...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    btw nekde sem zaslechl ze ted bude hodne her zadarmo jako wow mozna L2 a este tam neco bylo.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    hehe njn to nejni úplně pravda turbine má lepší systém, když chceš hrát drowa a nechceš platit tak můžeš, jenom to zabere nějaký čas (myslím že potřebuješ nabrat s jednou postavou 700 bodů - což se dá do cca lvl 6 nabrat úplně v pohodě, možná i dřív)...

v každém případě jsem koukal na ten lotr online - sice to z jejich webovek nejde poznat ale už přešli na ten model jako u D&DOnline, takže můžete hrát klidně a v pohodě zdarma jak dlouho chcete. A dokonce by to oproti d&d mělo být ještě více přívětivější pro free hráče, protože v shopu se nebudou dát koupit žádné věci které by platící zvýhodňovali (ale spíš něco na způsob létajícího mounta ve wowku)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OSER je zeto je jak D&DR kdyz chces hrat drowa zaplat :( jako free hrajes jen naky sracky.. ale assassin necromancer a dark knnajt,, za prachy no :(
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jj vypadá to že to je free - je to sice oser se do té hry dostat ale conent nevypadá špatně...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: on je free? mno ciwe to vo,erknu az dojdu domu :) ja to hral pred XY rokama a bylo to dobre grafika zabavna a questu zebys brecel. delani sveho krasneho baracku (teda spis nake te mistnosti) mrte peknejch armoru a kouzla vypadaj slusne. pokud to je teda free tak to doma asi i poklikam
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: cece ti nejak nevim :(

Nezkousel nekdo ? http://everquest2.com/free_to_play/index?cid=1062800
    Sem cumel zetam de i lezt po skalach...
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    mno kluci nevíte kdy výjde ten Lotr online zdarma? jsem hrál free trial a nebylo to vůbec zlé, tak bych tomu dal šanci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam