• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: none LOS na kamaelu ? a to sem tam ani moc nehral asi teda tak do lvlu 15 pak sem odesel :D ale kamos tam dlouho hral tak to bude asi on.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Semtu potkal i LordsOfSmah ty sou odtebe ne ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jako lol tam sicky kokoti behaj v S na trhu se prodava jen S .. a ja to do S asi naboucham v BW lol akorat ty ceny me mrdne ted nekdo koupil nakej prsten za 60 bilionu :)))))))))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: tyve tak posedni servr platil ucet na foru i ve hre.. tady ne no ma chyba uz hraju :) utam pobiha trpinka Zocka :) Tak dam si mnam veceri a dese zase nato :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: si prostě nešíka :) já s tim problém neměla ;) prostě updatneš hru na freyu a stáhneš jejich systém to je celé mne? teda já to tak dělala :) mizim zítrab udu hrát a doufam, že tě tam potkam
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Je jedna hodina.. seru nato.. cojeto kamael.cz za svinstvo dyz to nejde ? dva druhy hostu ? lol dobrej fake,...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sosnuto uz rozbaluju a dese instalovat :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jestli to dobre pofrci zadve hodiny uz se budu prohanet s trpinkou.. :) Sem zjistil ze tu Jade Dynasty bez donate moc dobre hrat po levelu 103 uz nejde.. a nechcesemi zase tam zapadnout za nake tisice jako pred dvouma rokama :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Sem na vt kdybys zasel..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm 7 rano a maj 470 onlajn to je hezke..
    Tak este kde stahnu tu Freyu :))))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Du se kouknout na ten kamaerl.cz co secko potrebuju k hrani u nich..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: sem na nakym brazilskym servru tak for fun :)
    TAJEN: baiuma uz necekas proste tech hadru udelas 10. a co se nobless tyce udelas pomoci TW
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: mese ty new sety nelibi ale chtel bych na BD ty novi dualy byme zajimalo jakto snima jde :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: proto hraju na serverech kde je sub upe zadarmo a dělá se jen nobles quest :) na tyhle sub questy už taky nemam náladu ani čas a už jsem z nich asi i vyrostla :D ale už se těšim až budu mít pořádný lvl oběhnu nové lokačky a postavím si ten nový set ani nevim jak se menuje :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: To uz bych si raci kurvil nervy u Aionu :))

RAEVA: Ty bestie aaaa trpinky :)) To mi nedelej :)) Stejska se mi po spoilince na vlkovi v apelle :((( ale tak nejak este furt botim JD tak esli me to prestane bavit.. ale vzdy , kdyz si predstavim moje 50 hodinovi cekani vkuse na bajuma tak me na L2 prejde chut :((
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jinak s mou časovou tísní hraji teď na www.kamael.cz tak kdo chcete zkusit freyu tak poďte :D rate 20 :) vip buffer i s covkem nebo powkem a taaak :) jentak na zaplácnutí času :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tohl :D
    YouTube - Lineage 2 Freya Dance.avi
    http://www.youtube.com/watch?v=maUGEZo40zo
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: už si viděl novou freyu? :D je to mazec :) můžeš tančit s kámošem :D já sem včera byla v kata a přiběhl ke mě trpaslík a najela tabulka jako když chce trade nebo pt a já dala ok a začali sme spolu tančit :D husté
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jedna z nejúspěšnějších her? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    L2 je urcite jedna z nejlepsich her .. co je WOW ?
    WOLFE
    WOLFE --- ---
    Wow je urcite lepsie ako L2 ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam