• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jako sem zvedavi na dnes co zase chlapci z klanu vymyslej.. predevcirem hura akce na baylora.. nechali sme si hea pred dverma 10s a deathall :)) vcera hura na gracii.. dve minuty deathall..

RAEVA: Neni to otom se vzdat je to otom uznat ze s danou situaci nic neudelas vis ze nas v klanu neni malo ale 4 klany vs 9 ? Mam spoilinku 82 levelit ji na 85 by v MoSu nebyl problem za den ale kde mas Vespr aspon na +10 kde mas skilly aspon +10 kdemas S84 zbran aspon +10 kdemas atributy ve zbrani a v brneni , kde mas RB sperky kde mas aspon 3 subky.. proti tomu vsemu my jdeme coz by mi vadilo ohodne min jako to jak me ty zidovsky arogantni prasata nadavaj.. Ale cosem tam zistil tak tam prej hrali snad vgos legendy Lumpici.. teda podle toho cose rika by zidaky rosekali v jedne parte :))) Takze nic neni nemozne.. mno jasi dnes skusim nahamounit nejakej matros a pomalu zkusim klikat aspon vespr sperky :) Jo odvcera mame zase fortku :)) teda snad jeste...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hmhmhm
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: cha cha cha cha :D

mas to v poste
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    me mail nedosel :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a ted vazne 27. tohoto mesice zacina CBT forsaken world klice uz jsou rozeslany vsem co se registrovali. kdo klic nema tak muzem nake poskytnout.

kdo by chtel si vehre primo pokecat je mozna mistnost na VT tak si oni napiste budto me a nebo i Tajen muze dat info.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: uvidime mno uvidime 27. zacina CBT tak moznaaaa
    TAJEN: burzoazni zidofasisti ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: je tak snadné se vzdát... já tam budu hrát protože sem ráda na slabé straně aspoŇ je za co bojovat :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Nu vceras asi chybela na CS .. Jinak bys dosla ke stejnemu zaveru jako ja .. celi servr ovladaj zidi.. a jejich alli i s podklanama.. Nevidim zadnou budoucnost vtom tam hrat.. :( uz se tesim jen naten FW :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Toz dobre to bylo.. vnoci sme si vetrech dobili fortku jinou :) ta aliance zidu toje smrt pro servr.. sem ale rad zesem na strane tech coje min a snazi se stim bojovat.. ale chceto opravdu vice lidi.. :( vcera kdyby nam na fortku sli jen zidi a ne cela aliance byto bylo v pohode jako v patek by dostali podrzce..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: www.kamael.cz :) poď poĎ :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Pod si to vyzkouset ja tydlety tvi pvp finesy neznam :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hmm takze SE teda naprd mno atoho mam tak rad a ty buffy ? ze bych delal to BD a kradl lidem dncy ? :)) udelal si cancel dyku a meduzu na +15 a zabijel lidi :D

viiic infa viiiic jinak asi teda SK mno
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak oken asik kolik PC utahne, manapoty tu sou a jetu GMbuffer :)

Tak jako hadam az pustej ten Forsaen World budemesetu bavit onecem jinem.. Jako jinak sem hral Jade Dynasty a tu tady nikdo nehrajete tak by bylo asik bezpredmetne tu oni neco psat.. Battle of Immortal taky nikdo nehrajete teda uz ani ja sice konecne MMO kdesi clovek zaden dokaze i vydelat penize abysi mohl koupit neco z donate moc hezky reseni peti vubec celej ten petsystem maj dobre udelanej jeto daleko prehlednejsi nez v JD ale hlavni uskyli BoI je zejeto diablovka placata :(((

Jinak vtej lajne LOL pomne vcera hodili IC set jako zejeto sunt jak C :)) tam uz chce kazdej Dynasty Moirai nebo Vespr tyhle S old sety tam pouzivaj jen nubici jako ja takze mam +5 IC set +6 Basalta a ted si plusuju S80 sperky Moirai :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    mno hele jako tohle neni L2 mistnost jako :DD

dejte nake info jak to tam funguje :) skilly a tak zda tam sou mana poty (pak bych jel SE) kolik je dencu (udelal bych si BD) a pokud je fullbuff tak bych si asi omrknul SK :) a kolik oken muzu mit zaplejch este :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mno uzmam prsteny dva ted shanim matrial na nausky a spoilim rcpty a keye na zbrane..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no ¨ti upe zavidim že u toho můžeš sedět celej den :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak mam 1 prstynek S80 a nahrdelnik a ted sem udelal nake mojaj boty :)) tak este radeji udelam 1 prstynek a nausky :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: cg :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno me chybi asi 30% do 77 ale to pze blbnu na farme tam xp nesou.. tak basalta mam +6 tall set +5 :) kdybys pak chtela naky recepty na ty mojrai sperky nebo veci tak rekni jo a vysel mi ten mojrai prstynek :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: no ono spíš asi půjde o rcp ale to si pořešim, já na to nespěcham bo mam lvl 74 :D na mainu :) takže ještě dosat času než tu nádheru obléknu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam