• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no já sem si udělala postavu :) bylo tam poslední volné místo tak jsem jej využila :) jsem člověk mág :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Dobre ty .. tak cege k svatku.. a kdybys nemela co delat tak zajed :) jinak FW neni zrovna cool gameska skus si ty postavy cotam sou nebo nakou mazni tosou ty s lvlv 10+ a zkus si nakou odznova.. jinak se vyplati zabijet elitky padaji znich takove veci zakztere si koupis prima veci do setu.. jatotam dopoledne kousel za humika s obourucakem ae tak sproste mi to laguje.. premejslim vyhodit hdd dat si tam jinej cistej a jet nanem treba byto bylo lepci..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no jinak jsem dnes k svátku dostala výpověď takže jako supr dárek... od 1.1. jsem bez práce takže musim sehnat nějakou cool gamesku :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hele já to nehledala tohle nepoužívám :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnoooo hlavne to nema tak odflaklou krajinu jako FW myslim ze to bude vypadat vlmi dobre radeji setam zkuste taky registrovat bo jestli budou zase jen vybirat tak at aspon nekdo setam dostane :) Neobevilas ve FW nekde nae ty ikony nex target atak a tak ? Tomitam dot chybi :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    to nevypadá zle :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobi.. jeto shit.. ale uz aby bylo sesteho jestli meto tam pusti bude to super :)

YouTube - E3 2010: Rift: Planes of Telara developer walkthrough
    http://www.youtube.com/watch?v=jDTrqbyTQ_w
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ok jinak jak to tam ted vypada? me to nak prestalo bavit pac to zaclo bejt tak nak nudny. sou tam naky dungy nebo neco cobyme fakt ohromlo a odtrhlo od minecraftu ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ok poslu do posty Raeve ten Acc cosem nanem hral doted at sito vyzkousi :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nic mi neprislo na mejla a FW nemam stazeny klekl mi hadr
    RAEVA: mozna nak pozdeji :)

jo a hele ty to FW nak hrajes?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    takže si ne co? :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nemáte někdo volné ACC na ten forsaken? :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm Perfect World uz zistil ze jim lidi na Forsaken World asi zacli kaslat tak mi aktivovali acc Bobiku tak uz mam svuj :))
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    mno lotro je fajn ale to pvp mě tam taky chybí - už jenom si počkat jestli/až vydaj Warhammer jako f2p. Protože lepší PvP hru jsem nehrál a ty náhražky co jsou na trhu jsou dosti ubohé.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: ja LOTRa vzdal po zjisteni ze tam neni PvP zas smrdim u lajny Mount And Blade a minecraft :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    FOLCWINE: hmmm tak to zní parádně... EVE je hodně povedená záležitost bohužel za peníze a ano WoD je od WW je moje nejoblíbenější paper rpg.

Jinak já stále ztracen v lotro online - vypadá to jako zajímavá hra. Za chvilku už si vydělám svůj první zlatý... :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    jeeee ale vite na co se tesim? tak jsem koukala na mmorpg nejaky seznam, uz nevim kde a tam byla hra World of Darkness. Po pravde receno, je to nejlibovejsi papirovy rpg jaky znam a co jsem cetla recenze, mela by na tom pracovat firma, ktera udelala EVE online (neznam XD) a k memu nestesti to jeste nevyslo :,( QQ
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    6 prosince v 9 to zacne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: postrehl sem jen nvm jak stahnout ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam