• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno nvm asi to pak nak omrknu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: muj to dava taky poamlu ale ital je to lepsi jak L2
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Pandora Saga : What is Pandora Saga? : Maps
    http://pandorasaga.atlusonline.com/beginners/game-spec.html
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno moje old old pc malinko nestiha stim riftem :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: a v patek vecer budu lejt jak pes :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: stahni ubdate v nedeli budu nejspis u zeny tak muzes poklikat

The beta servers are scheduled to be available for play from Friday 12/17/2010 at 10AM PST until Monday 12/20/2010 at 10AM PST.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    :D ted ma RIFT 6,44 gg a dalsi 3,8gg to stahuje :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    H ja zase vyhral hovno :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RIFT

tenhle vidend je druha CBT a sem tam :DDDD
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tsijo to je teda změn :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ne ty moje prdelko :) minule sme zabrali zidoalianci Aden a tyhle CS onej prisli ale zborili sme zdi Rune a zabrali smeho samemu tvrdemu jadru Juda ! Klan se slusne rozrostl a zdase ze nase ally ted bude jedna z nejsilnjnejsich :) Otaku je v troskach a vecina presla knam.. nekdo i z Lions takze dnes misto Otaku pribereme do ally Damned. .)) Takze smecka te vola :) Jo a vcera zacal event a je sance na padnuti i SC 15 samozrejme to hned bylo bugle tak sem mnel hned 3 :)) pak to nakej kokot ukazal do allchatu tato stopli a hned restartli ale sou i jedinci kerejm se povedlo treba 9 patnactek.. .))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ou pročpak? chce mě kopnout z klanu? já se chystám vrátit už mě ty solo hry začínají nudííít
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Zajdi vecer na TS Raxe by stebou chtel mluvit
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: jo jo tam se chysta velka CZ/SK komunita. Ale ten herni system neni prome :)

1. se to bude urcite platit :)
    2. to bude casove mnohem narocnejsi (zena by me zlyncovala)
    3. bet VT/TS se to neda hrat (takze pokud bych to zapl sem bez sve drahe polovicky :) )

ale jinak to vypada zajimave tojo :) ale ja cekam na SWTOR a tady v tom nebudu stracet svuj cas a energii. pockam si co udela RIFT pac ten me taky nadchnul dost

a k RIFTu pokud sem to spravne postrehl asi bude pristi vykend CBT a nebo sem ten datum videl jinde :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: J kote vime otom :) Tera natu cekame uz taky dlouho a dlouho sem tam registrovanej :) mozna uz tak tristvrte roku :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tsijo tohle nevypadá zle
    YouTube - [게임메카] 테라 캐릭터생성: 종족선택
    http://www.youtube.com/watch?v=Xv5M73ylgCc
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    btw vite co se mi stalo? kluci pritahli notes na nocni a hrali Dragon age, rikam "hele Tome vypal mi to"
    a protoze mi doma stavkoval komp, pustila jsem se do reinstalu woken (coz je vec, kterou delam nerada, protoze to dlouho trva a tak XD proste otrava)
    natesena s novyma CD cekam az se to nainstaluje, vyndam CD s win a odesla mi cdromka XD ... tak rikam tomeee odesla mi cdromka co mam delat .... pujcil mi svoji externi a kdyz jsem ji konecne dotahla domu, nainstalovala hru, komp mi nahlasil "sorry jsem tak stara vykopavka, ze moje graficka karta vubec nechape tuto technologii z vesmiru, mate smulu, hru si nepustite" XD

Jeste se mi Tom v praci smal, co to mam za prehistorickou kalkulacku :-) myslim, ze je na case vymenit kompa :D
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    MALY_BOBIK: to jsou vsechny XD podle me je to syndrom, kteryho si ani nevsimnes, ale kdyz ses zvyklej, ze lognes, pozdravis server a sesype se na tebe 150milion pm "pomoooc chcipnul mi pes, co mam delat" XD to uz pak znas kazdej buglej kamen nebo stenu ... proste ti to neda, kdyz vidis jak nekdo neco pekelne lami :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jestli je uz Vindictus free tak jako parada sem zvedavej natu kouzelnici Eve .. hihi jak si tam ztoho bordelu na zemi umi sestavit golema :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam