• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: počkej to jakože mam v pravo dole nějakou věc, vim že tam mam 2 věci, něco jako pistol která nestřílí a pak něco když na to kliknu tak to vypadá že by mě to jako odportovalo ale neodportuje...to myslíš? a to mam použít na ty příšery co jsou u toho jo? a pak to zničit? chápu to dobře? :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    létat v tutoriálu nemůžeš, a nemáš zničit 3 komunikační věže ale použít device na ty qllary nebo jak se jmenujou, ten device máš vpravo dole.... a pak až zničit tu věžku...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: no s tim posledním :D jak máš zničit 3 comunikační centra nebo co, tak já je vždycky zničim a nic...pořád mam 0/3 tak zabijim kolem ty monstra a pobíham a hledam co kde a nic prostě...tak právě nevim no :( jak se létá?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: lol tak ten začátek je celý tutorial - celá ta invaze těch mimozemštanů je tutorial ;), až to doděláš tak se teprve dostaneš do normálního millenium city a začne to být zajímavé. V každém případě pokud máš problém s nějakým úkolem tak mě napiš - rád pomůžu.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: ale zase brzo je můžeš dohnat to asi neni problém
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: nevim no, v poho server jen prostě se připrav že už to maj všichni rozjeté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: no já nenašla ten tutoriál ... nevim jak létat...ale v tom městě neni to tak lsožíté....prostě jdeš jen podle mapy za otazníkem a tam nabereš úkol ;) úprostě plníš úkoly...mě chybí jeden kterej nějak nechápu a můpžu jít asi do jiného města nebo co
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: http://www.champions-online.com tady je všechno co potřebuješ ;)

RAEVA: no to je ten tutorial, pak budeš moct létat a další šílenosti, jenom pak v tom hlavním městě jsem byl docela ztracen, tam je tolik možností že to naprosto nedávám ;)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA:
    PELENDUR:
    RAEVA: nake hlubsi info hodte :))

RAEVA: taky mi to prislo naky divny :) a jinak jak si to ted vede ? kamos me tam taha ale me se moc nechce stale to ma ume punc "IMBA DONATE" servru .... mozna i bez tech uvozovek

Nejočekávanější hry na hrdiny roku 2011 - BonusWeb.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/magazin/nejocekavanejsi-hry-na-hrdiny-roku-2011-dw7-/clanek.A110112_201811_bw-magazin_das.idn
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: ty drzoune :D víš jak jsem z mé postavičky nadšená? :D jen by mi to nemuselo lagovat....tam je nějaký tutoriál? já prostě vlezla do hry a hnedj sem ve městě kde je plno příšer a plnim questy :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: no fujka ty teda vypadáš... já teda prošel zatím jenom ten tutoriál - docela jsem začal chápat vo co gou a imho to vypadá hodně dobře, jde vidět že to je hra která už běží dlouho, maj tam vychytané mušky a navíc to byla placená hra takže kvalita je sama o sobě na mnohem vyšší úrovni než ty projekty předem vyvíjené jako f2p. Co se týče tématiky tak já jsem docela komiksový šílenec takže mě to zaujalo hodně hodně moc.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: o tom nic nevím, já tam včera byla a vše vypadalo v pohodě
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: tak já už zkouším :) dost mi to laguje bohužel...ale jinak jsem z toho celkem nadšená :) mam ráda komiksy a tohle je dost takové :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hele kamael mel wipe ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jj jde to pomalu - už to mám - zítra vyzkouším a poreferuju...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm tak to stahování je tak divné že to budu tahat asi 10 let...chvíli to netahá vůbec pak jen maličko pak zas vůbec....
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: t vypadá zajímavě! už to taham
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    zkoušel někdo to champions online? ted je to free a imho podle trailerů a ingame filmečků vypadá božsky. Nemluvě o tom že recenze se o tom taky vyjádřují hodně kladně.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jinak jede RIFT :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: tak pred dvouma rokama co to melo vyjit to vypadalo dobre. Ted uz to bude asi jen velkej pruser a ani SW komunita to nezachrani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam