• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a mam Asfalt az me uvidis budes cumet mam lvl 6 new skill a naucil sem se litat heec :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prid TS
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    oki
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no tak znovu omg :D já jí dala divnou chůzi :D ona míso aby běhala tak leze po zemi omg
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    já mám ted mečířku Kim za kterou mě to hafo baví a pak druhou postavu se nemůžu furt rozhodnout mezi infernem nebo frost magem, v každém případě to druhé bude dost pravděpodobně nick Tomislav...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    :) já sem si udělala v champions novou postavu :D tu sem si vymazlila :) mam kdyžtak nick Saly
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja mam Asfallt :) Mno ja nic nenastavoval a beha to napohodu.. sem to nachvili vypl sme sli ponicit Tiata lol toje desna demence budu mit dynasty esenci tak mozna za mesic Du do champions
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jaké máte nicky? si vás dam do přátel :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale zajímalo by mě proč to laguje mě...nemam pocit že bych měla pomalej net...možná něco v nastavení? ale tam jsem nic nenašla :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: myslíš že jsem jí odflákla? náhodou já něco takového prostě žeru :D já jsem lukařka a taky uvažuju že si rozjedu něco jiného :D pořád mě láká to rozujíždět znovu rotože vždycky ta postava jde udělat lépe :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak... guuut :)) Nelaguje to.. jeto dost chytlave :) add Raeva tu postavu si dost odflakla sry .. jetam takovejch kombinaci a barev :) Ja si stale jeste nemuzu vybrat zaco hrat :( Navic na lvl 3 koukam zesem si skazil jmeno u postavicky tak jedu odznova :)) Mozna si jeste zkusim pohrat s grafikou ikdyz ta hra je takovej mrdnik a chaos zeto pochvilce ty detaily uz clovk nevnima .. a snazise spis vybimcat co nejvic emzaku..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: no to záleží... jaké nové skilly? na lvlu 10 mám jenom tři + pasivku a transport a všechny automaticky skočily na lištu. Pokud však s nima chceš manipulovat tak musíš stejně jako ve většině ostatních rpg mít otevřenou lištu se schopnostma a pak to půjde ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem tu blbost naposedme regnul :)) Tak taham a pak reknu jak co ale..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: hm a jak přetahneš nové skilly na lištu? mě to prostě nejde :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: mam to :) díky díky :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    oki díky moc :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: mno tak složitý to nejni - ta doktorka po tobě chce abys vyzkoušela její nový přístroj jménem pacifier (nenapadá mě vhodný překlad ;) ) na furious drony nebo jak se jmenujou, vyzkoušíš to na tři z nich a oni jakoby ochabnou vždycky a složí se, pak máš zničit ten communication device což je další část questu. Až to doděláš tak pak se nevracej k doktorce - ta už ti nijak nepomůže ale jdi podle mapy za dalším člověkootazníkem ;)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: počkej to jakože mam v pravo dole nějakou věc, vim že tam mam 2 věci, něco jako pistol která nestřílí a pak něco když na to kliknu tak to vypadá že by mě to jako odportovalo ale neodportuje...to myslíš? a to mam použít na ty příšery co jsou u toho jo? a pak to zničit? chápu to dobře? :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    létat v tutoriálu nemůžeš, a nemáš zničit 3 komunikační věže ale použít device na ty qllary nebo jak se jmenujou, ten device máš vpravo dole.... a pak až zničit tu věžku...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: no s tim posledním :D jak máš zničit 3 comunikační centra nebo co, tak já je vždycky zničim a nic...pořád mam 0/3 tak zabijim kolem ty monstra a pobíham a hledam co kde a nic prostě...tak právě nevim no :( jak se létá?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam