• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hihih mne to nak na pritscreen nefunguje asik ale kuknu se do souboru s hrou.. Jinak mam grimoara jestlisem to dobre napsal.. mooc fajn postavicka..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ehm :D takovou tou klávesnici print screene a pak jsem dala v malování vložit ;) a už mam jinou postavu protože ste mě vyhecvovali a nasrali :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tss :) Cims to fotila ?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tss...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak lvl 12 uf este lvl a zase new skill jinac peknej UO system zvisovat lvl skillu tim jeho pouzivanim :))Jeto tam docela fajne stejne meto bavi jen diky tomu zesi clovek tu postavu muze udelat tak sam abyse nani dalo divat.. ikdyz sem jak koukam odflaknul kalhoty dasestim snad este neco delat.. Je dobre zetam ani neni moc lidi zadnej velkej naval.. a skoda zejetam i dost lidicek bez fantasie nektere ty kostymy des.. neco jak Raeva :))))))))))) Tak nak abysmetam zalozil klan treba ?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    operace demonface mě nic neříká, questy jsou imho fajn, baví mě je i číst což se moc často neděje. A ano od osmého levelu můžeš do kanady ;), craftění je docela v pohodě, nic moc komplikované, navíc bych řekl že jsou imho dobré ty skupinové questy do kterých se zapojíš jenom tím že vlezeš do dané oblasti třeba jako ten co byl v tutorialu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cojeto ta operace Demonflame ? nejak to pome chce realny prachy :((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Achjo.. ty Q sou deesive stereotypni da se pak i vypadnout z mersta ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak kam se umistuji Advantage points ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm masakr sem lvl 9 ale nak si nedavam ani veci skupnky jinak sem se ustalil na postavicce AlessaCZ ute predchozi fain ohoz ale jasem ziskal tu auru drobatkomito zmenilo barvy tak mam tuhle a i jinej calass Jo super a na zadech lvicka :) Me tam dost zaujalo to crafteni to du vyzkoumat :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: no já mám lvl 10 a narazil jsem na první opravdu skupinový úkol tak počkám na vás asi a pak si dáme supervillaina - to je čtvrtý level příšer - sráč (nepamatuju si přesný výraz ;) ), villain, master villain, supervillain... A toho posledního už sám prostě nedám - tam budou třeba aspoň tři lidi...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo a mam Asfalt az me uvidis budes cumet mam lvl 6 new skill a naucil sem se litat heec :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Prid TS
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    oki
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no tak znovu omg :D já jí dala divnou chůzi :D ona míso aby běhala tak leze po zemi omg
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    já mám ted mečířku Kim za kterou mě to hafo baví a pak druhou postavu se nemůžu furt rozhodnout mezi infernem nebo frost magem, v každém případě to druhé bude dost pravděpodobně nick Tomislav...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    :) já sem si udělala v champions novou postavu :D tu sem si vymazlila :) mam kdyžtak nick Saly
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja mam Asfallt :) Mno ja nic nenastavoval a beha to napohodu.. sem to nachvili vypl sme sli ponicit Tiata lol toje desna demence budu mit dynasty esenci tak mozna za mesic Du do champions
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jaké máte nicky? si vás dam do přátel :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam