• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: no tak vy si mě vyexpíte ne? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: jak říkám mind i glacier jsou obrovsky přínosní pro partu, jak moc se s nima dá solo expit to netuším, ale snadné to imho nebude ani za jednoho ;)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: placené jsou jenom dvě - beast a mercenary (myslím že se tak jmenuje), výhoda beasta je v tom že má regeneraci hp a čím víc dostane dmg tím rychleji regeneruje ale zase nemá tak dobré útoky (myslím že snad nemá ani jeden aoe), výhoda mercenaryho je že dokáže narozdíl od blade používat i pistole takže se nemusí přiblížit ke svému cíli tak blízko a co jsem zatím viděl tak je neuvěřitelně silný na dmg deal.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak víš co? já jí zatim necham ležet a rozjedu nám toho healera ne? ať můžeme pak někam zajít, sice asi sama nepoexpim že? takže musim přijít na to jak si najít partu :) takže rozjedu minda jo?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: healeři jsou tam v podstatě dva, ten hlavní - mind mě totálně sere v PvP, když ho má soupeřův tým a my ne tak to končí běžně 0/15 pro ně. Pak je tu grimoire ten ovšem dostane první heal až někde okolo lvlu 20 a oproti mindovi je to spíš takový podpůrný činitel.

Glacierka je imho nahovno na solo expení, v kombinaci s mojí šermířkou nebo infernem ale může být super, ono moje blade dostává strašně na prdel protože nemá žádné stuny ani nic podobného. Navíc té svojí glacierce opravdu stav věci na CON, bez toho skape vždycky strašně rychle a nejlépe se dej pomocí toho systému na vyhledávání part s někým dohromady a uvidíš podstatné zlepšení.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    takže má glacierka asi nic moc co? jako zabiju něco ale něco fakt ne a jestli chceme něco společně rozjet tak nemam hrát třeba toho healera? to je co? neni to placené?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    nejde zvolit tu beastu a toho týpka co používá pistole a meče (mercenary?) protože jsou placené, ostatní by měli jít v pohodě. zlepšovat ten glyph se imho dá přes ty body co dostáváš od cca 8 lvlu jeden. Stačí si skočit za trenérem do toho centra kde se učí schopnosti.

Jenom jsem zatím moc nepochopil které atributy na koho používat. Za blade je to celkem jednoduché - tam stačí STR DEX a trochu CON abych nechcípal hned ale třeba právě glaciér což je docela takový divný hybrid má core ability CON a END což znamená - ano vydržím jak svině mám celkem dost energie ale nedávám moc velké pecky, spíš dávám stuny a podobné hovadinky creepům aby je zbytek týmu mohl dodělat rychle a efektivně.

Jinak se nemůžu rozhodnout pro druhou postavu jestli to má být behemont nebo inferno, oba jsou imho hodně dobří, ten behemont je neuvěřitelný tank, prostě trvá neskutečně dlouho než ho někdo udolá a i když se na mě jednou sesypalo cca 10 creepů (henchmani a villaini) tak jsem si to ustál s asi 1/4 života, což můj main - blade by nedal ani náhodou. No a inferno má tak šílený aoe dmg že xpení s ním jde neuvěřitelně rychle.

Pokud byste chtěl nějaké další info - ne že by mě tedy bylo nějak moc k užitku - tak je tady - http://www.champions-online.com/manual#characteristics, pro grimoira je tedy imho nejlepší INT a PRE
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo .. mne nejdou zvolit 2 postavy netusim proc :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: grimoar grimoar mam pocit žej e to ten co je ve výběru jako první a nešel mi zvolit, je to možné?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo tojo prid pak zanama TS :)) Jo mas pravdu nesed u PC a prijed at se nenudim.. Jinak jak to tak testuju ten Grimoar ma nejjednodusi plosnak.. a stve me zemi nejde vylepsit a netusim proc :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    zrovna jsem to vypla :D jdu zkusit něco patlat na plátnjo ať jen nesedim u pc ale večír bysme mohli se tam někde sejít hm?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: babajaba jo? :D hehe mno já už se ztrácím v questech nějak nevim co mam dělat :D ty novinky mi zas tak pěkný nepřišli takže mě to neštve :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Jo ty ruce sou fajn :)) " ledová žena " se tu valim smichy :))))) toje v originelu Glacier ni ? :)) Hele uzto snama hraje i Babajaba :)) Ale ma taky nakyho zmetka nepovedenho..:)) Jako me stve zetam dali mrte novich peknych vecicek ale za prachy :((
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ale tuhle postavu už mam vymazlenou ne? :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mno s kanadou sem si taky užila a užívám :D já tam vlítla nechtěně a nevěděla jsem kudy zpátky do toho města tak jsem si nabrala questy a poctivě questuji a některé jsou hodně husté...třeba zabíjet shamany je naprosto neuvěřitelný boj o život :D vždycky mu ukudlam půlku HP a letim nahoru aby mě se domplnilo HP protože jinak ho nedam prostě....co je grimoar? já jsem ledová žena a doplňuji si inteligenci a ego a dexternitu ale nevim jesi to dělam dobře
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno mam lvl 16 a vcera sem skoro nehral :( koukam zeses uz v te kanade jato obevil az vcera :)))) je zajimave ze tam par sedmicek roseka vpohode i sestnactku :) Teda nevim kamarad to zacal vcera hrat a lvl 10 mel hned .)) koukej se snazit :) jinac ten panel C1-5 mam plnej bo ty veci kdyz dropnes titam hned skocej a pak nejdou prodat.. Ja furt nevim co mam zlepsovat u toho grimoara .. jestli INT nebo EGO :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak mam skoro lvl 10 a jdu spát :) zítra je taky den :) nějak mě to chytlo je to hodně zábavné :) hodně umírám :D co se stane když umřu tolikrát že mi zmizí hvězdičky? už se vám to stalo?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    taaak už jsem na to přišla :) v nastavení jsem to konečně nastavila a už to nelaguje a je to příjemně hratelné :) tak jaké máte lvly pánové? :)

už se vám líbím víc? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nnn ta prvni vypada tak jak sem chtel ta druha ne :(
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    mno může to být imho špatným nastavením grafiky ve hře - taky jsem si s ní musel trošku pohrát než moje postavička vypadala tak jak jsem jí navrhl ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam