• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Jo ty ruce sou fajn :)) " ledová žena " se tu valim smichy :))))) toje v originelu Glacier ni ? :)) Hele uzto snama hraje i Babajaba :)) Ale ma taky nakyho zmetka nepovedenho..:)) Jako me stve zetam dali mrte novich peknych vecicek ale za prachy :((
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: ale tuhle postavu už mam vymazlenou ne? :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mno s kanadou sem si taky užila a užívám :D já tam vlítla nechtěně a nevěděla jsem kudy zpátky do toho města tak jsem si nabrala questy a poctivě questuji a některé jsou hodně husté...třeba zabíjet shamany je naprosto neuvěřitelný boj o život :D vždycky mu ukudlam půlku HP a letim nahoru aby mě se domplnilo HP protože jinak ho nedam prostě....co je grimoar? já jsem ledová žena a doplňuji si inteligenci a ego a dexternitu ale nevim jesi to dělam dobře
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno mam lvl 16 a vcera sem skoro nehral :( koukam zeses uz v te kanade jato obevil az vcera :)))) je zajimave ze tam par sedmicek roseka vpohode i sestnactku :) Teda nevim kamarad to zacal vcera hrat a lvl 10 mel hned .)) koukej se snazit :) jinac ten panel C1-5 mam plnej bo ty veci kdyz dropnes titam hned skocej a pak nejdou prodat.. Ja furt nevim co mam zlepsovat u toho grimoara .. jestli INT nebo EGO :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak mam skoro lvl 10 a jdu spát :) zítra je taky den :) nějak mě to chytlo je to hodně zábavné :) hodně umírám :D co se stane když umřu tolikrát že mi zmizí hvězdičky? už se vám to stalo?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    taaak už jsem na to přišla :) v nastavení jsem to konečně nastavila a už to nelaguje a je to příjemně hratelné :) tak jaké máte lvly pánové? :)

už se vám líbím víc? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nnn ta prvni vypada tak jak sem chtel ta druha ne :(
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    mno může to být imho špatným nastavením grafiky ve hře - taky jsem si s ní musel trošku pohrát než moje postavička vypadala tak jak jsem jí navrhl ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Aha hmm uzmam craftovani veci na 165 nebo 170 myslim ale zatim semi nepodarilo si ucraftit neco uzitecneho.. jo to GIF auditko je naprd bud jetam sex nebo nakej masakr, vubec to neni o gifech.. Jo jinak kdyz delas postavu.. nakonci je skip tutorial tlacitko :) hehe dostanes i random 6 itemu :)) Jo neske byl pdate sou teda i nove vecicky na postavicky .. sem si tam vymazlil glacierku a dyz ji lognu do hry vypada uplne jinak nez sem ji navrhl.. toje napikacu :((
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: ad glacier -nj ale proti mobům docela lamka, aspon teda na lvlu 8 jsem si připadal jako cvičný terč,

ad heal flašky - v research a development cca od 60ky skillu máš možnost tvořit heal věci... jsou docela drahé ale někdy to zachrání prdel ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tadyje ten Demonflame ale to ce aspon 5 lidi no.. http://www.champions-online.com/videos
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    :(((( doufam zeto nebude az do zitra

Server Status: Undergoing Maintenance
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno miho grimoara dostal na 13 lvl nakolena glacier lvl12 a ani sem ho moc neposkrabal :)))) Tak cosem koukal dal. tak grimoar neni zadnej nuk ale na vyssich lvl jeto spis healer... mnese grim libi dikytomu AoE kouzlu co ma to hodim do chumlu mobu a pak este to druhe ten pilar .. a je vyreseno.. tady neco jao heal flasticky neni co ?
    PELENDUR: Jeste mensi by to nebylo ? .))
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    tak tohle je moje postavička - ještě se snažím vymyslet jednu ale zkoušel jsem grimoira a moc mě nebavil a ted zkouším glaciara a dostávám tak na prdel jak nikdy ;), takže fakt nevím jak za něj :( nejvíc mě bavili zatím ten pyromág a bladedancer (moje názvy - na to jak se jmenujou ve hře si nepamatuju)

Kim.bmp (788022 B)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nn taje akorad nyny :)) jak sem psal este sem musel predelat kalhotky a nechtel sem zadnou preplavanou postavu.. vcelku me stve ze stou hlavou nicmoc delat nejde.. Nechlastej a sezen lepsi mikrofon..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: hele já vim že by to nebylo špatné ale opětm i nefunguje mikrák tak nevim co bych tam jako dělala.... a navíc teď mizim kalit, stává se ze mě alkohlik :D ale tzejtra vylevelim snad, mam tu ledovou postavu taky znovu vyfotim a ta tvap ostava neni zlá ale fantasie taky moc nemáš :P
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo Raevo nebylo by odveci se taky stavit TS :) Ja du naktak studovat cobych mel natom Grimoarovi zlepsovat kere staty.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ale zjistil sem ze postavicka de i v hre predelavat :) takze uz je malinko izmenena :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hihih mne to nak na pritscreen nefunguje asik ale kuknu se do souboru s hrou.. Jinak mam grimoara jestlisem to dobre napsal.. mooc fajn postavicka..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam