• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: XD tak tomu se rika zavislost
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: a zitra od 16 do 22 ? nebo aspon od 20 do 22 na Rune
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: já se omlouvám...bohužel mě potřebují i v realitě :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: 20:00 Teritory Wars smecka te potrebuje zdase ze deme zas skoro proti celemu servru :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    děkuji :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hej dobre ty stim ohnivackem seti povedl :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TW sou zitra od 20:00 :)))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    omluv mě na TW právě mi přišla sms a jsem očekávána v hospodě ale zítra cs bych dát mohla
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já sem si včera udělala ohniváka :) už mam lvl 12 :D hrála jsem do 8:30 do rána :D trochu mi to chytlo :D ta aréna mě baví ale zatim padam jak moucha :D
    to maličké jsem já :D povedlo ne? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jj taky jsem měl dojem že můžu vzít všechny a že ty dva udělali premium až později... no ale možná se mýlím a měli to jenom buglé ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No kdyz sem kdysi hral Aion tak tam byl nakej WoWkar a to mlel furt jen crepy crepy crepy :)) bavili sme se o aionu ale furt dotoho motal wow sleng tak sem mu obcas i vubec nerozumel :)) Jinak zezacatku dyzsem to zacal tak mi sli vzit vsechny postavy .. divne :(
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: ale prd wowkař, ale Dotař a teď LoLkař (trapné no - ale League of legends má holt dementní zkratku ;) )
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    crepy hmm fuj wowkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :))))))) Mno.. me se expi vcelku v klidku.. to AoE mi nejde zlepsit nevim proc nemuzu doneho davat body .. teda ty AoE mam dve .. Muj styl.. targetnu si to nejsilnejsi v hloucku vlitnu tam hodim to prcvni AoE .. to vykouzli 5 takovich malich sracicek ze kterych litaj blesky a uz se oto nemusim starat.. navic tim druhym AoE vodstrelim vsechno cose na me naagruje a kdyz ta grupa to prezije a nabehne name znova tak este jeden vybuch a vecinou to uz konci bo neni co zabijet.. skousel sem minda a toho fire a jako tam musim to AoE mackat porad :( ten mind ma hodne richle doplnovani many ale :) Jubabo hele zitra 20:00 TW a v nedeli 16:00 CS :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    asi něco dělam špatně
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm :D tak mam lvl 9 a uz nemuzu nic zabit :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    PELENDUR: no tak vy si mě vyexpíte ne? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: jak říkám mind i glacier jsou obrovsky přínosní pro partu, jak moc se s nima dá solo expit to netuším, ale snadné to imho nebude ani za jednoho ;)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: placené jsou jenom dvě - beast a mercenary (myslím že se tak jmenuje), výhoda beasta je v tom že má regeneraci hp a čím víc dostane dmg tím rychleji regeneruje ale zase nemá tak dobré útoky (myslím že snad nemá ani jeden aoe), výhoda mercenaryho je že dokáže narozdíl od blade používat i pistole takže se nemusí přiblížit ke svému cíli tak blízko a co jsem zatím viděl tak je neuvěřitelně silný na dmg deal.
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak víš co? já jí zatim necham ležet a rozjedu nám toho healera ne? ať můžeme pak někam zajít, sice asi sama nepoexpim že? takže musim přijít na to jak si najít partu :) takže rozjedu minda jo?
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    RAEVA: healeři jsou tam v podstatě dva, ten hlavní - mind mě totálně sere v PvP, když ho má soupeřův tým a my ne tak to končí běžně 0/15 pro ně. Pak je tu grimoire ten ovšem dostane první heal až někde okolo lvlu 20 a oproti mindovi je to spíš takový podpůrný činitel.

Glacierka je imho nahovno na solo expení, v kombinaci s mojí šermířkou nebo infernem ale může být super, ono moje blade dostává strašně na prdel protože nemá žádné stuny ani nic podobného. Navíc té svojí glacierce opravdu stav věci na CON, bez toho skape vždycky strašně rychle a nejlépe se dej pomocí toho systému na vyhledávání part s někým dohromady a uvidíš podstatné zlepšení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam