• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: Od tebe to sedi :)

Hehe ted sem koukal na nakeho behemonta lvl 17 rosekal naky dva joudy lvl 9 tak dam duel ja Grimoar lvl 16 vydrzel sem vic pak dal proti nemu Inferno lvl 24 a lehl a behemont mel este tristvrte HP :))) Divny jetam na namesti a dela kliky.. myslis zese tim nak zlepsuje ?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: XD tak tomu se rika zavislost
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: jj večír se objevím
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: czg začíná každou chvíli...tak si nejsem jista jesi je to dobrej server...jestli má cenu svůj čas ztrácet na serveru kterej má životnost 4 měsíce
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    CZG zacina od nuly na freya pudete tam nekdo ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Earthrise — Massively online multiplayer RPG
    http://www.play-earthrise.com/news/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: a zitra od 16 do 22 ? nebo aspon od 20 do 22 na Rune
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: já se omlouvám...bohužel mě potřebují i v realitě :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: 20:00 Teritory Wars smecka te potrebuje zdase ze deme zas skoro proti celemu servru :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    děkuji :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hej dobre ty stim ohnivackem seti povedl :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TW sou zitra od 20:00 :)))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    omluv mě na TW právě mi přišla sms a jsem očekávána v hospodě ale zítra cs bych dát mohla
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já sem si včera udělala ohniváka :) už mam lvl 12 :D hrála jsem do 8:30 do rána :D trochu mi to chytlo :D ta aréna mě baví ale zatim padam jak moucha :D
    to maličké jsem já :D povedlo ne? :D
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    jj taky jsem měl dojem že můžu vzít všechny a že ty dva udělali premium až později... no ale možná se mýlím a měli to jenom buglé ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No kdyz sem kdysi hral Aion tak tam byl nakej WoWkar a to mlel furt jen crepy crepy crepy :)) bavili sme se o aionu ale furt dotoho motal wow sleng tak sem mu obcas i vubec nerozumel :)) Jinak zezacatku dyzsem to zacal tak mi sli vzit vsechny postavy .. divne :(
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: ale prd wowkař, ale Dotař a teď LoLkař (trapné no - ale League of legends má holt dementní zkratku ;) )
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    crepy hmm fuj wowkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar :))))))) Mno.. me se expi vcelku v klidku.. to AoE mi nejde zlepsit nevim proc nemuzu doneho davat body .. teda ty AoE mam dve .. Muj styl.. targetnu si to nejsilnejsi v hloucku vlitnu tam hodim to prcvni AoE .. to vykouzli 5 takovich malich sracicek ze kterych litaj blesky a uz se oto nemusim starat.. navic tim druhym AoE vodstrelim vsechno cose na me naagruje a kdyz ta grupa to prezije a nabehne name znova tak este jeden vybuch a vecinou to uz konci bo neni co zabijet.. skousel sem minda a toho fire a jako tam musim to AoE mackat porad :( ten mind ma hodne richle doplnovani many ale :) Jubabo hele zitra 20:00 TW a v nedeli 16:00 CS :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    asi něco dělam špatně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam