• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ma to na vebu.. setam koukni ty umis aj ja moc ne trebe D&DR je fre ale kdyz platis muzes hrat i za drowa jajko free treba ne tak asi nak podobne jedine cosem tam zahledl treba ze muzes free jezdit jen na koni.. a ne treba na mamutovi.. coz mi prijde hodne smesne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jak omezeny ? Teda ne ze bych se tam nak chystal ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No tak za necromanta to ci zkusit :)

‪Age of Conan Gameplay - Necromancer‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=a6tbaor6YW8&feature=related
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnoo koukal sem jeto sice omezene free ale je tak uz to taham ale jeto masakr bo to jede pomalu jak svina :( Ale zase bude novej svet k obevovani a zadnej free servr takze byto tam melo dase rict fungovat :)
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Yup
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Age of conan uz je free ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jako troya me celkem bavi snad se to texturove rozhozeny mesto srovna ale ted nak me zas L2 na ofiku nebavi, platit se mi odzacatku nic nechce a asi pretrpim na nakejch L2free a troye nebo si dam po 30te KOTOR
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nooo.. Troya heh ta byla full prvni den , druhej den uz narazis na maloí lidi .. ty co chvataj uz expi daleko v predu.. Rift ? ne jen testuju tydenni trial..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a ty si platis nebo nebo jen trial ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: PVP jedine PVE je jen farma a nuda jinak ja mluvil o TROYA :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cece v hlavnim meste sem este asi nebyl.. a jeto vazne mrtve nak :( tech servru je moc sem na nakem PvE..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hmm tak sem prisel do mesta a je totalne texturove v pici ostatni lokace sou v pohode ale hlavni emsto je nakasi nechapu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    jak se tam jmenujes tajene ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MAIREAD: no co sem cetl tak max lvl das celkem rychle a pak to je prej nuda
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Rift není mrtvý, ale hodně záleží na serveru, kde hraješ. Některé jsou prázdnější, jiné jsou narvané k prasknutí.
    Osobně to nepovažuji za špatnou hru, ale vydržel jsem u toho asi 2 týdny a pak mě to přestalo bavit...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno RIFT asi nekupuj co sem tady [ Rift ] cetl tak je to krapet mrtve to uz je asi lepsi hrat L2 nez rift
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Task mam Rift kua a sem vpr.. hned na zacatku
    Je tam Q s mobem cosi nahodi barieru a nejde zabit a ja zdechnu :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    napodobne ech :) ale nejvic mi to slo za maga
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    troya rouge nic Lentilka ale nak nedavam to skillopvani doufam ze se pak vse restartne abych mohl narvat body tam kam potrebuju. du na pifko cest
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam