• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    GANDHI: Aha hm tak abych mohl hrat za drova musim odehrat neco za jinou postavu nasbirat FP a odemknout soi to hmm tak to zkusim sem DDO este na nove msince nehral..

MALY_BOBIK: Mno ten conan ma az prekvapive prijemnou grafiku.. :))

PELENDUR: Prosel sem vecinu hratelnych MMO a na hodne jich to na Fka slo dat..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jo vidíš to - jak to vypadá s těma star wars? maj vyjít až příští rok ale třeba bude closed/open beta ne?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: pff jasnej sith a zabijeni vseho okolo :D evoky budu mit jako backory a toaletak :)
    TAJEN: na conana sem necetl moc chvaly a nak se mi do nej nechce kdyz uz konecne snad bude SW
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MAIREAD: nj na fkách jsem skilly snad neviděl v žádné hře a to jsem jich už prošel opravdu hodně...
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    TAJEN: To je čistě jenom o zvyku. My WoWisti jsme zase zvyklí na skilly a kouzla na číslech, na Fkách je parta a další ovládací funkce ;-)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: vcelku snadno - na lvlu cca 5 (už si to přesně nepamatuju) uděláš quest a odměna za to je moct hrát za drowa. Ono obecně DDO to má skvěle udělané že v podstatě celý obsah můžeš odemknout i jako free player, jenom u toho strávíš mnohem víc času a budeš muset vyzkoušet třeba víc postav.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    GANDHI: No to by me hodne zajimalo jak v DDO muzu skrze Q hrat za drowika :)

MALY_BOBIK: hh dementni conan :)) graficky to je vcelku i hezke.. for free desne osekane hned nazacatku me nasralo ze za necra se neda hrat z magu jen demonologist ale tak vpohode ma ohnivi kouizla a na 7 lvl nake blesky .. ale come nasralo nejvice ze mam skilly na cislech a ne na Fkach takze semi stava ze kdyz se prez W rste snazim behat hopsam a chci kouzlit obcas se umacknu a hra mi spadne do woken a nekdy proste nejde nahodit z5 takze ji musim prez spravce shodit .. a jako nevim kurevsky dlouho se to nacita :( este to du zkusit jinak Q samej grind a podobne :)) Jo jeste me sere omezenej inv asi na 9 veci jenom takze zabijes par mobu a muzes mit hned plnej batuzek :) teda sem uz v prvnim meste a jak sleduju zbytek tech par free hracu moje cubicka Asfalt vypada nejlepe cose tyce obleceni tu vsichni chodej v desnejch hadrech hadam zeto sili z pytlu od brambor :)) Prekvapilo me ze u kovare nekoupite ani ho** :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TAJEN: V DDO se drow sice da koupit ale stejne dobre na nej dosahne i free2play hrac, jen musi delat questz, heh
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    hloupe SW :))) urcite budes hrat zatoho medvidka co klackama nicili ty obri roboty :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: kdyz je predprodej SW tak budou na podzim venku tim pro me konci veskere smrdlani vseho ostatniho natoz conana kteryho nikdo nehraje tak je zadrmo :) podivne zadarmo :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ma to na vebu.. setam koukni ty umis aj ja moc ne trebe D&DR je fre ale kdyz platis muzes hrat i za drowa jajko free treba ne tak asi nak podobne jedine cosem tam zahledl treba ze muzes free jezdit jen na koni.. a ne treba na mamutovi.. coz mi prijde hodne smesne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jak omezeny ? Teda ne ze bych se tam nak chystal ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No tak za necromanta to ci zkusit :)

‪Age of Conan Gameplay - Necromancer‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=a6tbaor6YW8&feature=related
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnoo koukal sem jeto sice omezene free ale je tak uz to taham ale jeto masakr bo to jede pomalu jak svina :( Ale zase bude novej svet k obevovani a zadnej free servr takze byto tam melo dase rict fungovat :)
    MAIREAD
    MAIREAD --- ---
    Yup
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Age of conan uz je free ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jako troya me celkem bavi snad se to texturove rozhozeny mesto srovna ale ted nak me zas L2 na ofiku nebavi, platit se mi odzacatku nic nechce a asi pretrpim na nakejch L2free a troye nebo si dam po 30te KOTOR
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nooo.. Troya heh ta byla full prvni den , druhej den uz narazis na maloí lidi .. ty co chvataj uz expi daleko v predu.. Rift ? ne jen testuju tydenni trial..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a ty si platis nebo nebo jen trial ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: PVP jedine PVE je jen farma a nuda jinak ja mluvil o TROYA :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cece v hlavnim meste sem este asi nebyl.. a jeto vazne mrtve nak :( tech servru je moc sem na nakem PvE..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam