• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: u čeho že to? klany jsem ještě nezkoumal... ale kouknu na své staré kámoše z Warhammeru a možná zlanařím někoho i z World of tanks... No a to by dalo nějaký menší klan nebo se přidáme k něčemu většímu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: doufam ze budes u veteranu :) jinak taky cekam na svetr :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    HOTK a nak nemam ani ted cas ani naladu zacinat neco noveho..
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    World of tanks a čekám na SWTOR
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: LOL, Minecraft a KOTOR 1
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak co teď paříte pánové?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo pokusimse.. sem si udelal prvne postavu co jezdi na koni az pak sem zistil ze kdyz si udelas tu druhou rasu Miao tak jezdis na veliky kocce :) ted uz ji ma i opancerovanou :)) az bude teda o veekendu casek udelam nake obrazky .. ted sem rad ze pridu z prace splnim daily questy a hodim drsku do peri.. :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: marathon ChytrakBob
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: hod naky fotky
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RTSonlajn ? :) chlapci co nato rict :) Jinak Bobiku ten HOTK toje mrte slozity jak jeto takovej mix asi 5ti her od PW toje maso.. Nejveci sranda je ze uz tu moc nubiku neni.. nak to lidi prestali hrat tak jetu koho potkavas sami hero svitici kone brneni zbrane s plamenama ty heroguny vypadaji vecinou i moc hezky .. jinak maj vcelku zajimavi ceeska :)) na svem brehu nastoupis na lod jeto hodne podobne archeage :)) kdyz potkas navode nepratelskou lod muze bejt i fain namorni bitva :) jeden clovik kormidluje ostatni behaji kolem del :)) no kdyz nikoho nepotkas muzes se vylodit na nepratelskem brehu a zabijet enemy lol spatne vyskocis z lode a jako utopis se :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: víš že ani nevím ten server? kouknu a řeknu - jméno Tomislav Cz...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: na jakem servru ses a jmeno :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: nj na zkoušku jsem to taky zkusil a bylo to fajn. právě proto to zvažuju - navíc rád lučištnické civilizace a lepší než řekové asi nebudou...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: nez budu kupovat tak pockam na druhe dve rasy :) pak az nakoupim ale i bez se to da v pohode na zkousku
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: jj ale bez prémka to nejni úplně ono... takže zatím silně zvažuju jestli do toho jít nebo ne... moc peněz to nejni ale ted si musím hlídat každou investici (jsem v přechodu mezi jobama)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    http://ageofempiresonline.com neni to uplne MMORPG ale bavi me to dost :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    PELENDUR: Netusim.. jen sem po dlouhe dobe nakoukl na mmorpg.com a zahledl to tam jasem tam prihlasenej uz snad rok.. ale to bude zase jak na Rift stejne me nevyberou a mozna velkej humbuk kuli blbosti.. Ja ted hraju Heroes of Tree Kingdom a pohoda .. :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    TAJEN: jj jsem tam přihlášený i když mě to zas až tolik nenadchlo - kdy to má vyjít?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak Bobku sem lvl 43 uz umim i bojovat na jezditku :)) je lol ze ktomu potrebuju uplne jine skilly .. ale pohodicka .. sem siten Q nato abchse naucil bojovat nas na foru.. vcelku honicka s moji anglictinou sem to malem posral a Q sem dokoncil 27s pred koncem :)) Takze uz kuliva boji nemusim slejzat na zem a muzuse venovat Q a Alchimii :) Jen by me zajimalo jak jeto tu stim enchantovanim semto este moc nepochopil :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam