• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: hmm dal bych ti svuj ale prej nejsem a nebo to pisu blbe :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hm divny vcera se soused registroval a hral Jade Dynasty a neska mu ten acc nejede :)) tak sem mu pujcil jinej svuj omg este zemam u PW tolik acc :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    achjo...já bych si tak něco zahrála a nevim co :( na LOL dnes náladu fakt nemám
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    nemáte někdo volné ACC na tu hru HOTK???
    když se hci zaregistrovat tak mi to bohužel píše :(

Oops!

Our sincerest apologies, we cannot provide service to players in your region or to players using open proxies.

Please contact support at customerservice@perfectworldinc.com to resolve this issue.
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: ale já se ještě nerozhodl zda pojedu imperium nebo republiku...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    nolife je smysl zivota
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hlavne zadne hroceni o nolife hrani chci si hrat pro zabavu ne ze musim a to mi u repaers prislo
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: http://www.veterans-aoc.cz/veterans/forum/viewforum.php?f=260 vetarni je tam i INF a co sem koukal u Reapers tak to na muj vkus az moc hrotej a tu zakladnu hracu maj jen z duvodu ze sou na foru SWTOR.cz nebo jak to je a vetsina je lina neco hledat :) celkove u veteranu je vetsina kolem 30 +-
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    MALY_BOBIK: u čeho že to? klany jsem ještě nezkoumal... ale kouknu na své staré kámoše z Warhammeru a možná zlanařím někoho i z World of tanks... No a to by dalo nějaký menší klan nebo se přidáme k něčemu většímu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: nezbejva nez hledat :) a pak to narvat do sve pracne postavene zbrane a nechat ji prasknout :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak jasne stesti nubiku tose stava :).. Sak ja nato vtom hotk prijdu :)) sem tu videl snad nejvic +8 vec a deto az do +20
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: v Aice em enchantil nakou vec dal sem ji na +8 a pak mi nekdo rekl ze sem magor ze to na +3 mizi a nebo ze oto cele prijdu a to sem mel holou prdel a enchanty z questu :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ale jo .. tak dictionary a pohoda a zastupce nacelnika Pojun ma opravdu hodne trpelivosti respektyve me to staci ukazat jednou a pochopim to.. teda ale zatim sem tu nezistil jakse upgradujou zbrane a brneni .. jeto prez nake itemy a tyse shaneji asi dost tezce..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo no to je fail :) u SW me ted celkem pobavilo reseni lidi v clanu co este neni a jako ze budou nabirat lidi kterym bude treba 12+ u tech tak nak pochybuju ze to budou hrat a nebo ze na ne budou mitty ostatni nervy. Pochybuju ze jejich anglictina bude tak dobra aby vedeli co ze maj presne delat. Nebo proste jen budou klikat a honit DMg a bejt imba skylleri ... coz jim hrani dost posere a za mesic skoncej :)

hold ta anglictina je potreba ale kdyz vis co je asist a go back tak se to da :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jako nasel sem tu vcelku fajn klan ale jetu jen jeden kluk co umi cesky :( setu domlouvam svoji faking anglictinou dost tezko ale jako deto teda bavi se sembnou asi jen dva lidi co nato maj nervy :)) ten cz mi toho moc nerekl tak nake zaklady ale hodne toho musim zjistovat sam treba az dnes sem obevil pekne daily Q na jedne mape.. kere sem moghl delat uz hodne hodne dlouho.. tak vsichni tu maj maxlvl hero 44 tak to maj dost nahaku ty nubiky hlavne kdyz jako ja neumi moc anglicky ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo jo se stav budu na Endoru pichat evoky doprdele svetelnym mecem :) kdyz budes hodnej necham ti par mrtvolek na backory :)
    TAJEN: to potesi :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo Bobiku este sem nenasel zatu dobu co hraju mmo stupidnejsi hru na vydelavani penez nez je HOTK :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    sw fuuuuj :))) no mozna se navas kouknu.. Bobik bude u tech malej medvidku :))))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    PELENDUR: doufam ze budes u veteranu :) jinak taky cekam na svetr :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    HOTK a nak nemam ani ted cas ani naladu zacinat neco noveho..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam