• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak ty ceso v Allods sou celkem aktivni :) dneska sem jich videl 5 :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Join Allods Online and charter the Astral with Astral ships, explore epic dungeons, and engage in fierce PvP all in a completely free to play online game!
    http://allods.gpotato.com
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobik sem tam ted este nastavim zvuk
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tyve deme hrat allods a ty das meno rumu Giles ? :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    za hodku mam stazeno takze za dve asi sem v hre :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bobiku tak uzmam protebe oblecek na orka i paradni helmicku.. nejak to zkombinujem Pro Raevu mam hula hula sukni a krajkovou podprdu :)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak.. nektere ty Q sou slozity jak prase nez vubec zistis co mas delat :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak s vlastni mistnosti pohoda ne ? tak se rozhodni VT nebo TS ? nebo si vsici zapneme skipe ? :))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to moje VT nejde kamos ma TS tak mozna tam a nebo jedno VT kde ted obcasne sem kdyz hraju L2. Poresime tak za dve hodky to budu doma a hodim IP atp (VT 3.1.4, TS3) zalezi na vas asi to vadit nebude kdyz tam budem :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jho uzsem u hracu videl i animovane zbrane cose hejbou uiiii ale veskrze 40+ lvl az :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak moc hezky tam take odlisily afk hrace :) Bobiku kam ty chodis na TS zebysmese schazeli tam ? Nebo jak si tu spustim vlastni ts servr zebysme kecali na nem bo takle se domlouvat prez nyx na necem.. je divny :( Jinak takle to masti summoner za kereho hraju ale tenle na videu to jeste fearuje jasem si fear nedal semho nak nepotreboval zatim..
    Allods Summoner Gameplay HD - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HfIz1n41k8Y&feature=related
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zdase ze otevreli asik druhy servr divne takze sme s Raevou asik natom prvnim jo lvl 17 :) Jo a neska sem zase blbnul stema uniq coinama nez sem se to naucil vcera sem prisel asik o 80 coperu a tak 10 silveru a asik i 3 goldy ale neska sem zase neco nahuntil a taksem stim cachroval azmi padl uplne prekrasnej oblecek :)) Jo na 15 lvl si muzete koupit plast a dva prstynky na jednom litacim ostrove kamse casem prokvestujete :) Raeva doufam ze hrajes za female udelame svadbu :)) A zatim sem tu zadny cz klan nepotkal :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dodelam Q na ostrove a pak ti pisnu
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    jj vše jsem prošla a lítám po městě a plním Q :) nemám žádný komunikační program
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz si prosla tutorial i nemocnici a ses v meste ? mame skype nebo TS ? nebo Ventrilo ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    mnoo estek asik 9 levelu uzmam 16 a budu snad moci sumonit Lurkera sem nanej zvedavej :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak už jsem si našla postavu která mě baví a líbí se mi :) jmenuji se tedy reavecz a jsem lvl 7
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    buhehe ale dasetam slusne vydelavat kseftovanim s oblecenim a cepickama :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Arisen Savant
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam