• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno :))) Raeve bych delal metora taky no :)))))
    INF1466
    INF1466 --- ---
    MALY_BOBIK: ty ses na naianě?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: a pod jakym jmenem tam ses vubec ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: 94% a muzu ti delat mentotra :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem si tam koupil longsword +7 sem zvedavej na barvu ale chybi mi 2 lvl do pouziti :(((
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Vpohode kote ja stejne jdu co nejdrive hrat swetr cekame ted uz jen s Bobkem az to pustej argo hraju tak ztoho znechuceni vsema osatnima gamesama STWOR je lepsi nez sex :)))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: mno taky nepamatuji své acc tak jsem začala znovu ale plánuji se teď věnovat L2 protože na naianě hrají nějací lidičkové se kterými jsem dlouho nehrála a plánují tam zůstat tak je musím sakra dohnat :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Zaco tam hrajes dyztak pisni mona bych mel nake veci navic..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Juchuuu nasel sem acc mam protectora lvl 26 uíííí :))))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Sem utebe na TS bo setr ts kupodivu opet nejde a tose snim kluci tak nadreli odpoledne :(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo meto argo taky nebavi obvzlast zesi nepamatuju na acc stou postavou 20+ :(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: mno dalsi mmorpg hrat nebudu staci mi lol l2 a skyrim a za chvili vse umre pac prijde SWTOR
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No to opravdu jen tak vypada :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    prijde mi to nebo to jede na stejnym enginu jako lineage? podle toho videjka mi to prijde jak lajna s novejma texturama... ty efekty skillu a tak celkove pohyby a pod mi prijdou uplne stejny, to jak se ten trp toci stejne jako v lajne atd
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo ja mam rad steampunk :) me sere ze sem ztratil ten acc :( uz se mel i dva litaci robutky :(((
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: já tu hru mam celkem ráda, občas jí pařím :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Nekde tam mam rozjeteho tanka na 25 ale zaboha si nemuzu vzpomenout na acc tak sem ho chtel rozjet znova a este zkousim nakou panenku co jen strili a na dualu ma dualblejd .. ale nevim.. oproti SW jeto hnus :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam