• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jj tasm se musis k nekomu pripojit nebo zalozit vlastni grupu a pak plujes lodickou nebo tak nejak to bylo..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ach tak už jsem na to přišla :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm tak nevím jak ti tam mam napsat...nechápu tam nic...pořád jsem u té tabule kde jsou battly nebo co a ať dělám co dělám, nic se neděje...jsem lvl 1 tak jsem klikla na něco kde je napsáno lvl 1 a nic se nestalo...nechápu, můžete mi to tu někdo vysvětlit? docela bych si už zahrála :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    dostanu se tam až večer
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK: tak teda HustoKrutoPrisnak
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: pis na Morati :) du udelat postavu a omrknu to
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak jsem to rozchodila ale nějak nechápu...mam jít nan ějaký battle a ať u té mapy mačkam co mačkam nic se neděje :) no nic necham si to na zítra a jdu spát, snadm i tu poradíte o co jako tam jde :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ehm...se někdo má...já zas nemam co pařit :( skyrim je nuda...nejde mi to tak mi to nebaví :D
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ja to behem klikani SW stahl ted to instaluju a pokud slozka EU znamena EU servr tak tam zejtra mrknu ;)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm tak na tu us verzi to nešlo bo mi to psalo, že nemam instalovanou hru, tak jsem ji odinstalovala s tim, že ji znovu stahnu z té eu verze jenže tam mi nejde stahnout takže je to prostě druh hry na kteoru nemam.... prostě nemam :D
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tsijo ty mě máš přečtenou :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno a na 99% se Raevka pokousi lognout na US servry na kere se nedostane :) zkus EU a v pohode prez web lognes ..
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    no já se tam nedostanu vůbec no :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    RAEVA: placený to neni, každopádně moc stabilní to nemaj, mi to padá každou chvíli...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tak jestli jsem to dobře pochopila, tak se zaloguju na stránkách a přez ně to spustím a pak se logovat teda nemusím? protože je to dementní tak mi to píše, že se nejde spojiít ať to zkusím po loginu na stránky kde samozřejmě loglá jsem :D tak na tohle opravdu nemám nervy
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm takže to je asi placené což? i když se tam teda píše free play tak tomu fakt nerozumim....na stránkách v manager account nikde nevidim, že bych si jako mohla založit account do vindictus a už začíénám být zas nasraná :D hledám, hledám a nic
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ach tak to nakonec jde jen mám klasickyp roblém s acountem :D zaregistrovaná jsem ale asi jen na ty stránky, do hry to nefunguje
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hm tak mi ta hra samozřejmě nejde spustit...nějakej shield hack se prostě rozhodl že nebude fungovat jak má a hra se díky tomu nespustí no....že já mám pořád takové trable...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    už se tahá :D za 40minut si ho vyzkouším :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam