• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Diablo lol sux , kdybych chtel mlatit diablovku tak jdu z5 do Hellgate byla tam vcelku slusna particka.. Tak Ciri z L2 mi psal ze hrajouTeru sice na jinem servru ale np.. asik to zkusim..

RAEVA: Ty ses teda pruzkumnik zenska jedna este zete nemam poruce .)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: des do tery jo ? co sem to zkousel tak me to vubec nechytlo :( to si spis poridim diablo tam me nema co sklamat
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tak asi nic, včera jsem se zaregistrovala a dodneška čekám nan ějaký kod který mi má přijít na meil abych dokončila registraci :) tohle ze srdce nenávidím :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ok
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: mno to nevim nezkousel sem to proto te vyslu jako pruzkumnika :) Ja mam na 2 mesice este SWETR a ja hnup si o vikendu jeste koupil Teru tak nevim co driv :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: to vypadá zajímavě, o co tam jde?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    mno každopádně, kdybyste sen ěkdo nudil tak můžete zkusit silkroad online rozchodit a pokud se vám to povede tak mi pak můžete poradit kdej sem udělala chybu protože já...já sem v koncích :) a moc bych si to chtěla zapařitz, kdysi jsem to hrávala a bylo to moc fajn jenže byly pořád přetížené servery a dalo se hrát jen když jsem přišla po noční :D to sem se tam dostala...tak jsem to pak vzdala
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: loglá tam jsem no...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    INF1466: nemá no...i kdyby mělo tak nemam šanci ho najít protože jak jí spustim, vyjede okno a hned vyskočí ta debilní hláška co jsem tu psala....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    mě spíš přijde divný, že se dneska ještě něco patchuje ručně.. to nemá nějakej patcher?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Hmm nektery hry chtej pro spusteni abys bla zalogovana na jejich webu jinak netuusim :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    you have to install full client. connect to the official website to download full client? když dám ano tak mi naběhne stránka kde jsem stahla ten full client a ty dva k hovnu patche a když dám ne, tak se hra vypne....nechápu nic :( ale trochu anglicky umím a nejspíš mi to oznamuje, že mám full clienta a zároveň to po mě chce abych ho stahla znovu, dává to smysl????
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    já začínám být krajně zoufala ze hry silkroad online....stáhnu full client nainstaluju, stahnu jediné 2 patche které ta jsou v nabídce a ani jeden nesedí...omg wtf? tohle nesnášim
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: s aion mam stejný problém
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ZAPPO: karthuse občas hraju :) někdy mi to jde a někdy ne :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: na GW me moc nebavilo to ze to ej ciste PVP ve warzonach nak me to moc neuchvatilo. mam radsi takoveto PVP jak bylo v Lineage 2 svet clanovejch valek a reseni politiky a tak ...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ja zkusil betu Guild wars 2 a libi hlavni plus je to ze nebudou poplatky

jinej system skillu se mi taky libi (jina typ zbrane = jine skilly)

pvp zatim taky vypada zajimave (Door wars :D)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: mno asi takhle SWETR je na PVE dobrej a bavi me co se tyce PVP tak to je dost voser. Ja osobne cekal nake zabirani planet nakej velkej mazec a ze to proste bude pecka! misto toho sem nasel jednu PVP planetu kde sem mel fps 3 a pak warzony z kteych byla jedna horsi jak druha. K tem WZ je voser ze to hazi lidi 10-49 do jednoho pytle takze to je tak napicu ikdyz maj vsichni stejnej DMG. Proste tuhle cast dost pojebali a ted uz i ocekavam spojovani servru protoze lidi ost odchazej.

k RIFTu je to dobra hra ale brzo povolili presouvani postav takze sou nevyrovnane servry ale jinak je to dobra hra az teda na to loveni nubiku mno :D ale zas udelat 50 lvl tam nebylo tak extra slozite
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    RAEVA: Tak zapomeň na Teema a hraj Karthuse a budeš nejstrašidelnější bubák ve hře!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tak ten LAW je stale cbt tak nic :( ale cosem mrknul http://law.en.alaplaya.net/pages/gettingstarted To vypada jak graficky predelane Argo :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam