• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo panacek jede republiku :) teru sem si omrkl a nak me neuchvatlia teda
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak nak, ja debil sem si este koupil Teru a vubec nani nemam cas :( Jinak uz mam scounderelku ve full battlemastru tak uvidime co dal no..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a ty este Sw hrajes?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ne to nejsem ja :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Hele ted sem potkal republikance Morathii neses ty ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Nic si ztoho nedelej je to jaksi coming soon takze cekat :-*
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dalsi variace na falloutmmo ? :)
    Grimlands | MMORPG Shooter | MMORPG | gamigo
    http://grimlands.gamigo.com/en/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Diablo lol sux , kdybych chtel mlatit diablovku tak jdu z5 do Hellgate byla tam vcelku slusna particka.. Tak Ciri z L2 mi psal ze hrajouTeru sice na jinem servru ale np.. asik to zkusim..

RAEVA: Ty ses teda pruzkumnik zenska jedna este zete nemam poruce .)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: des do tery jo ? co sem to zkousel tak me to vubec nechytlo :( to si spis poridim diablo tam me nema co sklamat
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: tak asi nic, včera jsem se zaregistrovala a dodneška čekám nan ějaký kod který mi má přijít na meil abych dokončila registraci :) tohle ze srdce nenávidím :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ok
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: mno to nevim nezkousel sem to proto te vyslu jako pruzkumnika :) Ja mam na 2 mesice este SWETR a ja hnup si o vikendu jeste koupil Teru tak nevim co driv :(
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: to vypadá zajímavě, o co tam jde?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    mno každopádně, kdybyste sen ěkdo nudil tak můžete zkusit silkroad online rozchodit a pokud se vám to povede tak mi pak můžete poradit kdej sem udělala chybu protože já...já sem v koncích :) a moc bych si to chtěla zapařitz, kdysi jsem to hrávala a bylo to moc fajn jenže byly pořád přetížené servery a dalo se hrát jen když jsem přišla po noční :D to sem se tam dostala...tak jsem to pak vzdala
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: loglá tam jsem no...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    INF1466: nemá no...i kdyby mělo tak nemam šanci ho najít protože jak jí spustim, vyjede okno a hned vyskočí ta debilní hláška co jsem tu psala....
    INF1466
    INF1466 --- ---
    mě spíš přijde divný, že se dneska ještě něco patchuje ručně.. to nemá nějakej patcher?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam