• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: nech ho ;) jsem zvyklá, že se lidem nelíbí má neschopnost něco hledat :))) ... pravdou je, že mě ani nenapadlo to hledat v google, že to najdu podle zkratky...už to vím :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MALY_BOBIK: ja se snazim byt pratelsky, ale pripada mi sproste, ztracet nekoho jinyho cas, kdyz to slovo muzu zadat do googlu a chapu, ze se ten clovek pak zepta, kdyz to nic nenajde (nebo to nedava smysl)

to je jako, kdybych se te zeptal, jak definujes pratelstvi? (i kdyz to se asi jedna spis o subjektivni nazor ;])
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: jinak chcem tu bejt bejt takovi pratelsti ne ze na neco nevim tak hned googl neznas ? to mi na NYXu vzdy tak nak povytahne macety. stejne pak jako kdyz mi nekdo rika "lol nube lol" to uz ty macety pak litaj a veskera zabava z hrani je tatam
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: TSW: http://www.thesecretworld.com/ a WOT: http://worldoftanks.com/

jinak k tomu TSW me tam natchlo to postapo ale jinak mi to prslo takove kostrbate
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    RAEVA: a google znas? :]
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TSW? WOT? miluju tyhle zkratky o kterých nemam ani páru :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    REFLEX: no, sou tam zbugly questy, ale to je zatim asi nejvetsi minus co sem nasel hned po padani na pameti (mam jen 3gb tak mi to exne po par hodinach). jinak jestli neco fakt blbe rozdejchavam, tak je to lista se skillama. mas skillu tri prdele, ale povoleno pouzivat jen 7 skillu. to same plati pro pasivni skilly. questy se daji opakovat, i kdyz je za ne hovno odmena, ale aspon neco. pvp je hodne podivne, ale nemam ho projety cely, tak to nemuzu objektivne posoudit. Oproti Riftu, SW a dalsim novinkam tohle neni tak velka frustrace a da se to hrat. Uvidim kdy jim dojde dech s contentem :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    SIRLOON: tak rekni jaky TSW je, chtel bych to zkusit az bude trial (jestli vubec)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: tak ja klikam jen SW a na nake omrkavani dalsich veci neni cas a tajen klika WOT :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    RAEVA: ja zrovna dopatchoval TSW, tak uvidim co to dovede
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    tady nějak spíte ne? :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    To ani srnka netusi :(
    MALY_BOBIK: tak vis jak proc neokopirovat zabehlej titul a nevydelavat natom taky :) Ja uz chci Arche Age :)
    ROTTWEILER
    ROTTWEILER --- ---
    TAJEN: Nějaká jinak informace než soon, kdy si to budu moct zkusit zahrát?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: dalsi dota ? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    INF1466: Jisteze ne vcera sem to testl 400k dmg sem mel s Vrin :)) dnes sem s kvetinkou udelal 200k zatim muj rekord :)a po 1,2 sem prave hral assika a ne snajpra takze tak.. a to uz mam na kytce uz 3 veci s augumentem takze ma odost lepcejsejsi gear nez vrin.. ale zase je to otom nakoho narazis odpoledne wz koho potkam solo sejmu ted narazim na premejd Kyramu a ani si neprdnu a sem dole.. :)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: zdá se mi že vždycky budou v tvém případě nejvíc OP ty klasy co jdou proti tobě :D když puděš za snajpra tak bude OP scoundrel a naopak :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    J tosmi rikal vlastne.. jj tak tady ty lidi chodi vice pvp ale zdasemi ze ted je snajpr daleko vic op nez scoundrel..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: jo panacek jede republiku :) teru sem si omrkl a nak me neuchvatlia teda
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak nak, ja debil sem si este koupil Teru a vubec nani nemam cas :( Jinak uz mam scounderelku ve full battlemastru tak uvidime co dal no..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    a ty este Sw hrajes?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ne to nejsem ja :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam