• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SAMGARR: mno.. moc sem nezkousel ty 1-15 u charu le chars maj veskere mapy hnus .. Takze dalsi postavicka Asura a du hnet na Nornske mapy :) maj nejzabavnejsi Q :)

MALY_BOBIK: chodim jen do prace nebo hraju :)))

RAEVA: Tak leda zebyti neksdo pucil acc
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SAMGARR: asi tak mno celkově je málo času na hraní čehokoli
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    O vikendu jsem udelal prvnich 13lvl v GW2 na jeden zatah a muzu rict ze u zadnyho jinyho mmorpg mi prvni levely neprisli tak zabavny jako v tady, skoda ze nemam vic casu na hrani:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ale zda nejses na mém servru a koukám ze nejses
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Seafarest nebo taknejak seto menuje... proc ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: na jakym ses teda servru ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jasem si preznoc patchl WoT abych teda videl tu novou grafiku :) tak nastartuju Tigra 2 a dostanu klepec jak svina .. druhy boj vyhra ale dva sem jen strejchl.. ok startuju KV-4 a masakr co uvidim to rozstrilim na kasi je znat zeto je ruska hra :) jo mam i WoA .. desnej fail.. jako prome nadale jen ty GW2 jetam stale co delat ale predevcirem sem s novim klanem udelal endgame storylajny lol desivej fail a ty odmeny tobyla desna saskarna mi napadali z mobu daleko lepsii veci nez byl reward z pokladu nakonci.. ale jetam prca udelal sem si celej set co mi dava 50% na magic find + dyz vypiju lahvicku z aukce mam dalsich 50% + v luku mam 5% a gold itemu nadropuju daleko vic nez kdyz mam tech 105% divne tam je asik neco spatne..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: GW dobry ale stale je u me best SWTOR a jeho fleshpointy a operace ty se jim povedli dost ty me bavjej. A je fakt vtipny to prochazet s pugem nekdy i ten lou FP je progres jak svine :))) ale jinak toho hosi posrali celkem dsot a sem zvedavej jak to dodelaj aby to nepadlo ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: njn tebe uz zajima jen sex no stim nic nenadelame...

GW2 jasna volba :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    kolegove z prace to maji, co jsem videla krasna grafika, ale neni cas
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak Wwp je beta a ted sem tgo zkousel a hmm du radeji gw2 nez se zase naseru :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hele SW a GW2 mi asi stacej ale tak proč ne ;-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ma mmorpg.com sou key na World of Warplanes
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak uz hraju... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bomba :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jjjjop rikam hral sem WoR a tak nak sem cekal jak to dopadne to spusteni gw2
    LET_ME_BE
    LET_ME_BE --- ---
    TAJEN: Az ted?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    parada uz taham GW2 :)
    PELENDUR
    PELENDUR --- ---
    INF1466: jj vypadá to a hraje se to skvěle - má i předobjednávku ale na svém kompu si to nezahraju (sám jsem testoval u spolubydly) tak jsem domlouval se supportem že mě stopnou ten měsíc zdarma co jsem dostal... :) Jenom jde vidět brutální rozdíl mezi lidma co to hrajou furt a mnou co si to párkrát vyzkoušel - takovou nakládačku jsem v tancích nikdy nedostal ;)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: hm jeto k nasrani sem toho mel odkazdeho po 70ks a ten lepsi nanej mi staci 3 kousky lou matrose omg bych si ho vyskubl.. :( ale jinak povedena hra asik i lepci nez Tera :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: lol
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam