• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    24/10/2012 je openbeta Raiderz

RaiderZ | E3 announcement trailer (2012) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GHkKxC97lr8

Vyzkoušejme RaiderZ Online s komentářem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rcH3eOqzmz4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: jo pracuju.. este 14 dni :))))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: účet bych ti půjčil ale je s tím dost srani, museli by sme se sejít oba u kompu abych odsouhlasil že ses na mě logla, pak že stahujes a pak zase že hraješ :-) pak by to už snad mělo přestat prudit na mejlu a nechá tě to hrát. tak to záleží na tobě, ja mám čas v úterý a asi kousek středy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ty pracujes? nevěřím!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nic padim na svoji Asurku dodelam 80 na archerce a pudu na necromantku :) toje prca necro dualdager :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SAMGARR: j mesto je to takove steamppunkove ...

RAEVA: Vsak ty si to koupis :)
    Guild Wars 2: Our Time is Now Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HGRMWxg9ZcM
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TAJEN: me prave ty lokace Charru bavi, Black Citadel je krasna:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SAMGARR: mno.. moc sem nezkousel ty 1-15 u charu le chars maj veskere mapy hnus .. Takze dalsi postavicka Asura a du hnet na Nornske mapy :) maj nejzabavnejsi Q :)

MALY_BOBIK: chodim jen do prace nebo hraju :)))

RAEVA: Tak leda zebyti neksdo pucil acc
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hmm to GW2 se mi moc líbí, přemýšlím, že bych si na hru ušetřila ale trochu se toho obávám...nechci vyhodit 1000kč za něco co mě po týdnu přestane bavit....je nějaká možnost si to nějak vyzkoušet??? přecijen je to dost peněz...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SAMGARR: asi tak mno celkově je málo času na hraní čehokoli
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    O vikendu jsem udelal prvnich 13lvl v GW2 na jeden zatah a muzu rict ze u zadnyho jinyho mmorpg mi prvni levely neprisli tak zabavny jako v tady, skoda ze nemam vic casu na hrani:)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ale zda nejses na mém servru a koukám ze nejses
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Seafarest nebo taknejak seto menuje... proc ? :)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: na jakym ses teda servru ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jasem si preznoc patchl WoT abych teda videl tu novou grafiku :) tak nastartuju Tigra 2 a dostanu klepec jak svina .. druhy boj vyhra ale dva sem jen strejchl.. ok startuju KV-4 a masakr co uvidim to rozstrilim na kasi je znat zeto je ruska hra :) jo mam i WoA .. desnej fail.. jako prome nadale jen ty GW2 jetam stale co delat ale predevcirem sem s novim klanem udelal endgame storylajny lol desivej fail a ty odmeny tobyla desna saskarna mi napadali z mobu daleko lepsii veci nez byl reward z pokladu nakonci.. ale jetam prca udelal sem si celej set co mi dava 50% na magic find + dyz vypiju lahvicku z aukce mam dalsich 50% + v luku mam 5% a gold itemu nadropuju daleko vic nez kdyz mam tech 105% divne tam je asik neco spatne..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: GW dobry ale stale je u me best SWTOR a jeho fleshpointy a operace ty se jim povedli dost ty me bavjej. A je fakt vtipny to prochazet s pugem nekdy i ten lou FP je progres jak svine :))) ale jinak toho hosi posrali celkem dsot a sem zvedavej jak to dodelaj aby to nepadlo ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    FOLCWINE: njn tebe uz zajima jen sex no stim nic nenadelame...

GW2 jasna volba :)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    kolegove z prace to maji, co jsem videla krasna grafika, ale neni cas
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam