• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: lol hlaska, "Je celkem zajimave, jak velmi zmeni make up vyraz tvare" :D me fakt pobavil, ten pan asi nikdy nevidel po ranu nenamalovanou slecnu co :))) no, asi ne, podle hlasu nejspis nejaky nerd ...fakt jsem se zasmala

ale jinak to vypada hezky, moc hezky
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    jPW je jako kazda jina itemmail :) ale sem zvedavi na tu jejich NwN :) a nebo natu s tema upirama hernajs nevzpomenu si ted na nazev..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: PW je free s donater ne ? O,o
    RAEVA: myslel sem ze ti dam pristup :) hraju dost pomalu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    NEVILL: Mnooo rozhodne se mi to libilo vice nez Tera ... Bohuzel sem kdysi byl na cbt ale pak to nak uzavreli a dalsi cbt kdeme pozvali byla tesne pred zacatkem gw2 tak sem to moc netestl :((
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TAJEN: zkoušel jsem, ale nějak nevim no...tady z těch her u mě pořád vede Perfect World, ta hra je fakt propracovaná s ohromným množstvím detailů...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: no já ti rozumim ale tzu hru si v nejbližší době nemohu koupit ;) takže je to zbytečné no
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    SIRLOON: no kdykoliv jsem cokoliv ztratila bylo to navždy :) mam asi blbou karmu
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: no je potreba se jen sejit oba u kompu to je vse :D
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    RAEVA: treba ho nekdo vrati. ja takhle vratil penezenku pac v ni byla obcanka a pani se divila, ze jeste existuju :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    MALY_BOBIK: v poho, kašlu na to ;) právě se mi podařilo ztratit batoh ve kterém jsem měla (občanku, pas, klíče, knihu, hry a šálu) takže si musim vše koupit a zařídit a na hru už nezbydou prašule...sem šikovná moc moc
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    24/10/2012 je openbeta Raiderz

RaiderZ | E3 announcement trailer (2012) - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GHkKxC97lr8

Vyzkoušejme RaiderZ Online s komentářem - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rcH3eOqzmz4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: jo pracuju.. este 14 dni :))))
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: účet bych ti půjčil ale je s tím dost srani, museli by sme se sejít oba u kompu abych odsouhlasil že ses na mě logla, pak že stahujes a pak zase že hraješ :-) pak by to už snad mělo přestat prudit na mejlu a nechá tě to hrát. tak to záleží na tobě, ja mám čas v úterý a asi kousek středy
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ty pracujes? nevěřím!
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nic padim na svoji Asurku dodelam 80 na archerce a pudu na necromantku :) toje prca necro dualdager :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SAMGARR: j mesto je to takove steamppunkove ...

RAEVA: Vsak ty si to koupis :)
    Guild Wars 2: Our Time is Now Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=HGRMWxg9ZcM
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    TAJEN: me prave ty lokace Charru bavi, Black Citadel je krasna:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SAMGARR: mno.. moc sem nezkousel ty 1-15 u charu le chars maj veskere mapy hnus .. Takze dalsi postavicka Asura a du hnet na Nornske mapy :) maj nejzabavnejsi Q :)

MALY_BOBIK: chodim jen do prace nebo hraju :)))

RAEVA: Tak leda zebyti neksdo pucil acc
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    hmm to GW2 se mi moc líbí, přemýšlím, že bych si na hru ušetřila ale trochu se toho obávám...nechci vyhodit 1000kč za něco co mě po týdnu přestane bavit....je nějaká možnost si to nějak vyzkoušet??? přecijen je to dost peněz...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    SAMGARR: asi tak mno celkově je málo času na hraní čehokoli
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam