• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: jo craft mi prijde zajimavej, ale blbe jsem si zvolil poison making, nejvic mi prijde ze jede Cooking kvuli tomu ze vsichni musi zrat, ale asi rozjedu blacksmithing
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno.. ten craft je tu prave dost promakanej.. a nez vyjde Arche Age to bude trvat a i tam je pvp jako.. nesnasim pvp ale AoW se mi libi prave kuli tomu craftu..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    hmm, no ja si radeji pockam na nejakou novou ultimu kde si budu craftit ruzny veci podle ruznych matrosu a budu si moc sbirat co chci a kde chci :) a na pvp nejdu, to sem si uzil na wowku az az
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SIRLOON: Mno.. pk.. to mas tak.. velke mesto moc kokotu male mesto malo kokotu.. Nedavno se m se byl kouknout v jednom vecim meste a pri pruzkumu sem narazil i na jail.. a cece tam se to cervenalo :) Docela vesele kdyz se tam prochazis a vidis v jailu tolik pkcek.. maj to tu kuci nak docela zajimave resene..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    TAJEN: to rikavali i na UO serverech
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nn PvE asi nikdy ani nebude.. ale neboj neni to tu sami PK :)
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    je tam nejakej PVE server nebo to je jen PVP?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Age of Wushu - Tangmen and Beggar Fight Gameplay - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=kHMRPyX9HiQ
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    tyvl... Ja sem ted Tangmen.. btv a pvp jetu daleko TEZSI :)))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: Musel jsem na nejakou rodinou akci :) jinak co jedes za skolu? Teda zatim me to bavi dost je tam toho fakt hodne a hlavne PVP jenom ta prvni instance nejaka tezka
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mam ve hre nick Morana tak pak pisni
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak to naloguj dam ti jidlo
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: potreboval bych jidlo :DDD
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: Super, pisni ve hre Kreef
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Za dva dni budeme mit zalozenej CZ klan snad tak ti sem pisnu maj kuci i tsko..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    libi se mi to jak je to komplexni a ze se expi offline :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak jsem to rozehral taky na Black Tortosie, celkem dobry, akorat server ma strasny lagy :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Kdyby to chtelo zkusit vice lidi tak tu zalozim i klan asi..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Cece .. je to KURVA ! slozity ... mam treba v batuzku divne penize a ani netusim kdesi co zane koupim tak se nak prokousavam craftem ale to chce klan aby jeden pro ostatni varil a ostatni craftili neco jineho bo nak muzu mit jen jeden zamestnani :( takze treba natezim rudu smeltnu ji na iron ingot ale zneho uz nic neudelam bo umim jen varit.. Libi se mi zete ta hr nenuti strasne nekde grindit :) tak este 8 levelu meditace a budu mit paradni cernej oblecek.. juinak sem na servru Black Tortosie nebo jakseto menuje .. je tez zajimavi ze muze mit clovek jen 1 postavicku :))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: taky jsem zkousel a prislo mi to docela slozity :] ale zas open svet kde si budes moc davat pres drzku, postavicka za tebe pracuje kdyz si off atd. jo libi se mi to taky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam