• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    REFLEX: fórum mlčí? teda jako ono mlčí skoro vždy ale víš jak, líná huba holí neštěstí
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: napytel no, nevis na jakym serveru hrajou cesi? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo skill aktyv i passiv do lvl 5 ale to ma smysl prej aztak po 20 lvl inertniho skillu rikal Mirii a dnes mi predal prej veleni.. prej tu bude jen obcas a Akilien pride az ve stvrtek zase achjo.. chceto vice lidi :( Jo to CD u skillu mi tu vadi hodne jinak na pvp je prej lepci ten prvni dager strom.. ale tam nemam levely natech skillech.. mam na druhem setu skillu lvl 3 ale skilly budu levelovat az pozdeji..zdase..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo a mam ty Vertigo dart ten dalsi strom a ty jsou dost silny, akorat kdyz to clovek da tak ma delsi cooldown na ty normalni skilly
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jinak co pouzivas za zakladni utok u Tangmena, ja takovej ten splash jak dvakrat machne
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    good doma mrknu na ty videa, jsem prisel na to ze se daji levelit i skilly vcera :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno tak tady by me vtom videjku zajimalo kcemu ji je ten inertni skill ze ho ma danej nate F5 .. jinak vsimete si cisla kolik ma free cultivacnich pointu tolik asi k VIP :)))))))))))))
    wena | Age of Wushu ♥ | Tips for Beginners 1 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=AsbMPDqwwCc
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Uz sem u toho sveho Tangmen mohl mit tak 8 z 9 ale samozrejme sem nevedel ocogo taksem zezacatku ty Qi body harvestil uplne do neceho jineho.. jako udelat tam ten lvl 72 nebo dokolika to jde je prace na vcelku dlouho :) + dat skill a bufy na lvl 5 a ten inert skill na 36 prace na dlouho .. ta silena japonka ma zdase i vice skol tak muze pouzivat vice zbrani a jeste ktomu uz i vysokej lvl toho pass skillu uplne z cizi skoly ? Este dotoho moc nevidim :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak pekne videjko co klikat v meridian.. ta japonka je dobrej silenec ale tak VIP no..
    wena | Age of Wushu ♥ | Simple Meridian System Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=jzWviu_gJq4
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nejlepci je udelat pred takovim hernim vypadkem co nejvice Q v zakladne a aspon vtom prvnim meste pak si vzit Patrolu pockat az to klesne s 291 na 266 a odlog pak po delsim nalogovani kdy uz neni pritelka ma clovek hodne bodiku.. kdyz delas TP na 100% unavy denne ajeste muzes ten prostredek za 50l se da levelovat vcelku rychle .. potrebuje me mit partu 20+ lvl na nake chozeni tech lepcich dungeonu kde pada lepci matrial na item colection bag a abysme sehnali lepci recepty na zbrane a brneni bo to co umim usit ja ma max def 26 a tosi muze kazdej koupit v obyc obchode ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Pekne ty ja rano udelal lvl 20 :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak fakt musi clovek min hrat nebo mit VIP (premium) aby se mi nashromazdili cultivation bodiky na trenovani

jsem se nejak od patku rozjel a vse jsem utratil, tak jsem vcera nehral a venoval se pritelkyni a mam pres 100k :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zitra az lognes mi pisni v hre ti napisu TS pristup ja ve hre strasne nerad neco vysvetluju psanim :)
    QML
    QML --- ---
    jsem tam, akorat vubec netusim co delat :) jsem v tom zakladnim meste, jak se pise pm?:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    njn tak black totrtosi no :))
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale je to zvláštní ne? koukam že to nemá nějaké brutální nároky
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    aha tak už vim proč jsem to ještě nehrála....když hru spustím tak se mi restartuje pc
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ale blacvk turtle tam nevidim teda...jen black tortoise
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    koukam že to black wushu už mam stažené a nainstalované ale asi jsem na to úplně zapomněla :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo 20 budu mit tak v pulce tydne jestli to pujde :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Chce to vyssi lvl abysme klanove chodili aspon ty TW nstanci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam