• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno beru to ze sveho pohledu.. toje nekonecmna suma penez prome :))))))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo v poho, to spis zkousim 9dolaru je fakt malo :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OMG to nebyl dobrej napad.. mel si stim pockat az se prestehujeme s klanem na EU servr bo stema pingama 500 nik nechce hrat :( Napis mi jakej mas nick te inv..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    zaplatil jsem si VIP u shaolina a poslal invite do guildy :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Toje skoda zacli chodit ty darky atak bonusy apod..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ja jsem na chate bohuzel
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jedine co nechapu proc tak heskou hro totalne zeserou tim karmasystemem..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Kolik mas lvl ? neska sou bonusy na instance , vcera sem si dropl v TW behani po zdi BOZI !!!!!
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: jj taky jsem videl, popisek Max level a tak :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zalezi na equipu hodne bo kdyz budes se wq 26def ses fail bo tam uz 30+ ztech velkejch klanu maj 54ky a na kazdem kusu 4 bonusy toje nemozny proti tomu jit..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: To byla naka 36ka voe sme byli bez sance :) uz mel tak 5 mm HP a ve dvou vterinach byl full :))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    co jsem cetl tak silny jsou Royal guardi i proti Tangum a Wudang

turnaje prej vyhravaji shaolin a emei

a hodne lidi rika ze nezalezi :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: no me prijde ta prvni skill lajna strasne slaba - Vertigo je good
    co mel za lvl? taky fakt zalezi na equipu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tang je silnej ? LOOL Ted sem vzal rychle patrolu beha nam tu Emei spion .. ty PYYYCO .. sme nanej byli 4 a ani hovno.. jinak sem uz 22 tyvole jentak cvicne ji schytam parkrat za 200 kua coje najednou mrd mrd 850 a 540 death kurva .. res bezim zpet nedohealovanej a MRD 1500 death.. fuckof EMEI
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak nakonec zalozim jeste jeden account :] at nemazu tangmana :D jdu zkoumat co zvolim

skoda ze neni nejaka vetsi guilda, ja vzhledem k tomu ze je pritelkyne tehotna a kouka blbe kdyz po nocich parim tak venuju volnej cas co muzu :/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tyjo tak nevim na jednu stranu me Tangman bavi tim ze je docela silna postava, na druhou stranu me moc nebavi ten zpusob boje :D, jsem premejslel ze bych zaplatil VIP a rozjel novou, abych to rychle doexpil
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Odzitřka ? :)
    The Royal Celebration - Age of Wushu - The Revolutionary Martial Arts MMO game from Snail - Play for Free Now!
    http://www.ageofwushu.com/static/the_royal_celebration_event/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ja mam 22 hadam zesem na TP dnes dvakrat narazil nastejnyho curaka .. 2x zdechnul a uz se neresnul :))) Udell picovinu ze zdrhnul dotech skal tam seme taky pokousel shodit :)) Jako me sere ze ten picus proste ani nema zaplej PK mod proste jen najednou zacne utocit na nekoho okom si mysli zeje afk :) Ale jako i pochybuju ze kdybyme sejmul tak by mel karmu a ikdyby mel proste nic semu zato nestane a guardi nanej budou jen imbecilne cumet..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    furt nevim jestli si zaplatit ten VIP, precejenom rychlejsi expeni me laka :]
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    me vcera nejakej rayal guard nasral na TP u vodopadu u tangenu, vyskocil a pouzil takovej ten pritahovaci hak a shodil me dolu

tak jsem si rikal ze mu to vratim a zkopnu ho, ale nez jsem tam dobehl po ressu tak zdrhnul
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam