• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    tak rift je prej teď opravdu free to play
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak mi prisla pozvana na Final fantasy online, tak to dnes zkusim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: Nebyl sem v kne sem rad zesem zato neutracel :) Lol ten pet je divnej :) A nejlepci natom ze po patchi vsem zmizlo VIP takze dalsi 1h restart :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: jenom takovy co budou za tebou behat? :]] uz si byl v kine?

ja ted hraju ob tyden star trek a bavi po filmu :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: Jo ten novej ST nevim myslim ze to jednicku neprekonalo.. Jinak neska maintec v AOW a zdase ze tam asi pidaji pety :))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Arcane Saga Online -MMORPG
    http://as.netmarble.com/intro

Tohle sem kdysi zkousel , stema mrnouskma byla prca :) bo treba tam hrac harvestit suroviny nemuze ty zanej trhaji ty prckove :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: To bych rad videl taky ... jinak AoW me se tu zacina moc libit ten craft system.. a jetu nanem videt ze bez fungujiciho klanu aspon o 20ti lidech muze jit clovek leda do prdele :(
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: novej Star trek film :]
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jakej film ?
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    tak jsem moc prijemne prekvapenej, akorat se mi ztratil login a email na moji deluxe edici :D

dnes jdu jeste na novy film tak jsem to vcera poparil :]
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    hmm jsem si Star trek online vlastne koupil x let zpet :D tak to asi oprasim
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: Neeeee :) zase tak velkej fanda ST nejsdem ted se pekluju u Age of Wushu :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Zkus znovu, od launche se toho VELMI MNOHO zmenilo.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CRAZYPOPE: Jo to jako fanda ST hrala kdysik.. mel sem to nainstalovane i ja ale nak me odradila ta grafika :(

Jinak teda nakoukl sem dote oepen Dragon propet a ne .. to se neda sem se namlsal AoW a ten Dp je desna omalovanka :( a myslim ze to nevyvazi ani zkrocenej drak a myslim zesitam lidi snad muzou stavet i vlastni domecky ..
    SIRLOON
    SIRLOON --- ---
    CRAZYPOPE: hral sem to chvili a je to imho dost nudny :(
    CRAZYPOPE
    CRAZYPOPE --- ---
    http://sto.perfectworld.com/

docela solidni mmorpg, funguje asi 2 roky, nedavno pridali novy datadisk s romulany, docela dobra zabava
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak daleko sem se nedostal.. vybral sem si postavicku a uz neslo na nic kliknot :))
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    teda hned na zacatku me odradil vzhled ohne, grafika a celkove performance znacne sux
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    instaluju ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam