• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    no - s trochou stesti a skillu se da rozsekat jakkykoli legendarni balik se nulovou investici...
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Cim vic booster packu mas, tim je vetsi pravdepodobnost, ze ti padne to, co chces. Neplatici ma velmi omezeny prisun k booster packum. Kolik booster packu jsi schopny denne vyhrat? 1? 2? Platici si jich koupi, kolik chce.
    Booster pack se nikdy nesklada jen z obyc karet. Legendy padaji. Zlaty karty padaji. Normalni legendy nestoji 1200, ale 1600. Ale ve chvili, kdy disenchant normalniho epicu je 100 (zlaty 400) a mas jich na vyhozeni vagon, je nakup jakekoliv karty trivialni.
    Muzeme se bavit, jestli je 45 eur za 40 booster packu hodne, ale to uz vubec nic nemeni na to, ze jako vsechny TCG je i HS pay2win.
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: Ne rozhorceni :) Zkus vyrobit legendu, kdyz ti padaji obyc karty :-D Pak sam uvidis, kolik te takova legendarka stoji real money :-D Z obycejne karty dostanes tusim 5 dustu a legendarka stoji 1200, porad to je vice o stesti a mene o penezich.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Si v tom rozhorceni nejak zapomnel na crafting, ve kterym si vyrobis jakoukoliv kartu, kdyz mas dost materialu (tzn. dost jakychkoliv karet na rozkladani).
    DWAY
    DWAY --- ---
    IMUS: Ok pominme titulek nejlepsi. Takove veci stejne nemam rad. To jak jak kdyz nekdo vykrikne nejhezci kozy na nyxu...

Kazdopadne recenze je slusne sepsana, a vesmes pravdiva :) Neprijde mi ze by v necem (krom titulku) kecal.

ZACK: Bollocks. Porad je to o lucku. Nemuzes si koupit legendarni kartu, muzes si koupit jen booster pack, ze ktereho mas sanci na drop. Aspon teda sem presvedcen, ze je to tak.

Tusim ze tam byla nejaka legenda, kdyz sis neco koupil, ale ve vedlejsi auditku vsichni rikali ze byla stejne o hovnu.
    IMUS
    IMUS --- ---
    DWAY: ja sem fanda warcraftu, ale na to ze to je dle titulku "nejlepsi" me to ani zpoloviny nechytlo jako MaM:DoC ktery obcas, uz par mesicu hraju a aspon 1 denne ho zapnu.
    ZACK
    ZACK --- ---
    DWAY: Jasne. Za dva tri roky zacnou lide, co neplati, pomalu dohanet ty, co plati. Teda pokud nebudou mezitim zadny novy/lepsi karty :)
    DWAY
    DWAY --- ---
    Samozrejme pomaha, kdyz clovek neni hater Warcraftu :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    ZACK: prave ze vubec ne. Lidi co si plati nemaji tak brutalni vyhodu, protoze cokoli oni ziskaji za prachy, ty muzes ziskat bez, jen tomu musis venovat vic casu.

Samozrejme pokud ste hardcore kartickari takto bude asi jina, ale tato recenze je celkem vpoho:
    RECENZE: Hearthstone je nejlepší sběratelská karetní hra současnosti - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...craft-recenze-review-fqk-/Recenze.aspx?c=A140319_170104_bw-pc-recenze_oz

a ano vim ze to je bulvarni idnes ale slusne popisuje o cem hra vlastne je.
    ZACK
    ZACK --- ---
    TAJEN: Klasicka kartickarna s pravidlama zjednodusenyma na naproste minimum, vcelku bych doporucil komukoliv, koho tenhle zanr bavi aspon trochu a neurazi ho, ze je to vpodstate casual p2w.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Zkousel nekdo ten Hearthstone ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    SIRLOON: J keye na tuhle hru sem zahld uz tak pred 14 dni.. Jinak sem to hral mnoho let z5.. moc se mi tam libilo trenovani skillu .. grafika nic molc .. pak sem to par let nehral a zase skusil to uzto snad mela jina firma a predelali pvp zony takze uz pvp snad po 40 lvl cos bylo vcelku brzo :( Ikdyz by me zajimalo co stim udelali ted myslim zeje asik lepci volba wulin/wushu ...
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    Kody na vikendovou betu tenhle vikend : Wildstar Beta Weekend Key Giveaway! http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/504/Beta-Weekend-Key-Handout.html a logt.ly/WildStarbetakey
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    TAJEN: to jo, peknej filmecek
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    OSCURO: No ja to taky patchoval prez noc tak sem ktomu rano sedl restartl klienta a zaclo to tahat sem myslel ze mi jebne toje hrozna banda dementu takovouhle posranou betu sem snad este uzadne hry nezazil.. nechapu proc to musi pokazde takat takovi faily zvlast dyz to preznoc opatchuju a ono si to zacne stejne tahat celou hru odznova toje hovadina .. ale obcas sleduju na mmorpg.com jak eso hrajou je divne zeho hrajou ale furt nak jejim jedno jestlije beta vikend nebo ne ..
    OSCURO
    OSCURO --- ---
    TAJEN: Napodobne, stahuju to asi uz potreti. Co jsem to rano dotahl a chvilku hral, restartoval jsem a zacalo to stahovat znova. :-D Myslel jsem ze me omejou.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem chtel dat zase sanci Esu lol zaclo to stahovat zase nakou 22gb sracku.. ten soubor s hrou uz ma ted 54 gb ad dou dopici..i s celime elderscrolem..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ale filmecky maj ty sikmovocka pekny ..

Asura Online (Free MMORPG): Intro + Character Creation + Gameplay (China)
    http://www.youtube.com/watch?v=SHTu0KklmFU
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam