• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ech ne ta korejstina je zlo.. navic tam clovek prichazi tim ze nerozumi questum eventum o mrte veci :-( navic kdyz nevic co ktera vec ti pridava .. a vneposlednim pripade hrat solo .. ne v Icarusu uz nejsem.. a kdyz ti reknu na jak dlouhou cestu sem se dal ted to zase bude hlasek..
    EVE Online: The Prophecy (Fanfest 2014 Trailer)
    https://www.youtube.com/watch?v=yFTUazuGdTw
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: stále honíš zvířátka?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ups koukam ten jetsreenshot stoji docela zahovno :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak tesne pred lvl 40 a nove jezditko.. to uz umi i do 850m a i naten dung cosem obevil je to malo.. :( na tejhle mape to jde prez ty questy az zavratne rychle... zacina se mi plnit i knizka s jezditkama ale toje vcelku knicemu kdyz nemam itemy na ne ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak lvl 36 nate nove mape to jde vcelku dobre..vetsina bojju zatim ve vzduchu ech tosem este v zadne hre nevidel :-)) takze vsichni mi dracci sou vcelku k prdu maj malou vejsku stoupani.. takze sem si ulovil dva nove a jeden je vcelku zajimavi...

TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo jeste dal sem ten treti dung uz na hard i elite kupodivu docela fail.. z bossu nepadaji vubec zadne itemy a celkove na elite sou tam dva vlci na ochoceni ale nepadaji tu itemy na craft itemu na jejich ochoceni jako v prvnim ohnivem.. docela zlo.. aspon ze tu padaji slusne penize ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jezdici pet ze zimni mapky jeden z mala na ktereho jsem narazil a pasoval nanej ochocovaci item zte stale se zvecujici zbirky itemu u kterych netusim na kera zviratka jsou nebo je nedokazu najit podarilo se mi ho ochocit asik az na posesnacte takze me stal spoustu penez za itemy casu a nervu bo je v lokaci s elite mobama a jeste je vedle boss co mi dal ik za 5000k.. a ten pet je totalne knicemu ma jen 1 skill coz se vubec neda srovnat s medvedem z jine lokace na zimni mape .. kterej je mezi obyc mobkama podarilo se mi ho zkrotit na potreti a ma tech skillu 5 a na max lvl bude mit i vic HP a vydrze nez ten tigrik.. vtomhle ty korejce vubec nechapu proc je cesta k tygrikovi tak hard ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak 35 a nova posledni mapa predemnou.. mam novej set i s dagerama +5 vse .. ale ne pohoda mobky i normal atk.. mi davaj za 700 :-))) mam jen 4900 hp :-)))) tak sem to tam este ani poradne neprozkoumal..

TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak otevreli se mi new questy tak parada jinak.. nova zviratka ta spodni rada sou jen obycejna jednohvezdickova tak moc nevydrzi :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo s new armorem a kostetem mam 3500 hp ..... mobky davaji dmg za 1k :-))) bes healera neni sance ty bossici si volaj mrte kamosu a to neulahvickuju :-))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Heh no .. tak sem hned bezel jestli dam ten treti dung aspon na tu druhou moznost hard ... taaaaaak ne .. a posledni fotecka pred smrti :-)))) Na tohohle bosse sem ani nezkousel utocit ale bezel sem zatim co me zdrhnul ve finalni budove kdyz to jdete na normal :-)))

TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nejvic me stve ze sem si muzu dat uz 3 skilly ale netusim kde vzit body na jejich umisteni :-(
    .
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Uííí tak aktualne lvl 30 :-) a new set armor :-) Ta voda z boticek je animovana :-))))))
    .
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo to je ten lavovi panter z elite dungeonu .. v tretim dungu na elite byse mnel dat tamnout naky snezny vlk.. jinak na jineho snezneho vlka mi dnes padla knizecka s navodem i sem ho nasel ale proste nevim jakej item vyrobit ani zceho :-)) sem si i nake ty itemy na tamovani z aukce levne koupil jenze vubec netusim kde ty mobky sou coknim ty itemy patri.. Konecne sem dnes taky sehnal botky do setu na 30 lvl ted este 1 M xp nato.. skoda zemeto prez tyden tak zdrzelo ta VPN uz em dnes mohl behat v tricitkovem setu ... :-)))
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak diky kamaradovi kamarada sem zase v Icarusu :-))

TAJEN
    TAJEN --- ---
    77WHITE: Asik ano.. ja nevim co stim provedli :-( na wemade.com se dostanu ale preoste kdyz tam kliknu na Icarus tak ta stranka neexistuje blablabla .. a do hry se dostanu jen prez nalogovani na webu .. unich..
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TAJEN: Na co VPN? Omezili to jen na koreu?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    No tak tohle mi napsal Steparu ..

Steparu Icarus Online is already live service, you need a VPN to play the game.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno sem koukal zetam neni jen solo... BoI Battle of Immortals nebo jakseto menovalo..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: bol? Jinak pěkná Diablovka na pohodu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: No byme zajimalo jestli toje jen klon diabla newbo to bude treba jako BoI :-) du to zkoumat ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam