• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Hmm zdase ze uz na Black Desert neni treba VPN tak to je parada :-)
    INF1466
    INF1466 --- ---
    zatim jen oznameni bez detailu - krom toho ze to bude akci rpg s mikrotransakcema s otevrenym svetem a az stoo hracema v jedny instanci

Dragon's Dogma Online revealed • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2015-01-27-dragons-dogma-online-revealed

takhle vypada ten sing podle kteryho to bude

Dragon's Dogma Dark Arisen Farming Daimon
    https://www.youtube.com/watch?v=JG8Ef_xhDeM
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: a nebo si je prostě nakopeš
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: pokud myslíš ty barevné kameny (modrý, zelený a červený) ty padají z pytlíku a pak rozebíráním zbraní, a pak z nějakých stromů které se prý pěstují na kontinentu co pak přidali ale na svém pozemku.
    Všechen ostatní matroš pak z aukce a nebo traderun
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Mno.. zbrane a armor po lvl 20 myslim tam uz pak sli delat jen z veci kere si ziskal natom pvp ostrove z questu.. nebo uz to zmenili ?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to si asi hral neco jineho :) craftem se da porda v klidu uzivit a naexpit, to pvp jsem tam zase tak moc nepotkal a ze bych ho jako fakt musel delat to vskutku ne
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: Jop tak toho sem si uz taky vsiml..ted si presne nevzpomenu u ktere hry ale kdyz ji chteli dat na zapad tak se museli chary predelavat aby byli vice vyvazene aby naky se nevyvysoval v pvp nad jine .. Nicmene hral sem AA jeste v alfa testu a byla to pro pve pohoda nez tam dali ten patch kerym vlastne i craftum zrusil lehci zivot a vpodstate znich udelali pvp postavy tim ze zrusili ty mise na oslikovi co se jezdili a vse vlastne presunuli do pvp zony hlavne naten ostrov ..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TAJEN: Tak vyjimky existujou, samozrejme.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TAJEN: taky nevim, ale tvurci na forech apod pisou hlavne o tom, ze rakosnici maj uplne jinou predstavu o vyvazenosti postav, jsou vic PvP orientovany, proste jiny chute, ze se ta hra musi pro "zapad" hodne upravovat
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    AXTHEB: Takze treba i Lineage II byla prodelecna ? Nebo Aion ?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TAJEN: Protoze kdyz prelozis korejsou hru do anglictiny tak ji v EU neuzivis, pac evropany nebude bavit.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: jj v rusku uz BnS maji urcite bezelo to tam este pred spustenim EU Arche Age uz si vzpominam ze kamarad s kerym sem v rusku AA hral rikal ze na eu aa nejde ale v rusku bude hrat bns me se do azbuky nechce zajedno sem bns uz hral a zadruhe je to stejna sracka jak korejstina :-) Jen nechau proc vsechny tyhle lepci hry z KR pridou do US a EU vzdy az po tolika letech :-(
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TAJEN: joo uz vim proc jsem to smazal, pac link v mailu vedl na nejakou azbuku :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN:
    MALY_BOBIK:
    Mno BnS sem naposledy testoval v Cine a bylo to open ale nak pochybuju ze by uz byly EU servry nekde tedy .. sou RU urcite ..
    Jo ten Black Desert sem proste nerozchodil... :-( mimoto uz mam zdase i block acc ..
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MALY_BOBIK: jsem presvedcenej, ze zadnej closed beta pristup to nebyl, takze se to nejspis hrat porad jeste neda
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    MR_DAN: ještě jsem to nezkoušel ale taky mám něco na mejlu
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    MALY_BOBIK: hm, ted mi dochazi ze mi od nich nekdy vcera prisel mail a ze jsem ho bez premysleni smazal ze sveta... uz se to da hrat?
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    A blade and soul už někdo zkoušel?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak.. podarilo se mi sehnat torrent od kamarada cosem snim driv testoval BnS v cine tak si snad uz vecer ten BD zahraju..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Definuj ukaz :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam