• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Jop kazdopadne bych to rad videl usebe :-D uz jen kuli tem jezditkum chtel bych zase litat na drackovi jako v Icarus online :-)
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: to vypada na dost sileny jatka
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Bless Online Open Beta Trailer New World
    https://www.youtube.com/watch?v=8MrqRf8Fbag
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VESNACH: ted jsme ho nedavno stahl a ubehl asi deset metru apak to vypl :)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MALY_BOBIK: ja klikam archage2, kdyz uz sem hodne unavenej a nevim co.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VESNACH: tak to že tomu dám šanci znamená že to stáhnu testnu a smažu
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    MALY_BOBIK: ja na to chvili myslel taky, da se to koupit za par korun, ale proc. Ted toho bude prubezne po delsi dobe zase vychazet spousta, skoda nastupovat zrovna do tohodle podle me, byť jenom v ramci zkusebniho vikendu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VESNACH: po beta testu s tebou souhlasim, nudnejsi hru jsem fakt jeste nevidel ale sanci tomu jeste dam
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    e, dik. Zjistil sem, ze stourat se dratem za nehtem je taky docela zabavny.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: prisel mi do mejlu, stahnu a omrknu to zda to je lepsi nez to bylo v bete
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Na mmorpg.com sou keye na free weekend ESO kdo by chtel..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    WOKURKA: tak vetsina sou arogantni kokoti a pulka z nich botuje...
    WOKURKA
    WOKURKA --- ---
    MALY_BOBIK: tjn, třeba komunitu na DOTA2 rusaci uplně dopojebali.... Když hledáš hru na west-europe s jazykem ENG tak máš ve hře půlku lidi co píšou azbukou....
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: rusaci sou ta nejvetsi zasrana svoloc co se ve svete MMORPG her pohybuje a tady ten kokot ma jeste tu drzot tvrdit ze je smutne ze neumis Rusky? #$%#$^$#&*$^%$@^@!!!!!
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    RAEVA: bych mu dal facku kokotoj
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    poslední dobou hodně hraji Prime World, líbí se mi, že je tam mraky rusů a když mi nadávají tak o tom ani nevím :D hraji pak lépe, v lolku mě hodně lidi znervózňovali právě tím, že jsem jim rozuměla :) dnes mi ale jeden rus napsal v angličtině, prý odkud jsem a když jsem mu odpověděla tak se opravdu divil že neumím rusky a že je to velice smutné :D tak nevím zda se smát nebo plakat :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak na tuhle mapu jsem zvedavej :-)

ARK Valhalla contest entry video
    https://www.youtube.com/watch?v=UB8s2vORIiQ
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ouuuu Jeeeeeee

Vydavatelství Paradox Interactive roste. Koupilo Vampire: The Masquerade - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...vampire-the-masquerade-pw2-/Novinky.aspx?c=A151030_142106_bw-novinky_anb
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: Jestli mas facebuug Tak nas tam skus najit Black Desert CZ/SK tam je vse i komunita v tom skurvenem rusku.. sem rad zesem zustal v korei a tem rusakum nedal ani korunu :-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    tak dneska zacina Black Desert OBT pro ne-foundery v rusku, tak jsem zvedavej, rozhodne vyzkousim ... hrajete tam nekdo? nejaky tipy na english patch? (stahnul jsem vcera nejakej z redditu, aplikovnej byl uspesne, ale launcher zustal v azbuce a do hry jsem se jeste nedostal, tak nevim jestli zafungoval)
    nekoho do friends listu? :-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam