• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Ne. :-)
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Ano projde. Presunout neco z klientske strany na stranu serverovou neni neco co by se dalo udelat za par dni u takoveho projektu. To vyzaduje docela brutalni zasah do kodu hry
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Tyve, to si fakt myslíš ze to projde i do full? K čemu myslíš že ty bety, kromě PR slouží?
    WRATA
    WRATA --- ---
    Mno nez se zjistilo ze se da cheatovat tak jsem do toho chtel jit. Ted uz bez sance. Snad Division 2 bude okay
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    me se to libilo tak ze to urcite koupim ale ne za prvotni cenu
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TRAGED: No to by me s moji prachbydnou anglictinou i trosku vadilo zese tak nak nedozvim ten pribeh .. ale jestli by byla pak naka stalejsi skupina s kerou by se dalo chodit tak bych se asi pridal.. Jak sem to tak sledoval jeto po dlouhe dobe hra strileci co bych si i zahral hlavne me zajima cosi vsechno muzu udelat vte oflajn zone .. a hodne se mi tam libi to vylepcovani neci.. :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VESNACH: Na poprvé jsem k tomu přistupoval skepticky a jako k akční hře, takže mě štvalo jak moc vydrží MOBy jen o 2-3 lvl výš. Ale pak se to zlomilo a přistihl jsem se jak hledám každý ztracený telefon, abych zjistil co se vlastně dělo a nemůžu se už dočkat 8.3. :-)
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    lidi kolem, co hrali betu rikali, ze je to prej uplne nepresvedcilo, tak s tim Division zatim vaham... ale osobne sem to mel taky docela v planu.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: ted to bylo nak na humble buble ale rikal sem si ze na to seru davat tam 25e nebo kolik zato chteli
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN: Mechanika hry je IMHO nejlepe prirovnatelna k Mass Effect 1. Cover-shooter RPG v kterem ovsem zasah nezalezi jen na skillu, ale i na statech a navic Online.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Ja ted hodne premejslim o tomhle .. cosem tak koukal na tu cbt -.. pekne :-)

Tom Clancy's The Division - Walkthrough Gameplay Part 1 [HD]
    https://www.youtube.com/watch?v=hsV6pB4seOE
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    VESNACH: dal jsem twin vagons, pokud ale víte kde je je nějaká větší cz komunita tak řekněte mám ještě malý lvl a klidně přejdu
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    taky na tu hru asi juknu :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak dneska mel byt naky patch v BnS
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    VESNACH: imho bude nejaka na kazdym ... stopro je na Windrestu, ja jsem na Ebon Hall a tam je taky asi 60hlava cz/sk guilda
    VESNACH
    VESNACH --- ---
    jakej server v BnS? nikde sem nenasel, kde hraje cz komunita...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: Ja to vzdal nemam tam nato klan ..
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    no odpoledne se du mrknout na blade and soul .) asi udelam kralika
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VESNACH: njn zdase zesem ji blejsknul zrovna kdyz se pohnula no :-( navic tam je ten modrej kouř kolem ni nevim jestli to bude tak i kdyz si ten set oblece..
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    BRENMCGUIRE: A pokud se nepletu tak ta pistolnice byla k dispozici také jen za dodatečný nákup.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam