TAJEN: hele, ja ani nevim proc to hraju, kdyz mam moznost aktualne hrat x lepsich veci. Ta hra mi prijde tak jako "roztomile propracovane-nedodelana", misty uplne debilni a misty docela super. Trpi to na podobne podivnosti jako RO, jakoze je tam treba spousta nevyuzite, uplne zbytecne plochy bez vyznamu, pohyb v prostredi je mimo, furt se o neco zasekavas, ale bavi me treba vliv staminy na to, jak vysoko skaces a jakou mas "pruchodnost terenem"... takze dost z toho, co mi ted vadi, prisuzuju latenci a haldam v komunikaci, jak to zatim bezi jenom na US serverech.
Hraju to jak diablo made in korea na kontroleru a jako- to je na tom snad nejlepsi, ze se u toho clovek muze valet a honit staty.
Kazdopadne at to srovnam s cimkoliv, je to takovy hodne nedomrly a nevim, jestli neco takovyho muze ve 2016 vubec fungovat... ale jako nastupce RO je to zase dustojny, rozhodne o 1000% dustojnejsi nez RO2, jenom to melo prijit tak pred 6ti rokama. Treba i takovy Aura Kingdom, u kteryho sem vydrzel asi 10 minut uplne nestastnou nahodou a pak se krizoval, je rekneme dal nez tohle... v jistym smeru.