• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Sel by si nekdo zahrat Raiders of Icarus ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Sak dockej do stredy na dalsi gigabajt naval :-) Je vesele jak z trhu zmizli vsechny berserk offhandky :-DDD
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak ja to nehral asi rok nebo jak dlouho. Ale 67gb patch je maso
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    patchujou se stary soubory. hodne se pridava a meni. Cela hra ma 48gb
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Tak to stahni co nejdrive pac pristi tyden ve stredu maji pridat tu Delfku takze ocekavej zase dalsich 5 GB nesmyslu :-D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lol sem si rikal ze si dam chvili Black Desert zase a koukam ze patch má 67Gb !? :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Dark and Light je boj o přežití ve světě inspirovaném Pánem prstenů - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...n-pan-prstenu-survival-fzk-/Novinky.aspx?c=A170208_154538_bw-novinky_anb
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem v bete Ghost Recon Wildlands :-D Neskutecna prca hlavne kdyz mate grupu este 3 kamaradu na TSku..Je to takovej klon Divize s trosku odlisnm ovladanim ale casem to vlovek urcite dostane doruky jako hodne semi to libi.. Skoda ze je v bete jen takova pidi mapicka jen s par misema coz ale dou tocit stale dokola .. To upravovani zbrani semi libi dajisetu najit i zbrane co bohuzel nejdou upravovat .. Mam snajperku co jde upravovat ale nesezenu nani poradnej puskohled tak tam je jen nakej hnus kolimator ale mam este jednu snajpru s poradnym puskohledem ale nejde nate zbrani zase nic upravit :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Tak sem si v BDO splnil ten posledni Q na tu treasure map a kdyz to du odevzdat tak sem pri hledani cesty spadl ze skaly .. np dalsi smrt ale WTF kurva kokoti zasrany korejsky rozbilo mi to krystal v botech za 300k tosou vazne curaci uz nevedi jak vic tady ty lidi nasrat nehlede nato ze ikdyz skocite z niskeho mostu do VODY ! dostanete dmg klidne za pulku hpcek... vazne nechapu proc vymejsli takovihle sracky ve hre kde nemaji poreseny ani zakladni bugy jakoje zaseknu ti se do stromu nebo probugovani se do moba ..
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    TAJEN: je to reskinovanej rust, pvp rezba to bude i roky po vydani:)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak na dokonceni map questu potrebujete chytit 4 rybky .. tady je mapka new lokaci a cose kde chyta takze me zbyvaji2 rybky tak du rybarit :-)
    Margoria - Fish Species List - Guides - The Black Desert Online
    http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/128296-margoria-fish-species-list/
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Jop hral sem GW2 par mesicu :-) tam se mi hodne libilo potapeni v BDO jeto desnej shit to ovladani postavicky pod vodou navic tady podvodou vydrzis strasne malo to domrdali :-(

VIRIK: Ta lodicka potrebuje plachty treba a chce to 300 flaxu tak az budes mit domecek na vyrobu lodicky placni je tam a uz ty workery nech makat na plachtachto nevadi ze nemas zbytek matrose to budes postupne dodavat..na lodicku je potreba asik 3220 bodu udelat uz mam hotovo 43.. treba ted semi pocedlo si koupit artisan goblina ma spisd jak prase takze jeden ukon dela neco malo prez hodinu coz je uzasny kdyz debilnim zelenejm workrum to trva 4 hodiny :-(
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: To je presne duvod proc jsem BDO zkusil v bete a odinstaloval asi po 4hodinach, pak kdyz to vyslo precetl jsem si review aspokojene si rekl - dobre jsem udelal. Ale tak ja jsem carebear ktery vzdy hral na PvE serverech, chapu, ze nekoho to treba bavi. Ja hraju abych si po praci odpocinul, ne abych se nastval. Kdyz si budu chtit zahrat kvalitni vybalancovane PvP tak si radeji zvolim hru ktera je na to primo delana, jedine mmorpg ktere me napada co se vyvazeneho PvP tyce jsou battlegroundy v GW2, open world urcite ne.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Mno cece tak si v trentu pronajmi hodne postylek me uz na lodicce maka 24 workeru :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: COŽE? DOPRDELE! Já ci ji chtěl postavit!

Rok? WTF?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak stim casem stravenym v BDO.. Pridali ted nove lodicky super.. matros sem skoro vsechen me v bance jeto omezene 20ti plankama a mas 1 za daily Q no nic nejtezsi bylo udelat si 800 tramecku drevenych.. 100 logu = 10 prkynek = 1 tramecek.. Ty logy si tezis sam a ikdyz sem mel 30% + ke gaterinu trvalo to skoro tyden to natezit bo to tezis max po 2 .. no nic uzmam vse tak tam nanosim veci do banky poslu tam workera a zjistuju ze sam.. tu lod bude stavet jeden rok..REAL rok :-D
    DWAY
    DWAY --- ---
    VIRIK: vidim ze "we have boobs" v conanovi pozvedli na dalsi level :-D :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Tak jasne treba BDO je 24 7 365 hra este nemam ani lvl 58 a uz ten grind nesnasim a to me nikdy v zadne hre nevadil.. ale tady to maj proste taaak debilne osetreny a hodne moc mi tu vadi to umele donucovani lidi do pvp..
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: není kam spěchat, je to beta a spustili to teprve před půl rokem. A všichni víme, jak dlouho se MMO vyvíjí, to je na roky. Mně se líbí koncept a fandím jim a tak hurá, poslal jsem peníze, ostatním doporučím si ji dát do sledovaných a když budou mít chuť, klidně koupit.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    WRATA: Tak to by jsi opravdu mel Rift zkusit znovu, hral jsem ho take nadvakrat, po vydani mi to vydrzelo dele nez tobe ale presne to co zminujes me tam take stvalo. Kdyz vysel prvni datadisk slysel jsem hromadu chvaly a tak jsem se k Riftu vratil a nestacil jsem zirat. Zacali jako wow clone ale rozhodne si nasli svou vlastni cestu. Co se tyce nakupu expanzi tak daji se v paklu koupit primo ve hre podstatne levneji a pokud mas cas a radeji si zafarmis nez utratis penize tak jdou nakoupit i za herni penize coz ma jeste druhotny efekt v podstatnem snizeni inflace.

Slotu na kombinaci soulu je snad 15 nebo 20 a na jejich meneni je i postavene raidovani takze za jeden raid casto vystridas i nekolik roli a buildu.Ta variabilita je tam obrovska. Rift urcite neni pro nikoho kdo za pripravu pred raidem povazuje to ze se mrkne na build z webu a ten si okopiruje. Rift je pro magory co ztravi tyden na figurinach ladenim buildu a rotaci k naproste dokonalosti. O tom co je optimalni sevedou dlouhosahle debaty a hadky protoze tech kombinaci je tolik, ze vzdycky muzes prijit s necim lepsim nebo i s necim co bude lepsi jen pro tebe vzhledem k tvemu stylu hrani. Co se tyce variability druhe takove mmorpg proste neni a to se mi na Riftu prave libilo nejmin. Ja mam to ladeni buildu a herni matematiku proste rad.

I co se tyce lokaci a questovani tak si hodne polepsili. Je tam treba serie questu odehravajici se v nocnich murach uveznene skupinky lidi a je to nejlepsi questova serie kterou jsem kdy v jakemkoli mmorpg videl. Kdyz vysel druhy datadisk docela jsem se obaval toho, ze je tam lokace ktera je cela pod vodou, vsichni vime jak dobre to fungovalo v jinych hrach. Ale ne v Riftu zvladli tak dobre postelovat ovladani, rychlosti a tu strukturu trirozmerneho prostoru ze to byla jedna z mych nejoblibenejsich zon.

Zkratka Rift si na sve stari stale vede pomerne dobre, netrpi na ubytky populace a stale vydava novy obsah protoze ta zakladna hracu co tam je se tam drzi a neodchazi a to ma sve duvody. Spolecne s Elder Scrolls Online je to pro me hra ktera se od sveho vydani nejvic zlepsila a vysvihla a i kdyz uz sam na takhle casove mmorpg proste nemam tak ho rad vzdy zminim protoze ta hra si to proste zaslouzi.

TAJEN: MUD neni primo mmorpg, tusim ze v dnesni dobe se za prvni skutecne mmorpg povazuje Meridian. Kazdopadne general chat ve startovni zone bude priserny at budes hrat cokoli. Wow ma podle pruzkumu prekvapive docela velky vekovy prumer posledni dobou, jednak ta hracska zakladna zestarla a jednat to casto hraji cele rodiny, diky mensi casove narocnosti oproti vychodnimu typu grind mmorpg je wow take stravitelnejsi pro pracujici. Tim se nechci wow zastavat, to co me na wow bavilo tam uz davno neni, ale na skolku tam nenarazis, to by jsi musel zapnout call of duty :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam