• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: BDO nema endgame :-DDDDD
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co hrajete? Ja zkousim BDO a docela me to bavi, ale bojim se toho engame, kde prej te kazdej vyPKckuje :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: No zazil sem tam uz i delsi nekdy daj treba jen trihodinovou .. jinak dnes ma myslim byt taky od 3 do pul seste myslim..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ty udrzby v icarusu jsou vzdycky takhle dlouhe? nyni to prodlouzili o 4hodiny .. tzn 16h dlouha prestavka ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, hraje tu nekdo krom tajena Riders of Icarus?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no a jinak, když se kouknete na týdení zpravodaj, co vydávají tvůrci Projekt Genom, tak tam je vidět hodně velký pokrok

Steam Community :: Group Announcements :: Project Genom
    http://steamcommunity.com/games/pgenom/announcements/detail/568983756020142023
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MALY_BOBIK: vyšlo mi WIldlands, ME:Andromedaa Dishonored 2, takže teď hlavně hraju to, ale Projekt Genom sleduju, a teď jsem koukal tam přišla spousta dalších věcí a každý týden mají docela překvapivě velký patch, fakt na tom pracují. Je to stále Alfa, ale teda líbí s emi to a myslím, že z toho něco bude. Nebo možná hlavně doufám, protože ty stromy dovedností a možnosti se vyvinout do docela zajímavých postav je dost slibná.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MALY_BOBIK: ee :-( nak sem se ktomu nedostal....

Jinak dneska v Icarus za daily login reward v bednicce mam tamovaci vec na neco kcemu se este asi hodne dlouho nedostanu ani v aukci neni abych zjistil jeji cenu :-D
    aha sakra Vegarus je skorpion :-( se cekal neco litaciho :-(
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    hraje nekdo ten projekt genom ?

VIRIK: ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Tak jako.. maxlvl jetam myslim 55 tam sem nebyl ani v KR.. netusim pak cotam vyvadej ty klany .. ale je tu spousta dungeonu od easx púo hell obtiznost.. mimoto hodne zviratek na taming je dost rare a k vecine potrebujes i dost vzacne itemy .. kupodivu je tu i craft :-) Nerikam zeto mas vymakle jak v BDO ale koho bavi chodit dungy ten situ uzije asik dost legrace :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    do 8lvl jsem mohl jezdit asi na 10ti vecech
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja to hral chvili. Asi na taky cca 8lvl a prislo mi to ze je to skoro jenom o tamovani. Ma tam smysl neco jineho ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jinak uzmam lvl 9 jdeto vcelku slusne rekl bych zejeto odost jednoduchsi nez kdysik v korei.. Mapa je tu treba rozdelena na lokace a vnich je i par zviratek kere kdyz tamnes vsechny dostanes odmenu .. sem to zacal hrat predchvili semito stahovalo trosku dele jinak sem natom prvnim servru.. :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    MR_DAN: Grind je Black Desert tady se expi spis prez questy .. cool jetam tamovani a dungy kere si muzes davat i sam.. a koukam cece jeto F2P a aj mitam zustala postavicka z bety :-D jinak fajne odmeny i za daily lognuti ! :-)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TAJEN: nerikals ze je to krom par cool veci jako tamovani draku nudna grindovacka? :-)
    ja to asi zkusim, to dik zes mi to pripomnel, pac jsem ted patral akorat po necem co bych nakous, ale na nejakou velkou spolupraci nejsem, s mejma par hodinama za tejden :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Sel by si nekdo zahrat Raiders of Icarus ?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Sak dockej do stredy na dalsi gigabajt naval :-) Je vesele jak z trhu zmizli vsechny berserk offhandky :-DDD
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tak ja to nehral asi rok nebo jak dlouho. Ale 67gb patch je maso
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    patchujou se stary soubory. hodne se pridava a meni. Cela hra ma 48gb
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: Tak to stahni co nejdrive pac pristi tyden ve stredu maji pridat tu Delfku takze ocekavej zase dalsich 5 GB nesmyslu :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam