WOLFGAR: Teru sem hral kdysik este vte nake bete.. ale pak tu bylo mnoho dalsich her takze sem nani pozapúomnel a za par let sem videl nejake videjko stim prckem coma jako zbran ty kosy na retezech :-D takze cas se vratit k Tere .. hodne meto zatu postavicku bavilo az do max lvl kde sem zjistil ze uz vlasne v podstate neni co delat..Pak mi nekdo rekl co umiras ? mala dmg ? zkus gunera nebo jakseto menovalo ta klasa .. lol behem par dni vyexp na max hodne slusna dmg bezesmrti... nacez sem to radeji ptrestal hrat.. na max lvl jen chodit ty dungy dokola kuli equipu kerej pak stejne moc nevyuzijes protoze neni kam dal jit ..
Ted hraju ten ICARUS kde funguje presne to cost tu popisoval a na vecinu aktyvit v hre " (vetsinou obejitelne predmetem z cash shopu samozrejme) " :-D zrovna dnes sem videl video z icarusu ale buhvi jakeho servru rozhodne ne EU jak maji vybaveny ten soukromi ostruvek kdesi craftis a trenujes zviratka atd :-D tose s EU vubec neda srovnat.. Jinak ve stredu nabehl dalsi mesicni kalendar kde z bednicky dostanu i rbarskej prut ... SAMOZREJME na 7 dni jen :-DDDD ale sem nato rybareni hodne zvedavej... Jinak uz po mesici zacinam vcelku litovat toho pulrocniho premiaku .. a nejradeji bych se vratil k BDO uz treba jen kuli tomu craftu... ve stredu byl icarus maitenenc tak sem upgradl bdo a kokl coje noveho.. hned po loginu me to ovladani malem zabilo :-DDDD sem nestihal vubec sledovat kam ta moje postavicka vubec bezi natoz ji nakam smerovat boze ta rychlost boje atd.. tose neda s Icarus vubec sledovat.. Icarus je jak spomalenej film sise boj v Icarusu je oproti bdo takova slideshow.. hodne let sem hral v L2 sa spoila takze grind mi nevadi ale vadi mi spis moc lidi na jedne lokaci a 80% lokaci uplne knicemu prazdnej a nebo s mobkama kere kuli jejich nesmyslnosti nulovemu dropu a naproste zbytecnosti nikdo nikdy zabijet nebude .. Node teken ... die ...Skoda ze ty classy c vbdo tak dopicmundili viz archer po 56 lvlu .. a tu kunoichy jim nezapomenu taky nikdy ... vkladal sem i nadeje dote dark elfky ale po 56 lol dalsi warmag nic noveho :-( Jo ted je vlastne zase new class ten straikr nebo co takze do 56 lvl mava pestickama a po 56 dela to same ale i s kouzlama ... ane nebudu delat ze me to prekvapilo :-DD