TRAGED: i tak je to vlastně nesrovnatelný. Bez tý podpory.
Warframe má nextgenově upgrade grafiku (to předělali sakra slušně), nový warframy, v současnosti mnohem rychlejší levelování i dostupnost kdys vzácných surovin, spoustu výzev a neuvěřitelně výborně vyrovnaný zbraně i různorodý bojový pety, že žádná není lepší než jiná, záleží na druhu boje, kterej ti vyhovuje.
V zásadě tou grafikou a nyní tím rozšířením je to jako kdyby to byla dvojka, protože když si vzpomenu na tu hru na začátku, tak jako dobrý, ale tohle je už opravdu "nálož". A vyrostlo to neskutečně.
Na začátku se generovali prostředí dost podobně, nyní se to děje mnohem lépe a je to mnohem bohatší.
taky ten svět a jeho lore je dobrý a docela originální, toho biopunku a nanopunku (jak to kdys inťouši nazývali, když to mělo jen svoji literární formu) není na trhu zase tolik.
Miluju všechny ty warframy co zatím mám,a le vede Hydroid (jehož pravé jméno je Dagon), kterýmu když je nejhůř a dá kritický úder, tak pomohou chapadla který nepřítele dost zrasují (pasivní dovednost).
Bo a lidi, lidí je tam spousta, když kliknu na misi a mám zapnutej koop, okamžitě mi to najde lidi a jedeme. V PvP najdu arenu, kliknu a hned hraju.
Jako takhle až perfektně vyladěnou hru nepamatuju. A vypadá to, že to nejlepší na ní nás teprve čeká.