TRAGED: No tak kdybych chtel mohl bych se pretvarovat aby ti ma dikce byla vhod ale nevidim k tomu zadny duvod vzhledem k tomu ze podobne zavery jsou vesmes takovymi poslednimi vykriky kdyz nekomu dojdou argumenty a ma utkvelou potrebu napadnou alespon neco. Nevim jaka ze me sala zaslepenost, ano Destiny je pro me osobne naprosto nezajimava nehratelna zalezitost tak jako cokoli co vyjde na konzoli a bezi na 30 FPS coz je pro koholi zvykleho na 60+ FPS naprosto nehratelny framerate, zvlast u akcnich her o mireni na gamepadu ani nemluve nicmene to tve nesmyslne vychvalovani a napadani ostatnich her toho zanru proste neodpovida realite a pripomina mi fanatatickeho fanouska Overwatch ktery se snazi na foru presvedcit ostatni, ze Team Fortress je sprosta kopie.
Planetsite pry nema co-op? Popravde tezko bych hledal hru ktera vic definuje co-op nez planetside. Co-op pro ty co zapomeli znamena cooperation tedy spoluprace a Planetside je hra kde vznikaji cele vojensky organizovane kompanie citajici desitky a stovky hracu kteri planuji a provadi regulerni vojenske operace. V Planetside II jsme meli celou letku 20ti lidi se kteoru jsme letali ve formaci, kryli jeden druhemu zada a plnili mise. Jak vic kooperacne by sis to predstavoval? Vezmu tri kamarady a jdeme na npc bosse? Slaby odvar.
A Defiance osobne bych ji jako RPG neoznacil jelikoz mireni tam stale hraje zasadni roli, ale ano obsahuje celou radu typickych mmorpg prvku - pokrocily loot system, skill progression, pribeh, nepratele s houbovitym poctem zivotu, bosse a raidy. Tedy presne ty same prvky ktere obsahuje i Destiny.
Obecne prvni Destiny nebyl propadak tak jako prave treba Division ale rozhodne take ne nejaky super zarivy uspech alespon z herni stranky, staci si precist jakoukoli relevantni kritickou recenzi kde jsou nedostatky Destiny bohate rozepsany. Co se financni stranky tyce ano uspech to byl, samozrejme ne ze by to nejak ukojilo chamtivost Activisionu co se tyce mikrotransakci a DLC protoze pokud nekdo dokaze dojit 60$ release tak jako maloktery free titul tak je to prave Activision.
Ale dobra obratme list, Destiny 2 ma opravdu potencial v mnohem predcit sveho predchudce protoze na zaklade rozhovoru a informaci ktere zatim mame to vypada ze si Bungie plne uvedomuji kde mel prvni dil nedostatky. Podpora 60FPS byla ohlasena spolecne s PC release a to samozrejme obsahuje i rozumne ovladani. Bungie uvedli, ze chteji prekopat cely item a raid system a mnoho dalsich ktere byly u prvni hry videny jako zbytecny a neustale se opakujici grind stejne tak jako mnohem lepe zakomponovat pribeh. Samozrejme porad tu je par otazek, treba co se tyce cross-platform a rozhodne bych nemel iluze ze druhy dil byt sebeuspesnejsi Activision nepodoji celou radou mikrotransakci. Konec koncu uz tu mame ten pre-order protoze kdo by nechtel zaplatit za neco co jeste ani neni hotove.