• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    Já osobně PVP nepreferuji, raději něco kutím nebo stavím :) proto mě hrozně baví LIF, jen škoda, že to hraje tak málo lidí...myslím YO, MMO mě nebaví a je to tam pěkně hnusný...
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    WOLFGAR: ja beru pvp bud s durazem na 1v1 nebo skupinove, BDO ma skvele to skupinove pvp. ale fakt je, ze v WoW me bavi neskutecne vic.
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ELIDOR: Me ten combat prisel nic moc a pvp hrozne nevybalancovane, ale zas posledni mmo kde me bavilo pvp bylo GW2, vsude jinde mi prijde ze bud resi balance na pve, nebo balance neresi vubec a nebo je to gank focus misto feroveho skill based pvp.

A SotA je porad hrozne nedodelana ne? Kazdy rok mi prijde ze se vyloupne par zajimavych sandboxu a pak zase skapou na vecnem early accessu nebo nedodelanem release.

Ja ted cekam na Legends of Aria (driv Shards Online) ale Early Access me nebere, pockam si na full release az budou nejake lepsi RP fan servery. Coz cekam bude jeste rok dva jestli to nechcipne uplne. Ale zatim mi to prijde jako jediny mozny nastupce perzistentnich NWN serveru z toho co je ted ve vyvoji.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    v BDO je ten craft fakt tristni .. nicmene pvp je dost fajn
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAEVA: mně to bavilo teda asi týden, ale třeba tě to bude bavit dýl :) Je teda fakt, že jsem hrál těsně poté, co se to dostalo do Evropy, takže tam nebylo moc jiných věcí než grindu a nepřehledného craftu
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    každopádně jsem si včera stáhla na zkoušku Black desert online a asi si to koupím, neni to zlé až na hnusné korejské postavy :)
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    ELIDOR: mě se líbí celkově systém hraní ale bohužel jsem moc netestla, fakt se to kouše...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    KID_MCHUTT: Shroud of the Avatar
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ou, on někdo hraje Shroud of the Avatar? seriozně jsem se mu snažil dát šanci, ale vysloveně mě to ubíjelo nudou a zjevnýma nedodělkama. Pokud hrajete, můžete napsat pár řádek o tom co vás tam baví, nebo proč vás to zaujalo?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    A Life is Feudal je Feudal Engine (Modified Torque 3D Version 1.1) a zjevně dobře optimalizovaný, kdežto u Avatara použili upravenej Unity, což bude ten průšvih, proč to bude dělat problémy.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Shroud of the Avatar ?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    KID_MCHUTT: tipuju nějaký S. of the A.
    ale taky netuším :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAEVA: co je SotA?
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    TAJEN: já tebe taky :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    RAEVA: Sem moc rad zetu zase vidim ...
    RAEVA
    RAEVA --- ---
    je možné že mi pc SotA nedává? jsem to stáhla a zaujalo mě to moc, jen se mi to příšerně seká a když chci putovat po mapě tak se to kouše tak, že to občas i spadne :( přitom třeba life is feudal a jiné hry mi jedou bez problémů :( nevíte co s tím?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SKVOST: Earth and Beyond ;-)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ELIDOR: nechtějí vyvíjet hru, ale provozovat server.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    SKVOST: vyvoj mmorpg je dneska docela narocna vec, nestalo by za spis nabidnout sily nekteremu existujicimu projektu? treba El Somni Quas nebo Novus Inceptio (nevim v jake je nyni fazi), hadam ze toho bude vic.

co se me tyce, tak idealni hra by byl otevreny svet UO s klientem a moznostma modernich her ..
    SKVOST
    SKVOST --- ---
    Zdravím všechny členy fora. S kamarádem jsme se rozhodli po 10ti letech oživit naše zkušenosti s vývojem a správou serverů na mmorpg hry. Máme v plánu spustit nějaké mmorpg o které by bylo v CZ/SK zájem. Tak bych se chtěl touto cestou zeptat, co by jste si nejraději zahráli, co by mělo smysl oživit, znovu pustit do stavu online. Nápady jsou následující.

- Risk you life
    - Ultime online
    - Lineage II(ten je z mého pohledu mrtvý, když je originál zadarmo)
    - Freelancer

Seznam dalších potenciálních her najdete na forum.ragezone.com

Pokud má někdo jiný nápad, napište, budeme za něj rádi. Dále bych touto cestou oslovil potenciálního skriptéra, developera co by měl chuť a zájem se podílet na novém projektu. Nechce skončit s jedním serverem.

Díky za názory
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam