• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    INF1466: jj chapu. Me i to dokupovani lezlo krkem. Kdyz je to game changing mechanika tak by to melo byt oddelene. Treba s temi co si uz taky neco koupili. Ja jsem do toho nikdy nic nedal a zazil jsem situace kdy jsem mel jasne navrch, nez vystrelil. To sem zustal koukat proc jsem mrtvej
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    no jinak koukal jsem na nejake pulhodinove video o upcoming mmorpg a zadna slava teda. Myslim si tenhle zanr pomalu upada. Dlouho jsem zadne mmorpg poradne nehral, hral jsem jine hry a kdyz jsem videl to video s ukazkami tak uz jenom vlastní mechaniky mmorpg her jsou proste spatny :D To i pekna grafika je na nic, kdyz vidim co tam budu delat a je to na hlavu postavene aby to mohlo byt mmorpg
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BIMBAS: jasny no, ale at tak nebo tak tak to je neco co umoznuje provozovat tak bych to za cheatovani nepovazoval, kdo chce ma tu moznost, a na jednu stanu chapu ze nekdo u toho nechce sedet 300 hodin tak si koupi premiak a to samy ma za 200.. ale spis sem myslel ze tim je mysleny nejaky vizualni pomucky a podobny, co v klientovi normalne nejsou, to pred rokama resili ze to budou detekovat a banovat ale podle me skutek utek
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    INF1466: tak oni u toho asi nechteji sedet tak dlouho, nevim
    INF1466
    INF1466 --- ---
    BIMBAS: tak na to abys jel gold munici nemusis donatovat, muzes si ji kupovat za vyhrany goldy z cw a esl apod, teda aspon za dob kdy jsem to hraval to tak bylo
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    INF1466: penezma co teda vim :D potkal jsem x podnikatelů co nohmalne nehrajou ale na notesu maj tanky a rikal ze si kupuji nejakou lepsi munici nebo co. kazdej je v tom za nekolik tisic mesicne
    INF1466
    INF1466 --- ---
    TAJEN: ve wot se cheatuje jak? :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    TAJEN: Jako... estw kdybyto udelalo i WoT mohlo byto pak byjt i zajimave :-) u Divize 2 je mi to nak tak totalne u prdele tam umele tlaci didi do pvp ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    :-)
    Apex Legends vyvíjí matchmaking, který cheatery nahází do jednoho zápasu | Games.cz
    https://games.tiscali.cz/...egends-vyviji-matchmaking-ktery-cheatery-nahazi-do-jednoho-zapasu-330771
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    CUCHULAIN: Kdysik davno sem to cetl seto menovalo nak Princove Amberu ne ? to se me vcelku libilo a snad semto i nekde slysel zeby podle toho mela byt mmo ale pak to nak zapadlo do baziny casu a nic asi no :-(
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    TAJEN: no bodejť :)
    Amber (Roger Zelazny) – Wikipedie
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Amber_(Roger_Zelazny)
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: Pak ti dojde, ze nejaka pravda o tobe je celemu internetu uplne ukradena a jediny rozdil je ten, ze s realnymi udaji se k tomu uctu mas sanci znovu dostat. Dobre je na kontrolni otazky vybirat takove na ktere snadno odpovis pravdive a nejdou nijak zneuzit. Jmeno prvniho mazlicka nebo oblibene filmove postavy obvykle neni kritickou informaci pro kradez identity a vybileni uctu. Ale taky jsem prisel o ucet na wowku kde jsem mel postavy tehdy s nejspis docela slusnou hodnotou nez jsem tomu poznani dosel.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    BIMBAS: mno ech ... psat nekam nekde pravdu o sobe sem prestal uz hodne davno protoze internet ..

CUCHULAIN: Amber hmm tam byl nekde Vzor a Logrus jestlisito dobre vybavuju ne ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: co to tam psat podle skutecnosti ? to by si jeden mohl pamatovat ne ? :D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CUCHULAIN: pry mela byt jeste jedna kniha co by navazala primo na prvni knihu od Zelaznyho ... ale behem rozepsanyho textu ji ukoncil. vecna skoda, ac ho ostatni hodnoti pomerne spatne, tak ja jsem za ty jeho knihy opravdu vdecny.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    ELIDOR: jojo, četl. a shodou okolností zrovna teď čtu znovu :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CUCHULAIN: to by byla parada ... btw cetl jsi i ty ctyri knihy od Betancourta? za me parada.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    sakra... tak uděláme fan-mmorpg :)
    WRATA
    WRATA --- ---
    CUCHULAIN: Neni a asi nebude. Neprodal prava
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    potkal jste někdo nějaké MMORPG s tématem Amber (Zelazny)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam