• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    REFLEX: Black Desert ...a ted zase na chvilku FF XIV RR ..este tu mam Warframe a ESO :-)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    TAJEN: co ty hrajes ted za hru/hry?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Hotovo ! vzpomnel sem si teda resp .. podarilo se mi to uhadnout cosem tam zadaval ! :-D Diky za podporu ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Jop ta obcanka me napadla pozdeji praveze .. Jako ja vesvem chytrem notysku mam zapsane jmeno a heslo na sqarenix kupodivu i se spravnou odpovedi na kontrolni otazku ale to heslo me to nebere a netusim proc :-( na reset potrebuju vyjistit jake datum narozeni sem tam dal .. vecinou tuhle hovadinu odklikni jako prvniho ledna ted jde jen oto jaky rok sem tam zadal.. teda asik :-(
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: Chce po tobe fotku obcanky aby overila udaje na obcance s udaji pod kterymi je registrovany account a pokud jsi zadal jine jmeno nebo datum narozeni nez ktere odpovida realite tak ti heslo nevuresetuji protoze podle toho co odklilavas pri tvorbe accountu jsi jim potvrdil, ze zadavas realne udaje.

Takhle jsem prisel o svuj prvni WoW account :D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: SEE Agent Sabrina 17:44:As i already said, we have to change the date on the account. You need to upload a photo of your ID over the link.

To jako kdyz ji poslu svoji fotku tak mi konecne posle nove heslo k acc nebo co jako ? Zvl snima je domluva .. Nemuzu si resetnout heslo a poslat nove pac si nemamatuji Q otazky a odpovedi nane ani jake sem zadakl datum narozeni .. A ona nato Super .. tak mi reknete jake ste zadal datum narozeni pri tvorbe acc a hned vas problem vyresime ..

To proste nevymyslis .. kdybych vedel vsechny ty hovadiny ktomu tak bych si to helo logicky asik resetl sam a nepotreboval bych ji ktomu ne ? Nevim jestli me vubec pochopila co poni chci .. :-(
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mno ... Ticket Number: 12227331 :-DDD
    Jako oc by to bylo jednoduchsi kdyby vtom majliku pri zakladani acc mi tam napsali vsechno a ne jen acc ID :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Jo sem sikula :-D
    From the information you have provided, we have identified that the account in question is a European account. Unfortunately, you have reached the North American SQUARE ENIX Support Center, and we cannot assist with European accounts.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: No tak ale uz mi poslali aspon mejlik ze jako dekuji zesem se ozval a vyuzil suport ale zetoje automaticka zpravicka a az ji nekdo bude resit tak se mi ozvou ..
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: No se supportem squeenixu gl, s tema jsem neco resil jednou a byl to docela porod. Ale samozrejme casto je to nejvic o tom komu tam ten tvuj case spadne.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    WOLFGAR: Mno na majl uctu sem dohledal ten registracni mejlik cosem dostal ze sqaraenixu .. super je tam acc ID bomba jupi problem je ze mi potvrdili acc ID ale neni tam napsanej zbytek tech kktin cosem tam musel vyplnit :-DDD takze sem zhruba na zacatku .. Nic no napsal sem na suport .. je vazne bomba ze ikdyz pisete tiket tak tam musite napsat samozrejme acc id ... a no neverim i meno matky za svobodna a vsechny ty picoviny kuli kerejm se nemuzu lognout :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD tak jako nevim no ..je napicu kdyz pri stehovani stratite papiry kde myte tyhle infa k acc napsana :-( Aj sem zase ted hodinu ty papiry hledal a nic no .. ocividne sem to tak dobre schoval abysemito neztratilo zeje potom :-( No pokusil sem se jim to tam s mim kamaradem translatorem vysvetlit situaci a uvidim jak si s mou anglictinou poradi ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jeden freekey do BDO pro toho kdo bysi chtel hru vyzkouset :-)

22C0HVRI8UTO0MNN1Q89IGOJR2
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    pokud by vam nesel odkaz v clanku (me nejde) tak zde je link primo na youtube:
    Creating World of Warcraft in UE4
    http://www.youtube.com/watch?v=tElS7a7z1Dc

Create World of Warcraft in UE4: Extended Breakdown
    https://www.youtube.com/watch?v=d08EdMcCS7s

atd .. je tam toho vice ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Podívejte se, jak by mohl vypadat World of Warcraft na moderním enginu Unreal 4 – Živě.cz
    https://www.zive.cz/...adat-world-of-warcraft-na-modernim-enginu-unreal-4/sc-3-a-200950/default.aspx
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omlouvam se za offtopic ale po vikendu se mi ted stava .. kliknete na mysakovi prave tlacitko a otevre se vam takova ta tabulka " Seradit Zobrazit Aktualizovat atd " ale ted semeto otevira i kdyz kliknu levim proste tomam na obou a jato nechci mit i na levem to sem nekde neco spatne zaskrtnul zemeto ted dela nebo toje zase naka " novinkova vylepsena vyjebanost W10 " ? Netusite nekdo jak se toho zbavim ? Dekuji ...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    TAJEN: Jo pribeh a vubec celkove deni v tom svete ti udela hrozne moc a jedna z nejvetsich vyhod wowka je, ze jednak uz ma nahromadene nesmyslne mnozstvi contentu a dalsich aktivit a druhak ma diky dostatku financi a lidi schopnost dosypavat relativne pravidelne dostatek noveho contentu. A toi ve wowku se obcas neco opozdi nebo treba pred vydanim nove expanze nastane obdobi sucha, jenze diky tomu, ze se nikdy nedostane pod tu kritickou mezi kdy by byl svet prazdny a lidi odchazli protoze nejsou hraci tak staci dalsi vlna contentu a zase se nazenou zpatky. Pro vetsinu wowkaru plati, ze se vzdy drive nebo pozdeji vrati, plati to vlastne i pro me i kdyz si porad rikam, ze bych vlastne mnohem radeji hral Rift nebo Warhammer jenze ty bych hral sam kdezto classic je sice pakarna a leveleni je takova nuda, ze u toho sjizdim stare star treky, ale ma hrace a to je a bude u mmorpg vzdy nejdulezitejsi.

A jak zminujes pribeh tak treba Warhammer i Rift jsou dobry priklad protoze obe dve ty mmocka byly napsane skvele, podstatne lepe a zajimaveji nez storytelling wowka ktery rekneme ma sve mouchy. U warhammeru online AoR vychazeli stejne jako u wowka z jiz popularniho settingu a na tech textech bylo hodne znat, ze je museli psat fanousci, kazda frakce byla vystihnuta naprosto perfektne, treba u temnych elfu tak 70 procent questu vubec neresilo druhou frakci a bylo jen o pletichareni a politice a obcas nejake te nejemne vrazdicce dobre ukrytym jedem, proste parada, skvely svet a pribeh, krasne udelane atmosfericke lokace... Takze vydavatel samozrejme tlacil na to ze hlavni focus musi byt pvp, vse musi byt pvp protoze to bylo tehdy in, world pvp, castle siege ve hre s enginem ktery umiral kdyz bylo v jedne lokaci vic jak 40 hracu a ktera mela class balance ozrale goblini baletky. Takze se delalo vsechno pro pvp, pve content zadny, novy pribehovy content mizivy a prekvapive se jim na to hraci velmi rychle vykaslali.

A Rift byl vlastne taky zatracene dobre napsany, uz to ze ta na prvni pohled hodna frakce ktera se jeste jmenuje guardians jsou ve skutecnosti prohnili fanatici kteri svou pitomosti neprimo zpusobili konec sveta a hrac se dostava v tutorialu do minulosti ve snaze tomu zabranit. Dodnes si pamatuji quest kde hrac guardianu, frakce ktera proklamuje, jak nesnasi techniku
    protoze dablovo dilo a tak dale musel najit delo ktere opozicni frakce technicky pokrocilych rebelu postavila na nedalekem kopci. Jenze prekvapive rozkaz neznel delo znicit ale zminenym dabelskym delem rozstrilet tabor nepritele pod kopcem a kdyz se postava zeptala zadavajiciho kneze jestli je to ok kdyz vlastne tu dabelskou technologii pouziji oni dostalo se ji odpovedi, ze v tomto pripade to samozrejme zcela vyjmecne ok je protoze bohove rekli, ze to tak chteji :D A otevrenou valku ukoncit a zas ten pribeh posunout uplne nekam jinam po tom co se ukazalo vetsi nebezpeci a otevrena valka uz nedavala smysl je napadlo uz v prvni expansi a ne po patnacti letech. A prekvapive to slo a bylo i hracsky mnohem praktictejsi nez donekonecna recyklovat jeden a ten samy konflikt.

Jenze maly rozpocet, pozdni pridani zjednodusujicich prvku pro nove hrace, neustale problemy s nizkou populaci zousobene dlouhymi pauzami mezi novym obsahem udelaly sve a ani dobry pribeh to nezachranil, navic bohumzel stale plati, ze jakykoli originalni setting ma tak mnohem mensi sance na uspech nez jiz zabehly byt treba jiz notne vycpely setting.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    aktualni video z AA, grafika je zrejme opet ok, lidi tezko rict, urcite to zkusim v prosinci nainstalovat ..
    Archeage Unchained Has One BIG Problem...
    https://www.youtube.com/watch?v=VYvsE7fjznQ
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    k tomu AA ... kdyz jsem ho hral, tak me neskutecne bavilo, obsahu tam byla miliarda a zdaleka jsem neprozkoumal imho ani 20% vsech moznosti ... proste pecka, hra mych snu. pvp me fakt bavilo, ale co mi vadilo, bylo modre pk, ktere bylo realne nepostihnutelne a zvyhodnene tak, ze neexistovala moznost jak se s tim vyporadat, aniz by se clovek sam nestal pk. to byl duvod proc jsem odesel, zneuzivani systemu, bez sance s tim neco udelat. ruda pk jsem bral jako super zpestreni hry. Nicmene asi po dvou letech jsem se vratil nakouknout co se zmenilo a hru jsem nepoznaval, temer prazdny svet a hlavne nejak divne orezena grafika, ac jsem mel max detaily, tak mi prisla jako na low rozliseni .. fakt divna vec. jeste jsem pro jistotu reinstaloval, ale porad stejny hnus ... buh vi. kazdopadne to byla hra, ktera me bavila opravdu velmi a lituju, ze stacilo tak malo (lidi), co ji znicili. vim ze tam pak byla nejaka snaha o restartovani celeho projektu, ale o tom uz nevim temer nic.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Mno presne ...craft .. a to staveni baracku me tam prave zaujalo este pred davnou dobou kdy sem videl prvni trailer...pak semi dokonce mislim na twici podarilo zahlednout nekoho kdoto snad hral v nake prealfa ... jako.. vykradene hry hm ..jiste ale to ma BdO taky a nevadi mi to ikdyz ty BdO nemas rad ale za svou existenci muzu rict ze od dob UO je to hra kde si opravdu muzu delat co chci a hra me k nicemu nenuti ..Problem stema domeckama bude hlavne MISTO ...to bude asi tak ze kazdej si bude chtit postavit domecek krome pvp dutych hlav bude chtit proste domecek kazdej ...tenhle problem s mistem je chytre vyresenej v ESO ..ale treba v AA to byla ubohost kdy na bezpecnych mapach si proste misto nenasel takze si utratil par tisic real penez a postavil sis domecek na openpvp a zahradku si mel neustale vykradenou a PK natebe cekali uz u portu a bavili se zabijenim craftu ...tim me AA hodne zklamala tak sem ty 4000 ozelel a radeji hral neco jineho ..Proto me prave hodne zajima jak to vyresi tady ..Chtel bych zase zazit stavebni silenstvi jako treba v ARK nebo D&L kde mas hlavne v ARKu volnou ruku a muzes si postavit od chatrce z rakosi az po monstrozni hrad :-) v Aitu to tam podle me bude spis resene nakejma plankama takze domecky budou asi hodne podobne ...

WOLFGAR: Kdysik davno kdyz sem zacinal .. tak v UO.. a to mi Elidor rekl pravdu kerou nikdo nezmeni, jednalo se tehdy o nove znikajici UO svety kere uz v podstate daseric skoro vsechny zanikli.. ale zivotnost se odvijela od toho jak se onej GM stara ..a neskutecne moc zalezelo na storylajne od kere se odviji vlastne deni v celem svete ..takze ikdyz budete mit obrovsky svet kde si muzete stavet a delat co chcete bojovat v nespocet dungach zabijet worldbosse atd .. proste ty lidicky udelaji maxlvl a kdyz se vtom svete nebude nic dit ... odejdou ..Tohle mi treba vadi v BDO .. sice tam pridavaji neve veci mapy classy atd ale ztohohle hlediska to je chciple prakticky uz odzacatku :-(
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ELIDOR: ELIDOR: Ja bych to nehodnotil dokud se neuvidi, znam lidi co jako wow clone odsuzovali i treba Rift i kdyz ta hra byla mechanicky na mnohem vyssi urovni nez wowko kdykoli behem sveho vyvoje a mela nejdokonalejsi class system ktery jsem kdy zkusil v kteremkoli z tech cca 50 mmorpg co jsem hral a byl to system ktery paradoxne i kdyz mel nekolik class nabizel mnohem vic volnosti a komplexity nez jakykoli classless system ktery jsem zkusil a ktere me vicemene vzdy zklamaly protoze bud to bylo casem si vygrindis vsechno takze vsichni umi vsechno a nebo to bylo vlastne jsou to classy ale rikame tomu uplne jinak. A nejenom Rift, ale spousta dalsich hodne zajimavych mmorpg ktere by jsi teoreticky mohl oznacit za wow clone protoze wow v mnoha ohledech nastavilo nejake parametry moderniho mmorpg, jenze ten duvod proc se wow udrzelo a spousta skvelych mmorpg zanikla nema nic moc spolecneho s kvalitou, ale s hromadou dalsich faktoru od mismanagmentu ze strany vlastniku, pokusum o realistickou grafiku ktere mnohem rychleji zestarly az po prosty fakt ze mmorpg ze sve podstaty musi mit obrovskou hracskou zakladnu aby ustalo momenty "sucha" kdy se ceka na dalsi content a hracska populace casto pada az treba na ctvrtinu protoze pokud v tento okamzik se hra populacne dostane na uroven kdy hraci konci kvuli nedostatku hracu dostane se do spiraly ze ktere se temer nikdy uz nevymota. Ted diky wow classic jsem si prave uvedomil, ze ty mmorpg ktere jsem mel neradeji a ktere mely pro me nejzajimavejsi mechaniky a content uz bud neexistuji nebo jsou ve stadiu mumifikace (mrtva komunita, ale prazdne servery porad bezi) a nikdy to nebylo protoze by nebyly lepsi nez wow, snadno byly vsechny, ale ty okolnosti byly takove, ze mely podminkyk uspechu mnohem nesnadnejsi a zpravidla vzdy kdyz to zacinalo vypadat, ze se jim prestava darit tak majitele ve snaze vymackat z projektu nejrychleji co pujde pak cely rozklad hry jeste vic uspisili. Od skvele zpracovaneho a priserne mismanagovaneho Warhammer online pres zmineny Rift az po treba Tabula Rasa. Zkratka stejne jako v hudbe popularita vetsinou ani z daleka nesouvisi s kvalitou a pokud nekdy na chvilku nahodou ano tak je to spis lightning in a bottle moment.

Jo a at jen neplacam tak jsem zase po dlouhe dobe rozjel GW2 a zjistil, ze v HoT pridali akcni kameru ala Tera s crosshair targetovanim coz pro hromadu lidi asi budou stare zpravy vzhledem k tomu, ze to je stara expanze, ale na druhou stranu docela obskurni nastaveni ktere neni nikde v menu a zapina se jen pres klavesu kterou si musite sami nastavit. Proc nechapu, protoze zabavnost a kvalita te hry se tim pro me zlepsila tak na dvojnasobek a kdo to od vydani nehral doporucuji zkusit, zvlast jestli vas bavila Tera.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam