• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Tak co by jsi chtěl od firmy co provozuje jeden z největších cloudů na světě... :-]
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MEKKZ: Saba
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    Ja vcera vecer koukal hodinu na frontu a kdyz jsem se dostal do hry tak uz jsem sel spat :D

KID_MCHUTT: Kde hrajes?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TAJEN: tak já se tam v 8:02 dostal v pohodě, v 10, když dělali hotfix, v zásadě taky, ale v prime time už to nešlo nikomu.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    KID_MCHUTT: Mno koukal sem vcera na start na twici :-D Spousta lidi tam pak mela New World a hrali neco jineho protoze fronta :-D Chvilku sem dokonce ote hre uvazoval ale ... ee tak zarok mozna az jato vubec dopadne ...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    (limit hráčů na server je 1000, musel jsem restartovat klienta a skončil jsem tady na tom a už na to dobře 20 minut civím. Začalo to na 831)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ten new world je moc hezká hra, jenom není moc dynamická...

TAJEN
    TAJEN --- ---
    Elyon Cinematic Teaser Trailer (EN)
    https://www.youtube.com/watch?v=LIe340dzI9k&t=52
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    Hele ja musim rict, ze jsem to mel uplne stejne jako
    PEDROBEAR: a pribeh v zakladni hre tehdy jeste nutny a nepreskocitelny pro hrani Heavenswardu me neuveritelne zral, postavy uplne pitome, pribeh nic moc, dabing tehdy jeste dost hrozny a kdyz asi po pate unesli tu bloncku s pulkou IQ blondyny z vtipu o blondynach tak jsem to malem zabalil s tim at uz si ji nechaj. A combat tehdy byl takove neohrabanejsi wowko, ne spatny a nektere group/raid encountery byly dost zajimave, ale nic hyperoriginalniho take ne.

Nicmene jsem vytrval a Heavensward byl k memu prekvapeni uz o dost lepsi, ne ze bych z toho pribehu nejak tekl, ale typek co vypada jako jeho vlastni sekra byl navzdory nesympatickemu designu i celkem kompetentni a jeho rozhodnuti ve me nevyvolavaly nutkani jit celem zatloukat hrebiky a story s witchkou nebylo spatne. I mechanicky uz se hra trochu vyvinula, gunslinger byl zajimavej a encountery taky uz originalnejsi.

Dal jsem to nehral ale co koukam na videa tak docela verim tomu, ze pozitivni trend pokracoval, minimalne co se tyce mechanik. Pribeh neposoudim, pry se take zlepsil, za me hlavni pozitivum vidim, ze uz te nenuti prochazet veskery stary content z cehoz jsem byl akorat nasrany a na nalade vychutnavat si story mi to taky nijak nepridalo.

Akorat se pry bloncka se silikonovou vyplni v obou kulatech a mezi usima pry opet angazuje v dalsich dilech tak to nevim jestli bych dal, leda ze ji nekde pri 187mem unosu brutalne zabijou to bych si to asi mozna i zahral znova.
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MR_DAN: jop, taky jsem odinstaloval vsechno multi, vsechno co ma daily questy a jakejkoliv jinej druh dalsi "prace" co kdyz nedelas, tak mas pocit ze ztracis na progressu. Zaplatil jsem si xbox game pass a prochazim ruzny hry kdy je cas.

Stejne nakonecc skoncim vzdycky u factoria :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    PEDROBEAR: jo to byly dne ruzny veci spojeny dohromady, skipovani cutscen a "tvuj" pristup k main story... vsak to jako neni nic spatnyho, kazdyho bavi neco jinyho, zejo :-)
    fakt jako fotrikovskou zabavu doporucuju ten playstation/xbox/switch a ty singlovky... ja byl v online hrach od dob MUDu a offlinem a singlem jsem pohrdal, ale takove to pauznuti, poreseni ditete, odpauznuti... nebo zapnout hru, navazat tam kde jsem skoncil a nemuset resit zadny daily rutiny a cekani na partu na dungeon... to ma fakt neco do sebe
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    MR_DAN: ja jsem neskipoval cutsceny a snazil jsem se cist vsechen textovej balast. Ale jak ty, jsem fotrik od rodiny a toho casu bylo malo a proste me to nezaujalo a uz si vazim svyho volnyho casu jinak nez pred 10ti lety
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ELIDOR: super, spravny server je zaklad :-) a ta hratelnost .. pokud to nemas jak PEDROBEAR a neskipujes cutsceny, pokud te bavi si vychytavat slozity mechaniky v dungeonech a koordinovat se s partou, tak bys mohl mit docela na dlouho vystarano, nedej boze pokud bys craftil nebo lovil achievementy :-)
    ja jsem fotrik od rodiny, tak jsem kvuli extremne narazovymu hrani musel presedlat na singleplayer bez subscriptiony (nier:automata zrovna)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MR_DAN: ja jsem v guilde: CRISP na Ragnaroku, moc bezva lidi
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ELIDOR: nejlepsi guilda cz/sk byla na serveru Ragnarok, vim ze jsem kvuli nim zacinal na novem serveru i kdyz uz jsem mel jinde postavu docela vysoko
    ale co to bylo za guildu uz ti ted nepovim a za necinnost me davno vykopli :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MR_DAN: aha tak daleko jeste nejsem, doufam ze mi ta hratelnost nejaky mesic / rok vydrzi.
    kdybys pak hledal guildu, tak jsem v jedne super kterou mohu doporucit (ale komunita mi v FFO prijde obecne skvela, hadam ze i ostatni guildy budou podobne)
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    ja jsem popravde FF 14 zkousel 2x, poprve jsem se prokousaval Main questem (jeste pred zkracovacim patchem), ale prislo mi to neuveritelne stupidni a zdlouhavy ze se MUSIM prokousat tunou zbytecnyho textu. Hru jsem odlozil na rok, ze se k tomu vratim po 5.3 kdy meli zkratit main quest a osekat ty zbytecny fetch questy.

Takze jsem se k tomu pred rokem zhruba vratil a ... nedal jsem to dal jak lvl 50. Pribeh bylo to hlavni co vsichni opevovali a tak jsem za kazdou cenu chtel, ale nejak jsem se nedokazal prenest pres spoustu zbytecnosti a litajici kocicky s bambulkou a strasne pomalej combat. Vubec me ten pribeh nezaujal - dohral jsem tu zakladni base hru story s vypetim vsech sil, a uz jsem nemel dal na to rozjizdet ten prvni datadisk.

Vsichni o tom peji jak je to fakt super pribeh, ale bud nejsem cilovka, nebo jsem to vzdal moc brzo.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ELIDOR: ja zas hraju ffxiv kvuli main story, ktera je taky dost nabita :-) takze cekam na datadisk a pak si asi zas zaplatim chvilku subscription
    nejsem uplne craftovaci typ, takze v momente kdy jsem se dostal do endgame a uz to bylo jen o daily questech a obihani furt tech samych dungeonu, tak me to pak trochu omrzelo
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    ESO, ale hraju to jako singleplayer :)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem dlouho premyslel do ceho pujdu, pochopitelne New World vypada jako jistota, ale protoze je to jeste kus, tak jsem dal na nalehani kamarada a zkusil jsem Final Fantasy XIV Online, no prvnich 20 lvl jsem chtel hodit rucnik do ringu, proste me ta hra oproti jinym (Archeage, Black Desert, ..) nechytla. Nerikam ze spatna, ale nevidel jsem duvod to hrat, no a pak to nejak cinknlo ... ta hra je absolutne genialni.

Giganticke mnozstvi mimobojovych aktivit (opravu se da hrat i bez toho, ze budete mlatit potvory), pro hrace skvele vyreseny system povolani (toto bylo uz Saga of Ryzom), kdy jste tim, co za zbran ci craftici ci gathering nastroj pouzivatel ... tzn v ruce rybarsky prut? no jasne, jsi rybar a vsechny staty se upravi dle toho. Luk? no problem, postava je lucistnik, vsechny ability jsou proste vzdy aktualni tomu co zrovna jste / expite.

Grafika .. priznam se, ze mapa kde postava "vznikne" me neoslovila, je na ni videt datum vzniku, presto neni oskliva, kazdopadne nezaznamenate ani jediny lag (nebo ja, na svem 6let starem pocitaci nezaznamenavam ani v centru mesta), po cca 20. levelech, ktere jsou urceny pro poznavani systemu (questy, boj, a hlavne pribeh, protoze na pribehu stoji cele kouzlo FFO) se presouvate do dalsi zony a ta uz mi vyrazila dech .. proste nadhera. Bohuzel a opet srovnani s Sagou of Ryzom, chybi mi absolutni volnost, tzn kdybych chtel, tak klidne pad do sopky, nebo z utesu .. proc ne. Tohle mi straslive chybi, zde to neni mozne. Je to zatim jedina vazna vytka kterou mam - chybi moznost udelat blbost z pohledu postavy.

Postava tu muze byt cimkoliv, nebavi vas nejaky styl boje? proste si vemte jinou zbran a bojujte jako jiny typ bojovnika. Tohle se tu promita do uplne jakekoliv aktivity. Proste si tu postavu zmenite dle libovule a to me krute bavi.

s vidinou FFO, pokud me bude bavit i nadale tak jako nyni (v rijnu ma byt novy datadisk) se obavam, ze New Wordl bude muset pockat ...

co hrajete vy? pokud se nudite, nechcete si zahrat FFO?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam