• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TAJEN: asi mokoko.
    LAAZI: pohoda? jaky cekacky?
    ELIDOR: taky se bojim, to asi kazdej :D dycky muzes predat lead ze jo. Ja sem moc zhnilej na to to udelat a ani nvm jak poradne.

Muze pls nekdo s premkem udelat anketu kde kdo je? sirius, mokoko, zinnerwala, wei, sceptrum. Tech servru je kotel, cekacka temer vsude stejna. Ale slibovali nejaky transfery tak uvidime
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: ja se bojim, ze bych u toho nezustal a tak to radeji necham na nekom kdo je blazen do diablovek :)
    jj tuhle hlasku jsem mel vcera kolem 19h asi dve hodiny, ale prekvapive dneska cely den loguju bez jakykoliv fronty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak mi to poprve spadlo. V tomto ohledu musim smeknout, drzi to pekne.
    Kazdopadne pri pokusu o opetovny log ing chybova hlaska "hard server load, unable to load servers".
    Jeste ze jdu na pivo. :D
    ELIDOR: Udelas extra auditko?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tohle video je asi nejlepsi souhrn co jsem zatim nasel: https://www.youtube.com/watch?v=apTKeSJZZAA
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Nové MMO Lost Ark boří internet. Na Steamu jde po prvním dni o nejhranější titul – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/clanek/nove-mmo-lost-ark-bori-internet-na-steamu-jde-po-prvnim-dni-o-nejhranejsi-titul
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: Zdar. Tak ja z hecu zalozil hned co sem lognul guildu na siriusu, ktery je teda tezce overhaul. A da se rict ze si stejne kazdy hraje sam, hral sem max chvili s kamosem v parte. Pravdu mas, je to zatim jen tutorial takze je to vscheno celkem easy. S odmenama nevim jak to je, ale co jsme davali world bose a tak, tak kazdy dostal svoje i kdyz prisel na posledni chvili a jednou si prasknul. Ted je to asi jedno, v endgame to muze byt problem no :D
    ELIDOR: Jj presne tak to beru i ja. Modernejsi diablo s trosku divnejsim ovladanim. Kuprikladu za G klavesu bych nekomu urval koule, zvlast ze nejde rebind :D

Jinak sem 27, gunlancer ftw a mam par altu +-15
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: to je na kolikatem lvl? btw je tu nejake LFG a vstup do dungeonu odkudkoliv?
    co se hre neda uprit, je nadherna grafika, zvolil jsem tu pravou volbu s min efektama, ztlumil hekani moji carodejky a proste bomba ..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: ten prvni vetsi dungeon uz je docela sranda :) i kdyz se ten pribeh asi po 150ty okouka tak prvni pruchod pecinda
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ELIDOR: PoE+Diablo+WoW+FF
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw ac to mnozi pripodobnuji spis k wowku, tak pro me to je jenom hezci a modernejsi diablo v mmo provedeni
    doufam ze se to vic zvrhne v kooperativni hru
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: ahoj Liquide no pokud budu hrat, tak asi do max, ale zatim jsem nenasel duvod hrat ve skupine, vyjma bossu davam vse i na hard (hadam, ze je jeste brzo a tohle je jen "tutorial"), bossove jsou fajn, ale nejak nechapu jednu vec .. mlati se treba z 23 zivotu na 0, ten kdo prijde tesne pred koncem a da jediny hp dmg, tak dostane identickou odmenu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: asi jo, ale nejspis jsme prokoucovali, ty baliky predtim bylyl lepci. do keryho pudes?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ti co hraji, uvazujete o koupi balicku? https://www.playlostark.com/en-us/shop
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    jako nebyt v parte lidi co sli zinner tak du taky jinak. bohuzel jsem claimnul founders tam, ale psali ze zkoumaji jak umoznit transfer pro lidi s founderspackem.. plus lidi od zitrka nemuzou vytvorit char na zinner a ostatnich full serverech
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    cesky guildy mi prijdou po nejakem tom Ragnaroku a Lotro jako zmar - malo lidi, vetsina odpadne
    sel sem taky na Wei, otevrena guilda Hello world - v noci se tam pridalo par lidi a prej jsme jedna z internacionalnich - na Wei je hodne hispancu jinak a vypinam global, pac je to hroznej spam, kterymu nerozumim
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MEKKZ: taky jsem udelal tady, bych chtel aspon nejakou malou ceskou guildu idelane
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    REFLEX: Wei, na Zinnervalle byla vcera v 6 fronta 16k lidi :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    Zinnervalle
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Kde budete hrat Lost Ark?
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Vi tu nekdo prosim jakym programem si tam davaji ty postavicky misto webky ?
    Twitch
    https://www.twitch.tv/girl_dm_
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    I kdyz asi kecam neusi byt komplet cely (https://www.dexerto.com/gaming/lost-ark-powerpass-what-is-it-how-to-get-use-1691870/)
    CHORCHE: nikdy jsem to nehral :D Sel jsem Wei, jako ty, a ted koukam ze Zinnervale fronta 16k lidi, Kadan asi 6k. Cz komunita ma byt na Zinnervale ale cekat x hodin na login, nebudu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam