• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Zinnervale uplna pohoda, dopoledne sem dal join, chvili jsem jeste pracoval, pak sel sem si sel zabehat, dal sem si nejakou chalku, pak sem si sel na chvili lehnout a voila, z 25000 ve fronte je 74 :)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Lost Ark hm ...jsem na nakem Momorike nebo jakseto menuje servru .. po 3 dnech sem 50 a tam kam sem se ted dostal omg.. nic podobneho sem uz spoustu let nehral ..zapomel sem okamzite na Elyon .. To ovladani si musim este poradne natrenovat ... Kerej magor vymyslel skilly na WASD atd tvl sem to hned prebindoval .. Jo ten filuta co vymyslel interakci na G bez rebindu by zaslouzil chcipnout aspon tisickrat ..Takze uz nekolikaty den utoho sedim uz od 4 odrana a dusi udelat kafe a spat zase az ve dve vnoci :-D Jinak sledujte to i na twici za 4h soutam pekne odmeny a zitra tam je i mount :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    dost jsem zmenil pohled na hru, je mnohem dokonalejsi nez se zda behem expeni ... sice netusim proc je potreba udelat 50 lvl, aby clovek zacal opravdu hrat, ale holt .. tohle neni prvni hra, ktera to takto ma
    tady ten youtuber se zabyva prevazne endgamem, doporucuju zkouknout: https://www.youtube.com/user/DeanCze/videos
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: ja se bojim, ze bych u toho nezustal a tak to radeji necham na nekom kdo je blazen do diablovek :)
    jj tuhle hlasku jsem mel vcera kolem 19h asi dve hodiny, ale prekvapive dneska cely den loguju bez jakykoliv fronty.
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Tak mi to poprve spadlo. V tomto ohledu musim smeknout, drzi to pekne.
    Kazdopadne pri pokusu o opetovny log ing chybova hlaska "hard server load, unable to load servers".
    Jeste ze jdu na pivo. :D
    ELIDOR: Udelas extra auditko?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tohle video je asi nejlepsi souhrn co jsem zatim nasel: https://www.youtube.com/watch?v=apTKeSJZZAA
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Nové MMO Lost Ark boří internet. Na Steamu jde po prvním dni o nejhranější titul – Doupě.cz
    https://doupe.zive.cz/clanek/nove-mmo-lost-ark-bori-internet-na-steamu-jde-po-prvnim-dni-o-nejhranejsi-titul
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: Zdar. Tak ja z hecu zalozil hned co sem lognul guildu na siriusu, ktery je teda tezce overhaul. A da se rict ze si stejne kazdy hraje sam, hral sem max chvili s kamosem v parte. Pravdu mas, je to zatim jen tutorial takze je to vscheno celkem easy. S odmenama nevim jak to je, ale co jsme davali world bose a tak, tak kazdy dostal svoje i kdyz prisel na posledni chvili a jednou si prasknul. Ted je to asi jedno, v endgame to muze byt problem no :D
    ELIDOR: Jj presne tak to beru i ja. Modernejsi diablo s trosku divnejsim ovladanim. Kuprikladu za G klavesu bych nekomu urval koule, zvlast ze nejde rebind :D

Jinak sem 27, gunlancer ftw a mam par altu +-15
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    REFLEX: to je na kolikatem lvl? btw je tu nejake LFG a vstup do dungeonu odkudkoliv?
    co se hre neda uprit, je nadherna grafika, zvolil jsem tu pravou volbu s min efektama, ztlumil hekani moji carodejky a proste bomba ..
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    ELIDOR: ten prvni vetsi dungeon uz je docela sranda :) i kdyz se ten pribeh asi po 150ty okouka tak prvni pruchod pecinda
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    ELIDOR: PoE+Diablo+WoW+FF
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw ac to mnozi pripodobnuji spis k wowku, tak pro me to je jenom hezci a modernejsi diablo v mmo provedeni
    doufam ze se to vic zvrhne v kooperativni hru
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: ahoj Liquide no pokud budu hrat, tak asi do max, ale zatim jsem nenasel duvod hrat ve skupine, vyjma bossu davam vse i na hard (hadam, ze je jeste brzo a tohle je jen "tutorial"), bossove jsou fajn, ale nejak nechapu jednu vec .. mlati se treba z 23 zivotu na 0, ten kdo prijde tesne pred koncem a da jediny hp dmg, tak dostane identickou odmenu?
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: asi jo, ale nejspis jsme prokoucovali, ty baliky predtim bylyl lepci. do keryho pudes?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ti co hraji, uvazujete o koupi balicku? https://www.playlostark.com/en-us/shop
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    jako nebyt v parte lidi co sli zinner tak du taky jinak. bohuzel jsem claimnul founders tam, ale psali ze zkoumaji jak umoznit transfer pro lidi s founderspackem.. plus lidi od zitrka nemuzou vytvorit char na zinner a ostatnich full serverech
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    cesky guildy mi prijdou po nejakem tom Ragnaroku a Lotro jako zmar - malo lidi, vetsina odpadne
    sel sem taky na Wei, otevrena guilda Hello world - v noci se tam pridalo par lidi a prej jsme jedna z internacionalnich - na Wei je hodne hispancu jinak a vypinam global, pac je to hroznej spam, kterymu nerozumim
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MEKKZ: taky jsem udelal tady, bych chtel aspon nejakou malou ceskou guildu idelane
    MEKKZ
    MEKKZ --- ---
    REFLEX: Wei, na Zinnervalle byla vcera v 6 fronta 16k lidi :D
    PEDROBEAR
    PEDROBEAR --- ---
    Zinnervalle
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam