• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VON_GILOTINE: Prave ze chapu. Nastesti jsem na HO takze to mne velmi zvyhodnuje.
    Vsak taky pres den v guilde i kdyz jsme full nikdo neni a o pulnoci nabehne patnact lidi na pet minut. Je to cely nahovno.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LIQUIDFREAK: chapes, ja si v praci nic nezalozim. a az prijdu domu z prace tak 5000frontu ktera se hejbe rychlosti 0.0 nejak nemam nervy
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    VON_GILOTINE: sirius, wei, mokoko pred chvilu bez fronty, zimmerfrei ci jak se to menuje 9000 :D to fakt nevymyslis :D

Muzes si zalozit postavu na eu west, s nemcourama a holandanama. Tam je to ted dost free pac sou novy. A aspon zahulite :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    rok 2022, nevymyslis tvl
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    VON_GILOTINE: ahoj, no eu servery maji frontu od cca 16 do 22h .. mimo tento cas i v klidu reloguju, fronta neni.
    tedy o vikendu bude hadam nonstop ..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    hmm taky bych si chtel zahrat, nebo jen vytvorit postavu.. ale ne, po praci do pulnoci je stejne vsechno minimalne 4000fronta. otresny
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    já mam až po Vern cca 30%-40% ve všech regionech, jak jsem šel Main q
    30% region north Vern je odměna Mount Dino třeba ;)

CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ELIDOR: todle je endgame... brát kontinet po kontinentu a jak tam máš ty 10%, tak vždy nějaká odměna, taky případně pozadí na Char selection... např. v pravo máš ty monster - ty která do tohohle potřebuješ, maj nad hlavou symbol (většinou jsou tužší, možná elite) - akorát i když je zabiješ a tady se ti to odškrtne, tak to budou mít nad hlavou dál

nechal bych si na pozdějš a třeba dělal 1 ten Tome za víkend - největší voser mi přijde asi to Jídlo tam
    a samozřejmě na to používat nějaké stránky a návody (zatím sem moc neřešil)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    LIQUIDFREAK: jj no mam plno, dalsi mi padaji do batohu, odkliknout tedy nejdou dokud nebudu mit 50 lvl, chapu
    nicmene co z toho vlastne? tady jsem neco evidentne v tutorialu preskocil. dekuji
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    ELIDOR: to sou veci na kredity ne, odklikas a pribyvaj kredity.
    ELIDOR: Dalsi progress az na 50+ pokud vim
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    respektive, vim ze
    jsou tady v tom prehledu, ale nevim jak udelat, abych mohl sbirat dalsi. nemuzu najit neco jako "splneno" a pokracuj dal

ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    poradite mi prosim? mam hafo 20/20 tehle veci a nevim kde co s nimi, dekuji

LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Pokusil jsem se zalozit diskusi lost akr, tak kdyztak hlasujte.
    [nyx :: zadosti o zalozeni klubu - vsechny pohromade]
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    Nevim jestli vite, ale mate moznost boostu kdyz date 50ku a story do urcityho momentu.
    How to get Two Level 50 Character Boosts for Free - Lost Arkive
    https://lostarkive.com/guides/how-to-get-2-level-50-character-boosts-for-free/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    TAJEN: Mno nevim, jen dalsi aspekt co tu hru zabiji. Pac tam pujde par lidi a dokud nebudou nejaky transfery jen se to dale rozmelni
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw co me tedy docela krka je ze nejde rybarit na jakykoliv vodyni plose, ale vyslovene jen na fishing spawnech kterych je (alespon zatim) fakt malo
    molo, na nem stoji ai rybar a ja nemuzu chytat ryby .. nu coz
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    me prekvapilo, ze jsem dostal ostrov uz na 25 lvl... cekal jsem, ze to bude az na 50, tzn velmi mile prekvapeni
    ted abych tam neco nepohnojil .. najednou je straslive moc informaci ..
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Nejak semi konecne podarilo si udelat hrad lvl 10 a otevreli se mi nove lokace .. jko farma a loviste parada :-)
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    EU New region maji specialni daily rewaedy hm a tose vyplati :-D
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    CC info v Lost Arku
    Easy's Guide to Crowd Control, Stagger, and Part Break : lostarkgame
    https://www.reddit.com/r/lostarkgame/comments/a5wv3u/easys_guide_to_crowd_control_stagger_and_part/
    LIQUIDFREAK
    LIQUIDFREAK --- ---
    REFLEX: Mno je tu dost veci co neni vubec ale vubec ani trosku jasnych, treba engravy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam