• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    Jsem v ESO, hraju hodně PVP v Imperial City za Aldmeri dominion, ne že by mě byli nějak extra sympatičtí, ale můžu hrát za kočku.

PvP je o chlup mín toxický než PvE, no. Akorát furt chcípu, kdyby chtěl někdo se mnou hrát společně, nemůžu vás "doprovázet", "táhnout", nebo tak něco.

Mám ají PVE postavy, a víceméně vím, jakej gear použít, případně umím craftit.
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: Postavu tam mám ale když jsem začal skládat věci co jsem potřeboval mít do setu, tak jsem trochu pohořel a pak se na to vysral...

Gear padal v dungu co se zrovna moc nechodil a bez něj mě nechtěli brát do jiných dungu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ELIDOR: fungujou tam doted Strazci Tamrielu - je tam par exutku, ale jinak v zasade pohodova czsk gilda s lidma, co pomuzou
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    MALY_BOBIK: preklep :) diky ESO
    The Elder Scrolls Online

btw zatim jsem na zacatku a tradicne bavi .. kdyby se nekdo chtel pridat, ci jiz hral, klidne zalozim novou postavu na jinem serveru
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: EOS?
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ja zacal konecne po x letech od nakupu hrat EOS ... chvilku to zkusim solo, pak zacnu hledat jestli vubec jeste nekdo z czsk komunity hraje v pohodovym rezimu ...
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    TAJEN: Division 2 furt tak nějak hraju, dej vědět kdyby jsi tam ještě něco chtěl
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Omlouvam se za spozdeni moc uchvacen Undawnem :-D PRAVE probiha dalsi openbeta The first Descendant :-)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/vrinn6

Kdybych nahodou delal daili nebo neco jineho prepnu to z Undawnu :-D ale zajecice v Descendandu beeest :-D
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Taaaak kdopak to zkousel ?
    Undawn | Official Launch Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=DBSTcMwGW0o
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Jako vybavu nato mam abych tu 100 dal ... ALE ! Ashfall ! ten pocit kdyz nevite co hrat driv :-DDDD

BIMBAS: Mno mam ted lvl 22 ta opb je prej do lvl 30 snad ... libi se mi ty instance ... nelibi se mi ze jdou jit jen nekolikrat denne :-( ale ta druha instance je asitak 3x vetsi nez ta prvni a dase jit myslim 9x tak pohoda a je i daleko tezzsi :-D Je fajn ze kdyz se cloveku nedari sehnat partu muzesi najmout zoldaky :-) Tu grafiku sem moc zatim neresil bo beta a vse pak muze bejt jinak.. Trosku mi tam vadi ze se da krejt jen za prekazky a to jen za nektere :-(
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAJEN: ja jsem to zkusil taky. Jsem asi lvl 10 a je to takove zvlastni. Zajimavy mix Falloutu a Divize. Je to trochu tupe jednoduche, odinstancovane, ale nejakym zpusobem zabavne. Jeste to neni moc ucesane, protoze na 4070 mi to na nejvyssi detaily jede 35fps a nejak nevidim proc, tak jsem to dal na nejnizsi detaily. Oprions jsou trochu konzole, takze bych se nedivil, kdyby tam na Ultra detaily nacpali raytracing. DLSS se asi zatim nekona :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: ajo, tak to dáš, tu stovku, bez problémů
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK:Ja mam dohranej NY 28 je level sezony :-D jinak sem asik 652 lvl ale i tak dekuju Ja ted blbnu vtom Ashfallu a moc semi ta hra libi .. Vzpominam utoho na Fallout 1 a 2 proste parada :-) Taaakze zase budu Divizi chvili asik zanedbavat :-(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TAJEN: nejspíš hraješ na PC, že?

Mám silné postavy na Xbox a PS4/5, tam bych ti pomohl to dohrát až do finále v New Yorku.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Momentalne sem si udelal fajn nedeli u opb tohohle :-)
    Ashfall - Official Game Overview Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=uGHrNUgnWVY
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    VIRIK: Mno jamal teprve asik lvl 28 takze este dlouha doba nez tu utocnou pusku budu mit :-(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    hraje, jen já v tom mám tisíce hodin a vedu guildu.

Jde o tu s tou elektřinou? Tu používáme všichni, jak je výborná a vejde se do hodně výbav, mám na brnění věci jako když dám právě elektrošok, tak já i lidi v partě dostávají 25 % brnění jako bonus, k tomu si navážu výbavu co zvyšuje kadenci a damage a namoduju si to aby byl i vyší kritický poškození a pak to se štítem jede a už to kosíš i na hrdinskou.
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Division 2 asik nikdo uz nehraje ze ? Chtelsem se zeptat natu utocnou pusku za sezoni lvl jestli je zajimava ..
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    btw muj trhan a ochlasta ...

MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    ELIDOR: Jak jsem psal, nějakou dobu jsem to hrál takže se v tom trochu orientuju :)
    Nick tam mám: Morati
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam